Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 876
  • 788
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря ви, момичета. Ще пробвам пак и дано да се харесаме.

# 496
На моята кожа от всички под видове на Chance, най-траен е Eau Fraiche и разбира се само Chance. Допадна ми е нежността в Eau Vive, но след 2 часа изчезва при мен.

# 497
Моля, има ли сайт, от който бих могла да поръчам мостри на парфюми, за да купувам на сляпо?

# 498
Моля, има ли сайт, от който бих могла да поръчам мостри на парфюми, за да купувам на сляпо?
Зависи от марките,но в Парфюми шоп или Нотино има мостри .https://www.notino.bg/discovery-box/

# 499
В този сайт има доста мостри и отливки
https://www.starcorp.bg/categoriesbg/155

# 500
  • виртуално
в нотино можете да изберете и да си направите кутия с БД през приложението
https://www.notino.bg/discovery-box/

# 501
  • Пловдив
Здравейте! Моля, дайте мнение за Boucheron Quatre. Минах през Дъглас е го загледах, но дали си заслужава според вас?

# 502
И аз да кажа нещичко за новия Мис Диор парфюм - пръснах доволно на китката. Първи впечатления - много близък до Мис Диор, ягоди не усетих, но мен по принцип хич ме няма по нотките. Трайност около 3 часа. Днес обаче на ръкава на блузата, душа и не мога да се спра. Сладко, красиво, мое (ще бъде😘). Няма нищо мухливо при мен.
Много харесвам Armani My way, имам всички фланкъри и тествах новия My way nectar, ами няма да е мой. Нежен е, пролетен, фруктов, да, но
твърде обикновен.Може би бих го носила, когато се чудя какво да сложа.

# 503
Благодаря на Денси за  Devotion D&G, вече е част от колекцията ми. Лимонови желирани бонбони с портокалови парченца и прилича на Лира. Лимонът е сладък, смесен с ванилия и е един гурме парфюм. Възможно е за някой да е твърде сладък, за мен е  прозрачен, идеален за лятото.
За новия Miss Dior Parfum, толкова го чаках и накрая граския Reine des Coeurs Фрагонард, който също прилича на Coco Mademoiselle, но е по сладък и плътен или е някаква комбинация от двата. Засега любими остават  Absolutely Blooming и Мис Диор ЕДТ 2017.

# 504
  • на последния етаж
Много ми хареса новият Диор, сега остава да споделите предстоят ли намаления и къде, за да го поръчам най-скоро. Yellow Heart

# 505
Да споделя  моите лични впечатления и усещания за Chance Eau Tendre  и Chance Eau Tendre Eau de Parfum, имаше въпрос по назад в темата. След като от проби не можех да взема решение кой от двата им харесва повече,  ги купих и двата. На моята кожа и двете версии се развиват чудесно, като трайност не мога да кажа, че едт е по-слабо осезаема, напротив. В моите лични възприятия: Chance  Eau Tendre  е по-звънлив, по-жизнерадостен, по-палав, усещам много повече нотки. Chance Eau Tendre Eau de Parfum обаче обира винаги  много повече комплименти от околните и им прави впечатление. За мен той е някак си по-дълбок и същевременно по-монотонен, в сравнение с Chance Eau Tendre. Труден избор, при възможност най-добре и двете версии да се притежават, въпреки, че са много сходни. Към момента като че ли с една идея повече пердпочитам аз лично Chance Eau Tendre Chance, но това установих, че въжи в пълна сила и за Chanel Chance edp/ edt.

# 506
Здравейте! Моля, дайте мнение за Boucheron Quatre. Минах през Дъглас е го загледах, но дали си заслужава според вас?
Периодично се предлага на много добра цена в Дъглас и според мен абсолютно си заслужава. Красив парфюм, някак открояващ се сред мнозина други. Нежен и женствен. С приятна характерна цитрусово-плодова мекота.
Един недостатък - много жени го носят. Simple Smile

Все пак винаги е добре да пробвате един парфюм, преди да дадете пари за него. Simple Smile

# 507
Хайде и аз да си хвърля стотинките за новия Диор. Сега го пръснах на летището в Рим и това, което ми харесва и е различно в него е точно нотката на пачули. Не е мухливо, чисто е. Ягодите са горски и на моята кожа и като цяло е чудесно предложение на фона на останалите дизайнерски пролетни предложения, които днес подуших. Не е моят, просто не умирам по червени плодове, но определено оценявам бленда.
Аз днес съм с ново откритие, с което още се опознаваме, но до момента е любов от пръв поглед. Страхотно, великолепно флорално предложение. https://www.fragrantica.com/perfume/Strangelove-NYC/Lost-In-Flowers-52724.html

# 508
Дами, днес с изненада откривам, че вече в Сефора не предлагат Ели Сааб и не могат да се пробват парфюмите им. Може ли някоя да каже 2-3 думи за този аромат: https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Elixir-79156.html ?

# 509
Дами, имам питане относно Idylle edp, Guerlain и се надявам някоя от вас, да може, да ми отговори:

Има ли разлика между парфюма издаден в bee bottle версия и този в най-новата heart shape bottle версия?

Харесвам Idylle още от излизането му във формата на златната капка и съм се презапасила с няколко бутилчета от по-старите версии, но heart shape bottle нямам - чета във фрагрантика и се чудя дали ми е необходима...

Общи условия

Активация на акаунт