Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 919
  • 788
  •   1
Отговори
# 225
Щом на 75 г. се "къпе" в парфюми предполагам е достатъчно жизнена натура, която отделя време на тялото си, а може би и спортува? Това само Karen го знае Simple Smile Имайки предвид и ценовата категория на този парфюм може да се подарят в комплект с някой от другите предложения в тази и другата тема.

# 226
Мнението на tara22 за любимият ми Carnal Flower ме очарова - Обичам туберози по принцип, но тук тя е изключително мрачна и зелена, има нещо ретро в този парфюм и също е не-носим. Не усещам кокос в него, а много зеленина. Тубероза в мрачна зеленина.
Много хубаво описание, много. Радвам се че ми стои парфюма. Точно мрачната зеленина ме очарова

В темата за стила прочетох за красива роза в  Les Absolus d'Orient Musc Noble.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 17:13 от Al Georgieva

# 227
Да спайси пудрена роза с много муск, обаче той е в главна роля, тя е само придружителка. Доста труден парфюм, както и цялата линия. Въпреки ниските за качеството им цени, трябват задължителни проби и то на кожа, няколко в различен период от месеца.

# 228
Здравейте. Някой има ли впечатления от този парфюм? Дали е хубав?

# 229
За 75 годишният мъж, щом харесва диор бих препоръчала шанел блу. Не са еднакви аромати, даже доста различни, но за мен някак си двата имат съвсем същото излъчване.

Летен диптик за мен е филосикос. Лично аз не го харесвам, защото смокинята избива на кокос при мен, но ако харесваш тези нотки е чудесен. Илио пробвах скоро, благодарение на една мила съфорумка Heart също е летен и смокинята е съвсем дискретна. О капитале и на мен ми е сред любимите, а най-прекрасният е Сянка над водата. Ползвам го целогодишно, но също би минал в категория летен.

# 230
Искам да покажа благодарност на една жена като подаря парфюм, защото тя ползва. Не знам, обаче, какъв. Знам, че тя ползва цветни аромати - фрезия, момина  сълза, орхидея, жасмин... Разчитам на вашия съвет. Благодаря!

# 231
Ваучер за някоя парфюмерия или за някой сайт. Няма начин да сбъркаш, и ще си го ползва жената с кеф.

# 232
Искам да покажа благодарност на една жена като подаря парфюм, защото тя ползва. Не знам, обаче, какъв. Знам, че тя ползва цветни аромати - фрезия, момина  сълза, орхидея, жасмин... Разчитам на вашия съвет. Благодаря!
https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/J-adore-210.html

# 233
ДИПТИК имат и едим супер цитрус, един от малкото, които не ми напомнят на веро Oyedo и перфектен летен аромат

Иначе L'ombre dans l'eau е моят любимец също, в парфюми шоп има и вариант твърд парфюм, в много шармантна опаковка.

# 234
Ползвала ли си твърдия парфюм? За последно имах такъв като тийнейджър, не на диптик разбира се Grinning
Усеща ли се, или ароматът остава само до кожата?

# 235
Да, ползвала съм го, има консистенция на балсам за устни с вазелин, но попива бързо на кожата и не оставя мазно. Отлична трайност и сияж, самият аромат е една идея по-мек но не е особено голяма разликата, може би връхните нотки нв са така остри. Кутията е метална, лятото ми е в чантата, позволява дискретно нанасяне в офиса

# 236
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е вече новия Mugler Alien Hypersense? Много се чудя дали да го поръчам. Във fragrantica казват, че е лека версия на Alien EDP и не особено траен.

# 237
  • виртуално
Някой пробвал ли е вече новия Mugler Alien Hypersense? Много се чудя дали да го поръчам. Във fragrantica казват, че е лека версия на Alien EDP и не особено траен.
чакам го от makeup, но го поръчах на сляпо

# 238
  • Стара Загора
Рапунцел., ще чакам да пишеш отзив.

# 239
  • София
Здравейте, момичета!
Идвам с въпрос, който ме човърка от известно време:
Първият или вторият?
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-Verte-E … Parfum-87554.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Cristalle-Eau-de-Parf … m-2023-87555.html
Не познавам ароматите на Шанел и по принцип до този момент не открих причина да се запознавам с тях.
/причините са лични/
Попадайки случайно на пирамидата на първия, съзнанието ми "нарисува" плътен, но в същото време искрящ; зелен, но не воднист; чист аромат, само с много деликатно ухание на цветя; аромат, дори съвсем леко нагарчащ от коричките на цитрусите... Уж въздушен, но плътен и много подходящ за пролетта и лятото.
Та, нещо подобно търся!  Дали съзнанието ми е нарисувало правилната картина или бъркам тотално?
Моля за вашето мнение!
Благодаря! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт