Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 945
  • 788
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Станислава5642, като гледам какви парфюми имаш, и ако не познаваш двата, за които питаш, а ще поръчаш насляпо, то Coco Mademoiselle, мисля че ще ти допадне повече.
От приятелка харесах Задик поръчах от дама от тук отливка и ми издържа 6часа и незнам защо но втория ми е влезнал в акъла като муха

# 166

Не могат да се сравняват. То е все едно да сравняваме двузвезден с петзвезден хотел. Chanel, категорично, макар че си е сума, но с хубавите парфюми е така.

# 167
Аз пък намирам парфюмите на Шанел за безлични и бабешки, особено алдехидните и задиг ми харесва много повече. Няма нито един на Шанел, който да харесвам. Chance edp & eau tendre само горе- долу.
Днес разносвам initio paragon , а предните вечери oud satin mood, влюбена съм и в двата лудо. С единия ми е уютно и релаксирано, с другия секси по елегантен начин. Любов!

# 168
  • Отвъд алеята зад шкафа
Vanilla Oud е много хубав. Снощи поръчах Amouage Sunshine и само това ме спира да грабна един, че за тази цена е направо  супер.

П.П Ох, обърках групите, за Vanilla Oud писаха в другата група.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 19:52 от gadamer

# 169
Парфюмите на Jardin Boheme стават ли за непретенциозен подарък. Има ги в Дъглас и се чудя като пълнеж на поръчка, за да хвана процент намаление. Искам да купя нещо незадължаващо, да не е скъпо, защото дамата е притеснителна, пък и няма особен повод. Знам, че харесва цветни аромати /като мен между впрочем /.

# 170
Vanilla Oud е много хубав. Снощи поръчах Amouage Sunshine и само това ме спира да грабна един, че за тази цена е направо  супер.

Абе и аз поръчах доста,но  то за тази цена😂. Пък и тъкмо към заплатно време ще дойде 😁💶

# 171
Моля за отзив за NARCISO RODRIGUEZ FOR HER MUSC NUDE Simple Smile
Видях примамлива оферта в другата тема.

# 172
  • Отвъд алеята зад шкафа
Vanilla Oud е много хубав. Снощи поръчах Amouage Sunshine и само това ме спира да грабна един, че за тази цена е направо  супер.

Абе и аз поръчах доста,но  то за тази цена😂. Пък и тъкмо към заплатно време ще дойде 😁💶

Мда, ама на мен ми предстоят 2 пътувания  - до Париж и до Италия, където съм набелязала доста парфюми за тестване и евентуално закупуване, при това там са на пълните си цени:( , та трябва да се удържам.

# 173

Мда, ама на мен ми предстоят 2 пътувания  - до Париж и до Италия, където съм набелязала доста парфюми за тестване и евентуално закупуване, при това там са на пълните си цени:( , та трябва да се удържам.

Приятна почивка Simple Smile Да споделите с какви парфюмни красоти сте се запознали 😊

# 174
  • София
Скрит текст:
Станислава5642, като гледам какви парфюми имаш, и ако не познаваш двата, за които питаш, а ще поръчаш насляпо, то Coco Mademoiselle, мисля че ще ти допадне повече.
От приятелка харесах Задик поръчах от дама от тук отливка и ми издържа 6часа и незнам защо но втория ми е влезнал в акъла като муха
Станислава5642, в този случай изборът е ясен - This Is Her.

# 175
Може ли да споделите мнения и впечатления за Vertus?
Когато ходих в шоурума на ВК не ми остана нос да пробвам и тях и сега се чувствам сякаш съм изпуснала много.

# 176
Може ли да споделите мнения и впечатления за Vertus?
Когато ходих в шоурума на ВК не ми остана нос да пробвам и тях и сега се чувствам сякаш съм изпуснала много.

Ако запитването е към мен,като пристигне след 14 дни (поне така пишеше в сайта ),ще пиша.  И да се забави повече,така или иначе не ми е спешен. Вчера го поръчах за 132 лв някъде 100 мл,днес гледам станал 170 лв. Чисто информативно Simple Smile
Както казах,идея си нямам какъв ще е.Видях ,че съдържа любими мои нотки и го поръчах.
Пък и цената беше много добра. На цена на дизайнерски парфюм Wink .
Не съм по описанията,но живи здрави,ако дойде ще пиша Simple Smile  Едва ли ще дам 400 лв за него в бъдеще 😄 или там колкото лв е! Финансово ще ме удари доста в джоба Sad  Дано е хубав,както споделят тук Simple Smile Хубав ден ❤

# 177
Благодаря за споделянето, Black Candy
Питането ми е към всички в темата. Надявам се да има още включвания с мнение. Цените бяха чудни наистина.

# 178
Благодаря за споделянето, Black Candy
Питането ми е към всички в темата. Надявам се да има още включвания с мнение. Цените бяха чудни наистина.

Определено! Не че и 170 лв са много,но всеки  според  бюджета си Simple Smile Хубав ден  на всички съфорумци Simple Smile

# 179
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз съм пробвала само Vanilla Oud и много ми хареса, пръснах го на ръка в склада на ВК и имам спомен, че началото му ми напомни Babycat и 5-цата, но беше по-сладък и без дразнещата за мен кожа от първия. За 132.00 лв определено си заслужава. И аз го поръчах снощи, днес гледам, че е 170.00. По видеата за него ми направи впечатление, че преобладават мъжките ревюта, тоест явно го спрягат повече за мъжки, ама то и Babycat спокойно минава за мен в тази графа, докато за Ванила Уда не направих такава асоциация.

Преди малко поръчах и един Ormonde Jayne - Damask, беше с 20% намален и се върза на доста добра цена. Отдавна искам да пробвам нещо на тази марка, по ревютата мисля, че ще ми хареса. Бутилката е от старите, по 50 и 100 мл, вече са сменени и има само х 88 мл.

Общи условия

Активация на акаунт