Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 918
  • 788
  •   2
Отговори
# 135
Невероятен парфюм е наистина. Аз имам наистина много парфюми с нероли, но такова подправково и силно нямам. По-силен е дори от Портофино Форте, който при мен има трайност над 12 часа.
Няма нищо общо с лекия предишен нероли ексклузив.

# 136
  • София
Взех си мини Kilian Born to be Unforgettable на сляпо. С две пръскания направо изпълни цялата кола. Впечатлена съм, защото за мен е нещо ново. Обикновено, когато пробвам новите парфюми и ги свързвам със стари познайници. Тук нямам такава асоциация. Мирише ми на лайм с кола на хубава кедрова подложка. Направо избухва. Отбелязвам, че не е кола с лайм, защото ако колата беше повече щеше да е задушлив и сладък. Като безалкохолен коктейл идва. Мирише на свежест. Няма я канелата, която е показана във фрагрантика и която ме мъчи по принцип в парфюмите.
Може да се хареса на жени, които ползват по-унисекс аромати или цитрусови и не сладки парфюми. Като цяло го виждам повече към мъжката аудитория. Прекрасен е!

# 137
Аз имам Aqua Allegoria Nerolia Bianca, получих го в подарък преди време и макар да не е точно което бих избрала сама, всъщност ми е много приятен и свеж, с удоволствие го нося.
Като цяло и за мен алегориите са малко слаби и незапомнящи се, но пък не е необходимо всички парфюми да са като парен чук. Ginger Picante и herba fresca с ми другите фаворити, но май вече не се предлагат.
L'Iinstant и L'Iinstant Magic са класика, чистота и женственост. Idylle в старта формула златна капка е също прекрасен букет, имам много хубави спомени от времето, когато се появи и наскоро го поднових благодарение на една дама, която му търсеше нов дом 😊
L'interdit Intense ми е любимият от серията и по цял ден го усещам, много оригинален заради мириса на сусам. Много обичам сусам във всички хранителни комбинации, включително и олио от него 😁

# 138
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам Грейпфрута на Аква Алегория, много е силен, траен и носещ комплименти. В годините си го поддържам като ми свърши, около 3-4 бутилки съм изхабила, нося го само лятото.

# 139
Здравейте, Tiziana Terenzi - Andromeda става ли за покупка на сляпо? Не съм фен на Kirke, но харесах миналия ден Vele при проба -началните сладки акорди ( май беше смокиня), които след 15 минути изчезнаха и остана само миризма на кокос. Видях във фрагрантика, че Андромедата би трябвало да е по-сладникава.

# 140
Да, на мен ми е любим парфюм, както и Веле и мисля, че става. Пролетта и лятото цъфтят и двата парфюма.

# 141
Денси, записвам си ги и двата за проба. Аз съм набелязала Cassiopeia

# 142
Алегориите наистина са обидно нетрайни, но Rosa Palissandro при мен трае поне 5 часа, върху дреха се усеща с дни.
Безкрайно втръснали са ми някои рози, та добре че върху себе си не усещам такава.

Пристигам с едно ново откритие- по-малката сестра близначка на Chanel Beige, а именно https://www.fragrantica.com/perfume/Trussardi/Walking-On-Via-Fio … Oscuri-73548.html.
Ако в Beige имаше една ретро нотка, която ме душеше от време на време (а и околните), то тук я няма.
Нищо комплексно, но в този слънчев сок е събрано лятото, всичко което обичам.

Трайността обаче, ох трайносттааааа. Плаче ми се- няма и час върху моята кожа. Поръчала съм една отливка от Старкорп и ще чакам по-топло време, дано тогава се задържа по-дълго Heart Eyes

# 143
  • Отвъд алеята зад шкафа
Някой знае ли тестер на Amouage дали се различава по нещо, примерно да няма капачка?

# 144
Скрит текст:
Аз имам Aqua Allegoria Nerolia Bianca, получих го в подарък преди време и макар да не е точно което бих избрала сама, всъщност ми е много приятен и свеж, с удоволствие го нося.
Като цяло и за мен алегориите са малко слаби и незапомнящи се, но пък не е необходимо всички парфюми да са като парен чук. Ginger Picante и herba fresca с ми другите фаворити, но май вече не се предлагат.

L'Iinstant и L'Iinstant Magic са класика, чистота и женственост.
Скрит текст:
Idylle в старта формула златна капка е също прекрасен букет, имам много хубави спомени от времето, когато се появи и наскоро го поднових благодарение на една дама, която му търсеше нов дом 😊
L'interdit Intense ми е любимият от серията и по цял ден го усещам, много оригинален заради мириса на сусам. Много обичам сусам във всички хранителни комбинации, включително и олио от него 😁

Преди време си бях взела L'Iinstant Magic (флакон с пчелички) и толкова го харесвах! Сеха едвам го понасям. Избива ми някакъв бадем, адски натраплив... На места, като по поръчка, срещам отзиви, че Magic с пчеличките е най-неудачната версия на парфюма. Sad

# 145
  • Враца
 L'Iinstant Magic е моят аромат на всички времена и също смятам , че най-слабата версия е тази с пчеличките!

# 146
Здравейте, имам един въпрос. Преди няколко дена си поръчах парфюма Devotion на Dolce & Gabbana от един от изпитаните сайтове в България.
Проверката на бач-кода в checkcosmetic.net и checkfresh.com ми показа, че продуктът е произведен на 09.01.2021 г. Как е възможно това? Този парфюм е лансиран на пазара през 2023 г.

# 147
Някой знае ли тестер на Amouage дали се различава по нещо, примерно да няма капачка?
Да, някои са без капачки с едни метални. Аз затова държа на пълна презентация на парфюмите от тази марка.

# 148
Nastja, първо се произвежда парфюмът и тогава се лансира. Минава време между производството и лансирането на парфюмите на пазара. Когато се обявят официално, нали трябва да може да се отговори на търсенето, т.е наличността да е налице.

# 149
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Според вас Dior - Absolutely Blooming, подходящ ли е за сляпа покупка?

И дали някой е забелязалот време на време се появява наличност във Венера Козметикс? Погледнах сега, но в никои размер няма. Видях им цените и ми се струва, че на този етап там са най-добри.

Иска ми се да си подаря нещичко с годишния бонус, а ми се иска да има и тръпка, та затова насляпо мисля. Joy

Общи условия

Активация на акаунт