Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 912
  • 788
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus
Според вас Dior - Absolutely Blooming, подходящ ли е за сляпа покупка?

И дали някой е забелязалот време на време се появява наличност във Венера Козметикс? Погледнах сега, но в никои размер няма. Видях им цените и ми се струва, че на този етап там са най-добри.

Иска ми се да си подаря нещичко с годишния бонус, а ми се иска да има и тръпка, та затова насляпо мисля. Joy

Здравей!  Без да имам претенции,че разбирам 😁 много.Според мен , да! Ако харесваш цветно-плодови аромати,мисля,че ще ти допадне!  Розички,цветя 😁. Както и предшественика -:Miss Dior Blooming Bouquet.Според мен и той ще ти хареса.
Много хубав ,нежен,жествен аромат ми е. този .Тази версия ми е  малко по-трайната от букета(но той е по летен).

P.S:Между другото,любителка съм  на по-силни аромати . Както аз казвам  ,между приятели-"нахални"  аромати.😁.Обичам парфюма да ми "влачи"-приятен хубав шлейф😁.Който и аз да усещам до колкото мога(Аносмия).
Но Blooming Bouquet-ми влачеше такъв шлейф лятото, че чак 😁 се изненадах 😁.(за това го споменах). Но то си е и до кожа!

Купувайте , смело😁.Къде ме подсетихте за него 😂😂❤. Сега и на мен ми влезе мухата 😁 .Успех!

# 151
И аз се сдобих с много нови мостри ☺
Пробвах Kilian vodka on the rocks Страхотен аромат, но по-скоро за мъжката аудитория. Върху мен стои доста мъжки. Представям си го върху ММ в топла лятна вечер. Та ще му пробутам мострата😂

Поръчах и мостри на Trussardi le vie di milano. Като за начало пробвах District of nolo поръчах го, защото ми беше интересно да се запозная с ирисов парфюм и не е моето. Прекален пудрен и остър ми идва.

Аз също си записвам за проба предложените аромати на Tiziana Terenzi. Имам само Kirke, сигурно от една година не съм го носила, тези дни си го пръскам и му се радвам. Въпреки че е често срещан аромат си го харесвам.☺

# 152
  • Бургас
Не купувай Absolutely Blooming на сляпо поне според мен.И аз като Ковачева Kiss не можах да се разбера с нито един Мис Диор, хубави са всички, но никой не почувствах свой.Новият ще го тествам с удоволствие.Парфюм за днес https://www.fragrantica.com/perfume/Sora-Dora/Jany-87648.html Превърна се в любим мой гурман, много елегантен и както писах върху мен не ухае на храна, а е прекрасно смесен с лек флорален привкус.Чуден! Базата му е ванилово съвършенство при мен.Обожавам го този парфюм, радвам се, че любима парфюмна приятелка ми изпрати проба и се влюбихме.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 10:29 от Bright Crystal

# 153
И според мен не, на сляпо. С Мис Диор и аз не се разбирам. Въобще не съм от най-големите разбирачи, относно парфюмната страст, но Dior имат и твърде невзрачни парфюми, според мен. Иначе имам доста червила, гланцове, балсами, сенки и т.н на Dior, харесвам “Dior”, не че не харесвам марката, но специално парфюмите… Примерно, много хора харесват и Алегориите, еми не ми харесват и това е, не ми миришат, как да го напиша, изискано, въздействащо, много обикновено, невзрачно ми миришат, все едно с нещо там да се пръсна, колкото да не е без хич.  Но много жени ги обожават и им се радват жестоко. Чуждото мнение е за насока, според мен поне, за информация, която е най-добре да се провери. А за тръпката Ви разбирам, много е вълнуваща неизвестността.

# 154
Изчакайте новия Диор той идва съвсем скоро.

# 155
Сдобих се с мостра на новия Miss Dior 2024 и аз, заради прочетените суперлативи. Даже мислех на сляпо да поръчам, но се въздържах и добре че така направих. Не е лош, но не ме впечатлява с нищо и момината сълза нещо хич не ми понася.
Взех също Nebras на Lattafa за проба и вече със сигурност мога да кажа, че какаото като нотка в парфюмите също не е за мен. Няма парфюм с какао, който да ми е харесал до сега. Има нещо тежко и задушливо в такива. Третият е Cherry Punk Extrait. Ето това вече е друга бира и задължително ще взема бутилка като свърши наличната Cherry Punk, а може и по-рано. Екстрактът е по-силен и по-подходящ за студения сезон, докато другия е по-скоро летен според мен и макар че са близки, нямам нищо против да притежавам и двата.

# 156
И според мен не, на сляпо. С Мис Диор и аз не се разбирам. Въобще не съм от най-големите разбирачи, относно парфюмната страст, но Dior имат и твърде невзрачни парфюми, според мен. Иначе имам доста червила, гланцове, балсами, сенки и т.н на Dior, харесвам “Dior”, не че не харесвам марката, но специално парфюмите… Примерно, много хора харесват и Алегориите, еми не ми харесват и това е, не ми миришат, как да го напиша, изискано, въздействащо, много обикновено, невзрачно ми миришат, все едно с нещо там да се пръсна, колкото да не е без хич.  Но много жени ги обожават и им се радват жестоко. Чуждото мнение е за насока, според мен поне, за информация, която е най-добре да се провери. А за тръпката Ви разбирам, много е вълнуваща неизвестността.

Да,за това споменах ,че има роза.Които аз харесвам. Simple Smile Най-хубаво е тест Simple Smile

# 157
Въпрос на кожа и възприятие е дали някой парфюм ще ни лепне. Много харесвам Blooming bouquet, и бих го нарекла безопасен за купуване на сляпо, но за някой ненавиждащ флоралните композиции вероятно би бил кошмар, та добре е да се пробва предварително.

Ще вдигна сватба в деня, в който Диор върнат ето тази моя любов https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Cherie-L-Eau-5722.html. Пазя си едно празно шишенце и от време на време си го припомням. Голямо съкровище:heart_eyes:

# 158
Оу, и аз го обожавам!❤💐
Ще съм шаферка на сватбата!❤

# 159
# 160
  • София
Те са коренно различни. Зависи кой какво търси и какъв вкус има. Ако се търси класа, то първият.

# 161
Те са коренно различни. Зависи кой какво търси и какъв вкус има. Ако се търси класа, то първият.

+1

# 162
# 163
  • русе
Мнение за Vertus Rose Prive, като за сляпа покупка?
Исками се да си купя нов парфюм, но не знам какъв да е, защото нямам обоняние последица от ковида.
Харесвам шипрови аромати и това което имам в момента е Narciso Rodriguez for her /розовата бутилка/,
Chloe Nomad,
Jimmy Choo vorevar /черния/,
Emporio Armani Diamonds /белият/.

# 164
  • София
Станислава5642, като гледам какви парфюми имаш, и ако не познаваш двата, за които питаш, а ще поръчаш насляпо, то Coco Mademoiselle, мисля че ще ти допадне повече.

Общи условия

Активация на акаунт