Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 846
  • 788
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте,
бихте ли ме насочили към аромати, които според вас биха подхождали на 19 годишен младеж, рус и зеленоок?
Искам да изненадам сина ми, който към момента ползва само дезодоранти. Нещо леко и свежо като за първи парфюм мисля, че ще е най-удачно. Приемам всякакви идеи. Благодаря много предварително!
Пролетта идва, а лятото е след нея и затова горещо препоръчвам един от най-укротените, балансирани, вкусно свежи и секси ирисови аромати - Valentino Uomo Aqua

Това красавище е прекратено и все по-трудно се намира, и точно на описаната визия на сина ви ще му лепне така, както мацките около него, като го надушат... Simple Smile

А за по-прохладните дни категорично с 2 ръце съм за другото чудовищно, секси ирисово блаженство Prada L'homme Intense

И двете са супер подходящи за тийнейджър, на който ще му вдъхнат допълнитено самочувствие, когато получава комплименти.

Да добавя още 1 страхотно парфюмче за пролетно-летния сезон - Versace Pour Homme

200 мл. излиза супер изгодно след -10%.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 07:37 от LSF MCMXIV

# 301
Много благодаря на всички за предложенията. Ще разгледам пирамидите и ще проверя дали мога да ги тествам някъде или ще поръчам на сляпо.

# 302
Ох, аз мислех да поръчвам Dior Absolutely Blooming или Blooming Bouquet на сляпо, но нещо не се реших. Пробвах ги в крайна сметка.
И двата ми допадат, хубави са, но ми се сториха прекалено женствени за моята по-скоро спортна натура. Не успях нещо да ги усетя като мои аромати.
Замислих се и реших, че всъщност "тараторът" на VCA много повече ми подхожда и допада, та накрая си отнесох една бутилка от него.
Още му е студено времето, но пролетта и лятото се задават все пак. Hug

# 303
Здравейте, 
Имам питане относно DIOR - SAUVAGE.
Моя близка ,която е в UK  ми обясни,че от въпросния парфюм пускат бройки,  на които  ако на дъното на шишето пише refillable, отиваш в парфюмерия например Sephora или BOOTS  и ти го пълнят безплатно. Те имат такъв и 2 пъти до сега са им го пълнили , но в Лондон разбира се.
Тук има ли такава практика с въпросния Sauvage?

# 304
Здравейте, 
Моя близка ,която е в UK  ми обясни,че от въпросния парфюм пускат бройки,  на които  ако на дъното на шишето пише refillable, отиваш в парфюмерия например Sephora или BOOTS  и ти го пълнят безплатно. Те имат такъв и 2 пъти до сега са им го пълнили , но в Лондон разбира се.
Пълненето не е безплатно ,а според милилитрите на по-ниска цена от продукта.

# 305
Здравейте, 

Разбира се, че не е безплатно. Спестяваш си само цената на бутилката.

# 306
Здравейте, 

Разбира се, че не е безплатно. Спестяваш си само цената на бутилката.

Е,в ,UK  е безплатно ..стига да си късметлия да уцелиш такава късметлийска бройка:sunglasses:

# 307
Тараторът на Van Cleef & Arpels е направо баш таратор, едно към едно. Спомням си, когато за първи път го помирисах, направо се засмях, въобще не очаквах аромат на таратор. Но е свежест, определено. Много обичам таратор, но на парфюм ми е странно. В същото време не ми е странно да мириша на дъвка, примерно, а то си е същото - таратор, дъвка, кафе, сладки…L’interdit Rouge ultime е много хубава дъвка, в която има и някаква лека ментова нотка, която прави много интересна сладостта. Мисля да започвам с малките милилитри на парфюмите, надявам се да са по-силни и трайни. Не съм усетила досега да са по-концентрирани, а уж по-силни били, но и малко парфюми съм си купувала от 30 мл.и не мога точно да преценя така ли е, не е ли така. За по-силна версия на парфюма съм съгласна да дам повече пари.

# 308
  • Sofia
Мисля да започвам с малките милилитри на парфюмите, надявам се да са по-силни и трайни. Не съм усетила досега да са по-концентрирани, а уж по-силни били, но и малко парфюми съм си купувала от 30 мл.и не мога точно да преценя така ли е, не е ли така. За по-силна версия на парфюма съм съгласна да дам повече пари.

Това категорично не е вярно. Няма никаква разлика в трайността на различните милилитри.

# 309
  • Габрово
Чак сега след толкова години открих красотата на Малката Черна Рокля.

Такъв разкош!!!!

# 310
  • Стара Загора
НОВО от Guerlain - Cherry Blossom Millésime 2024
Скрит текст:

Скрит текст:
Само за 790 евро

# 311
А пък аз дето се оплаква от Amoage Guidance вече се поливам с него. Вчера клиент в офиса пита - абе с какъв ароматизатор сте, много хубаво ухае. Не можах да се светна. Днес се задържах по-дълго в държавна институция, стара сграда, разнообразни посетители. Служителките на едно от гишетата се престрашиха да ме питат с какво съм парфюмирана, че коридора ухаел и след мен.
Е показах им на телефона, защото и името не можах да се сетя 🤣
И вътрешно ми стана смешно колко отрицателно бях настроена в началото. И явно офисния ароматизатор съм била аз, нищо че човека беше на 5 м далече.
Променя се след първия час и вярно влачи по-голям шлейф от сватбения на Даяна 😜.
Моля препоръчайте ми друг Амоаж с подобна сила и друг аромат (ако е възможно де).
Зачетох се за Lilac, но ще мисля още, ще чета още.
Guidance беше лесен избор защото беше в класацията Топ10 за 2023.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 06:23 от dariVale

# 312
Всички амуажи които съм тествала, са много силни и трайни и се усещат от отсрещния тротоар Grinning няма опасност да уцелиш тих според мен, избирай си по аромат.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 21:48 от Phloxx

# 313
Lilac Love при мен изчезва много бързо, в рамките на час -два.

# 314
Дали някой е купувал този парфюм?
Обожавам фрезия, но не във всеки аромат, който го съдържа, я надушвам достатъчно. Търся нещо, в което тя да преобладава.
Пробвала съм фрезията на Jo Malone, харесва ми, но е нетрайна за цената си.
аз, много го харесвам, чист и свеж

Общи условия

Активация на акаунт