Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 814
  • 788
  •   1
Отговори
# 510
AmnesiaC, имах Guerlain Idylle в bee bottle и много го харесвах. Намирам голяма разлика в аромата от новата бутилка. Може да е заради кожата ми, но да, за мен е различен и не ми стои добре! Недей, без да го пробваш.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 21:07 от Magda Dimitrova

# 511
На моята кожа от всички под видове на Chance, най-траен е Eau Fraiche и разбира се само Chance. Допадна ми е нежността в Eau Vive, но след 2 часа изчезва при мен.
И при мен е така.

# 512
Ех, тази нова Мис Диор, голяма дискусия провокира. Вчера и аз се разписах с тест. Хареса ми и то много. Не очаквах толкова трайни ягоди, но при мен си бяха отчетливи дълго и определено има сила и трайност на моята кожа. Но съм съгласна, че не много за на сляпо, има си мухливост от пачулито и няма да пасне на всяка кожа. Трайността му е страхотна, усещам още на китката, над 12 часа след теста, това е уау за мен. За сравнение на другата китка бях пръснала Chanel Chance eau Fraiche edp и отдавна го няма, а Мис Диор е там с един нежен, страхотен и звънлив драйдаун. Ще го купя и ще го нося с удоволствие.

# 513
Ох, и аз мисля постоянно за Мис Диор парфюм. Чудя се в какъв размер да го купя. Нещо лакомо око му хвърлям.

# 514
Ох, и аз мисля постоянно за Мис Диор парфюм. Чудя се в какъв размер да го купя. Нещо лакомо око му хвърлям.
Аз си взех само 35 мл. Напоследък взимам сама малки количества и пак не мога да ги изпръскам. Но вече съм поръчала голямо шише. Такава любов е този парфюм. Обожавам го.

# 515
Densi, вземи си мъничко шишенце, ще излезнат и нови в този дух, а и с великолепната колекция която имаш, мисля минита са по-добър вариант за теб.

Вчера минахме с ММ през Дъглас да се пръсна, пръснах и други аромати, но скъпият само от този се впечатли и ме пита кога ще си напрявим палачинки  (да се разбира аз пържа един час една камара) със сладко от диви ягоди.

Любителското ми мнение е, че сега и другите марки ще пуснат подобен аромат. Нова тенденция.

# 516
Дами, днес с изненада откривам, че вече в Сефора не предлагат Ели Сааб и не могат да се пробват парфюмите им. Може ли някоя да каже 2-3 думи за този аромат: https://www.fragrantica.com/perfume/Elie-Saab/Elixir-79156.html ?
Скоро съвсем случайно имах възможност да го пробвам. Търсех тестер откакто се е появил на пазара и няма, и няма, и няма, та когато случайно го видях най-накрая, много се зарадвах да го пробвам.
Намирам го сходен до My Way, но с много повече и наситена, концентрирана дъвка, траен е, средно излъчващ. Приятен, но не запомнящ се особено. Ако нямах никакви други подобни бих го купила, но иначе не го намирам за нещо уау. Ако го видите някъде за без пари би си оправдал покупката. Мисля че и за подарък на дама би се харесал. Стига да обича парфюми с подобен вайб. Виждам че във Фрагрантика го сравняват с LVEB Iris Absolu, аз го имам и не намирам прилика грамадна. Но с My way, вече да. Дано не ви подведа. От октомври насам носът ми е леко "повреден" и още не се оправил.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 08:17 от Lale_Lili

# 517
Miss Dior Parfum на моята кожа стои като прашно, сухо пачули без ягоди. Може и да са в облака около мен, но аз не ги усещам. Ще пробвам пак, от любопитство, но любимец завинаги ще ми остане Мис Диор ЕдП 2017. Добре че имам запас. Сметанов и кремест, абсолютно бижу. Сухо пачули трудно ще ме спечели.

Не съм купувала нищо ново 6 месеца, което не се е случвало от десетилетие насам. Този месец, предполагам, ще довърша няколко любими в момента- Libre Le Parfum, LVEB Iris Absolu, Bouquet Ideale, и Mugler Aura, от който имам още 100мл.
После ще видя какво ми се носи. Вероятно Мис Диор ЕдП 2017.

# 518
При мен ягодите са в повече, все една съм се намазала със сладко, може би затова и на ММ му хареса толкова 😃

# 519
И при мен има много ягоди, сладки и хубаво миришещи.
Няма да успеят да направят другите точно такъв парфюм, защото Кюркджиан се доказва като цар на ягодите и горските плодове. Показа го с Бакара, сега затвърждава.

# 520
Аз също пробвах новия на Диор.страхотно начало при мен , но след няколко минути усещах доста от Бакарата ,който не обичам хич ,та още му се чудя.

# 521
Къде мога да тествам Бакара?

# 522
Момичета, дали може малко помощ  за избор между Chanel Chance eau Fraiche EDT и EDP? Търся за подарък, дамата харесва EDT, но не познава EDP. Аз също не познавам EDP. Всякакво мнение ще ми е полезно. 🌸

# 523
Viki Chanel Chance eau Fraiche EDP е мноого сходен с тоалетната вода, но има повече плътност и дървесна основа. Много е красив, ако харесва ЕДТ, ще носи с удоволствие и парфюма. ЕДП на мен лично ми допада повече, а съм изпръскала 100ца от ЕДТ версията, която също е прекрасна за мен.

# 524
  • Габрово
Може ли линия към новия на Диор

Общи условия

Активация на акаунт