Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 868
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
Andalusian soul не е нетраен при мен. Със сигурност не е от семейството на Amouage например, но си го усещам сравнително не малко време и е безумно хубав.

Между другото, новият (или пък вече не чак толкова нов) Fan Your Flames X Nishane се оказа тотален хит. Купих го за подарък за майка ми и тя е влюбена в него. Някъде някой по-горе беше писал, че е по-мека серия на първообраза, Деничка мисля, и е точно така. Аз обожавам първото издание, но бих носила и новата версия.

# 106
Да, за мен е също върховен и точно по- мека версия на Fan Your Flames. Много хубав!❤

# 107
Здравейте, може ли мнение за това парфюмче Brecourt Captive. Ако някой го има или го е пробвал, може ли да сподели как е от към трайност. Поръчала съм го от Висша козметика още на 25.01 и го чакам, но ако не си заслужава, да отменям поръчката.
И другия ми въпрос е за този парфюм - Andalusian Soul The Merchant of Venice. Получих отливка на него, но е толкова нетраен... След 30 мин, няма и следа от аромата. Такава ли му е трайността или съм си купила менте отливка Simple Smile
Парфюма лично на мен много ми харесва,  въпреки че се надявах на повече бадем. Трайността му на моята кожа е около 4 - 5 часа.

# 108
  • The Evergreen State
Появи се Miss Dior Parfum при нас. Фен съм на линията, не се чудих дълго, имах повод и си го пожелах за подарък. Нося го днес. Изненадах се колко е лек, очаквах друго като е само парфюм, сравнен с предните издания които са ЕДП си е просто като тях, тях намирам даже малко по-интензивни и натегнати.
 Като аромат, за моя нос е близък до Miss Dior Absolutely Blooming, има я същата помадена пудреност, но е по-олекотен, с добавени ягоди и с леко променена шипрова база която съвсем бегло и мимолетно напомня старото Шери. С две думи нежен, ягодов, женствен парфюм, може да се носи целогодишно.
Радвам се, че отново върнаха Мис Диор в шипровата посока, макар и под много завоалирана, олекотена и осъвременена ягодова форма на Absolutely Blooming и бегъл полъх от старото Шери.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 06:58 от Athena

# 109
И тук ще се появи съвсем скоро. Чакам го с нетърпение.

# 110
  • Germany
И аз го пробвах Miss Dior Parfum, полудях на минутата по него, и вече е поръчан! За мен пък е доста по-различна версия от старите, които харесвах, но все не се идентифицирах с тях, докато този е точно моята версия! Аз усещам прекрасните горски ягоди с карамел, усещам и сладко от тъмни плодове, и една креместа плътна дървесина, която ме кара да примирам от кеф! Долавя се изисканото Мис Диор звучене, но не ми е толкова сладък и пудрен, нито толкова цветен, като предишните версии. В тази има разкошно пачули, което дава невероятна свежест и хлад на парфюма, а мъховете и шипровото в него го правят Клас! Усещам го като някакъв микс между Мис Диор, Фешън декре, Теню де Соар на Гутал, Гри Монтань и Коко Мадмоазел. При мен е невероятно траен и прожектиращ, коридорът ухае втори ден от якето ми, отдавна не бях поръчвала толкова скоростно парфюм след само една проба, но този е наистина пълен разкош и ми е много щастливо! От мен голямо Браво на Кюркджиян за този парфюм!

# 111
Много се радвам, че заговорихте за този Мис Диор, че да му обърна внимание. 😀
Не съм фен на линията и ги подминавам винаги, просто знам, че няма с какво да ме докоснат.
Обаче новият 2024 е страхотен! 😍
Успях да пръсна само на китка, защото тестерите в местния Буутс са "оковани" в пластмасови стойки и, за да се пръсна навсякъде, трябва да приложа специални пози от йогата; за радост или ужас на другите посетители.😁
Страхотен първоначален плодов, сочен взрив, и, за мен, най-добрата част от аромата.
Много се притеснявах от драйдауна, защото точно това не харесвах в другите Мис Диор-и; не ми понасяха дървесата в края.
Обаче тук в драйдауна усетих само пачули, което е много фино и придава свежест, а не тягостност на парфюма.
Много, много хубава новост от Диор, браво!
Не знам дали ще го купя, че дооооста прекалих със self indulging-a напоследък, но ще го държа под око. 😉

# 112
Леле още един Диор в списъка. Тази страст няма край!
Аз имам нужда от помощ и вашето мнение. Преди няколко дни пробвах Oud Minerale - Tom Ford и от тогава само го мисля. На кожа при мен е нетраен (никаква изненада тук), но върху дрехи мирише вече N-ти ден и не мога да му се нарадвам. Как го намирате много ли е мъжки или става и за дами? Страх ме е да не е "грозно" мъжки и аз да се фъскам като за последно с него 🤭🤭🤭

# 113
Много мъжки и и за мен е направо страшен за идващото топло време, извини ме. Не си го представям върху теб и въобще нежна дама.

# 114
Ех, това подозирах и аз. Ще се утеша с едно Клое тогава 🤭. Здраве да е.
Мерси Денси 💐💐💐

# 115
А като споменахте Chloe някой случайно да се е докоснал вече до новия Nomade?  😌

# 116
  • София
https://www.douglas.at/de/p/1000722295
За покупка на сляпо?

# 117
Само ако много харесваш пачули

# 118
  • София
Само ако много харесваш пачули
Проблема е че незнам как мирише то

# 119
Взех си скоро на Dolce & Gabbana The only one 2. В магазина ми хареса, после вкъщи една от нотките хич, но накрая и свикнах явно. Все към италианците ме дърпа нещо. Проблемът е, че е средна хубост, откъм трайност, даже на мен е много слаб.  Момичета, какво ще кажете за стария Rush? Не познавам/ или просто съм я забравила/ миризмата. А аз искам силен парфюм. Не знам, колко пъти влизам в магазините, мириша, но няма го това първоначалното уауу, което да ме грабне, разбирате ли. Този rush чета, че бил специфичен; отделно има мнения, че е цветен, други пишат обаче, че е сладък. Аз съм по сладките парфюми. Обичам в нотките да има ванилия, пачули, канела, кокос… Може и нещо цветно, но да е по-запомнящо се. Ще отида днес до магазина, но ако не ми хареса този, се чудя кой да си прибавя. Aura ли пак да си купя, той поне със сигурност е силен парфюм. Но ми се иска нещо различно. Също нещо близко до старото черно Версаче не бих отказала.  Този аромат го обожавах - старият, че реформулираният е много синтетичен. Въобще Версаче много синтетични ги правят вече парфюмите. И новите, и старите.

Общи условия

Активация на акаунт