Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 944
  • 788
  •   1
Отговори
# 480
Kurkdjian ще прави парфюми като Бакара Руж.
Strawberry fields forever Simple Smile
Сетих се какво пробвах - неговия J'adore l'or.
Ами след суперлативите тук очаквах мощ и магия... не би Frowning1 Цената е извън коментар.

# 481
За мен е страхотен новия Диор. Нещо различно на фона на масовите напоследък белоцветни и мускусни парфюми. Да, има нещо общо с Коко Мадмоазел и това се дължи на шиприте, но и двата са красиви и различни по своему. За мен е като глътка свеж въздух.

# 482
Аз новия на Kenzo харесах -  Flower Ikebana. Но трябва без парфюм да излезна, за да се парфюмирам за проба.

Новия Dior ми хареса на лентичка, пак искам да се парфюмирам и да видя, за първи път ми допада нещо от тази серия

# 483
Аз си взех един Flower Bomb. Освен на Живота е хубав,на моменти ми прилича на Еуфория на К.Клайн.Но нещо трайността му е кратка...или така ми се струва?Взех тестер от Венера.

# 484
Flower Bomb на моята кожа е доста траен.
Май при някой от по- дългите престои по летищата  го бях забърсала, ако има значение.

# 485
  • Бургас
Аз си взех един Flower Bomb. Освен на Живота е хубав,на моменти ми прилича на Еуфория на К.Клайн.Но нещо трайността му е кратка...или така ми се струва?Взех тестер от Венера.
На мен пък Бомбата никога не ми е приличала на ЛВЕБ, за мен са супер различни, но то е до възприятие. С Еуфория пък нямат нищо общо поне за мен.Вчера имах среща и бях с Мон ЕДП, всичко ухаело на него, голямата ми любов, каквото и да пробвам нищо не може да го стигне! За толкова години от както го лансираха любовта става по- силна, боготворя го просто.Не съм пробвала още Диорската миска, нямам търпение.

# 486
И аз утре отивам да пробвам новата Миска, но не съм много обнадеждена защото Кюркджияновият Жадор изобщо не ми хареса….

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 10:06 от macadamia

# 487
И аз утре отивам да пробвам новата Миска, но не съм много обнадеждена защото Кюркджияновият Жадор изобщо не ми хареса….
И на мен новия Жадор изобщо не ми хареса, но пък с Мис Диор си паснахме. Момичета, загледала съм Шанс Тендър парфюм. Може ли да споделите впечатление за него и Chance eau tendre. Харесвав и нося Шанел, но едно паралелно ревю ще ми е много полезно. Не мога да реша с една проба. Благодаря.

# 488
  • Бургас
Познавам и двата Тендър перфектно, едп е по- сочен, по- розов и леко по- зрял за мен.Като цяло си приличат много лично за мен.Аз съм писала за тях преди из темите.Някои казват, че ЕДТ им е по- траен, сега е студено за тях и сега в момента са ми нетрайни.Но пък околните казват, че много ги усещат.Съветвам те да се напръскаш хубаво и тогава да решаваш става ли не става ли.

# 489
Новият Мис Диор Парфюм е чуден! Ярък и траен. И е лукс в този смисъл, че сякаш се е вслушал във вкуса на потребителя от първата четвърт на 21 век и се опитал да задоволи най-търсеното.

Без претенция за обективност, според мен парфюмът е сборен образ на фрагменти от различни вселени като Мис Диор, Miss Dior Absolutely Blooming, Angel Mugler, Allure Chanel (в случая, въпросният индол, макар и недразнещ, ме препраща към Chanel), Allure Sensuelle Chanel, сещам се и за редица други фрагменти, които долавям тук, но да не взема да ядосам по-претенциозните носове.  Simple Smile))

Интересно е излизането му точно сега. Дали с него не се затваря една епоха? Дали това не е едно обощаване и финализиране, както и намек на нуждата от едно ново начало, нови ветрове, нови вдъхновения?

Иначе, е хубав, много-много хубав. Simple Smile

# 490
На мен пък Бомбата никога не ми е приличала на ЛВЕБ, за мен са супер различни, но то е до възприятие. С Еуфория пък нямат нищо общо поне за мен.Вчера имах среща и бях с Мон ЕДП, всичко ухаело на него, голямата ми любов, каквото и да пробвам нищо не може да го стигне! За толкова години от както го лансираха любовта става по- силна, боготворя го просто.Не съм пробвала още Диорската миска, нямам търпение.
Мон ЕДП в същност Мон Герлен ли е?

# 491
  • Бургас
Мон Герлен ЕДП e да.

# 492
Шанс Тендър парфюм толкова много ми харесва, глътка свеж въздух е на фона на всички удове, рози и сладости, но не мога да му простя обидно малката трайност на моята кожа. Буквално след 30 минути не усещам абсолютно нищо.

# 493
Сигурно най-любимият ми парфюм е Chanel Chance. Каквото и да купувам през годините, не може да се сравни, за мен разбира се. Този парфюм прави впечатление на околните каквото друг не прави.
EDP Tendre също е много хубав за лятото. За мен не е нетраен, усещам си го достатъчно дълго.

Новия Мис Диор няма нищо общо с последния Жадор, който изобщо не ми хареса.

# 494
Chanel Chance и Chance Tendre са два парфюма, които са ми подарявали многократно, самата мен не ме впечатляват и някак се сливат с мен, но за тях съм получавала най-много комплименти.

Другите парфюми, които добре застават върху мен и също носят комплименти са Cinema, Florabotanica, Chloe, Carnal Flower и Womanity (нося го само лятото покрай морето)

Общи условия

Активация на акаунт