Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 69 961
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
Продължавам с мострите, които пробвах.
Un Jardin Sur Le Nil е чудесен летен парфюм. Интересен е със сигурност. Едновременно хладен, свеж и леко пикантен. Прилича ми на Escentric 02, който обаче предпочитам.
Новият Nomade не ме впечатли въпреки очакванията да ми хареса. Неопределена, разводнена сладост, друго не усетих.
Burberry Her Elixir го оприличавам на твърде гъст и твърде сладък плодов сок. Буквално ми прилоша от него. Мисля, че за първи път ми се случва подобно нещо с парфюм.
Добрата новина е, че отпадат като парфюмни желания. Единственият, който имам намерение да придобия след пробите, е Kenzo Flower EDP.

# 466
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кой е този Kenzo Flower edp? Коя годинае , че не мога да се ориентирам във фрагрантика?

# 467
gadamer, този е от 2000 г.
https://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Flower-by-Kenzo-72.html

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 07:46 от Magda Dimitrova

# 468
Същият, да.

# 469
  • Бургас/Пз
Пробвах новия Диор и съм със смесени чувства . Първоначално изобщо не ми хареса , но след около 15 минути като си доближих ръката да лицето да си оправя косата, толкова приятен полъх ме обзе. Пачулито ми е в повече определено. В края на зимата не бих го купила, на за другата , вероятно бих се замислила. Интересен ми е определено.
Получих ТФ Роуз Кафе като подарък и нямам търпение да го отворя.

Днес NR for Her Nude. Все по-голяма  любов ми става този парфюм с всеки изминат ден.
Дала съм си обещание , че тази година няма да надвишавам бройката от 10парфюма. Вече обаче са 12 и сега ще чакам да видя три  и тогава ще посягам към него ново. Миналата година бях си определила от 15  да ги намаля на 10 , като само два пъти прекачих определеното количество, да видим тази година дали ще се справя 😂

# 470
Моля, знаете ли дали цвета на парфюма определя към коя група е - цветна, дървесна и пр.?

# 471
Опледелено не.

# 472
  • Отвъд алеята зад шкафа
Пробвах и аз новия Диор. Не е лош, но наистина се трансформира в нещо шанелско. Определено си личи класата и майсторството, но трябва да си падаш по този тип аромати. Ще го пробвам и на шия някой път за окончателно мнение, но аз с Шанелите не се разбирам и непочаквам да има промяна.

Благодаря, аз реших, че е някакъв нов

# 473
Струва ми се че тази прилика с Шанел е нарочно търсена. И преди сме говорили как Диор се опитват да "отговорят" на Шанелската доминация. Представям си наемат Мосю и му викат: "И така, сега очакваме от вас на направите Диор, който да мирише на Шанел". 😄😄😄
Все пак да не забравяме че Диор и конгломерата под който е, работи за печалби и като цяло това е определящото за тях.
За да не е спам, днес от любопитство ходих да помириша малко от парфюмите в ДМ. Имам талон за -15% и харесах едно Mexx (Ice Touch Woman 2014), но след 15 минути изчезна от китката ми и размислих. Иначе е много приятна интерпретация на Cool water, който по принцип не харесвам.

# 474
На Coco Mademoiselle ли ви прилича новия Miss Dior? На мен изобщо не ми прилича на него. Все пак винаги съм харесвала повече парфюмите на Шанел отколкото на Диор. Новият Диор определено много харесва и днес ще си го купя. Много мой тип аромат е

# 475
На мен ми прилича на Мадмуазел, с една идея по клонящ към Интенз версията. Говоря за драйдауна само там. Иначе в началото си е по своему приятен. Съгласна съм с предишните коментари че е по скоро зимен.

# 476
Ако новият Мис Диор по нещо прилича на парфюмите на Шанел, за мен това би било добре. Харесвам почти всичко на Шанел и почти нищо на Диор от това, което съм пробвала до момента.

# 477
  • София
Лили, не ти трябва парфюм от ДМ.

# 478
Лили, не ти трябва парфюм от ДМ.
Шанелче, искам всички парфюми на света 😁😁😁
Иначе, да. Нищо не взех. Отидох да потърся от носталгия B.U. Wild, понеже така и не съм го притежавала, но от цялата серия само него нямаше. Остава за някога по-натам. Simple Smile

# 479
Струва ми се че тази прилика с Шанел е нарочно търсена. И преди сме говорили как Диор се опитват да "отговорят" на Шанелската доминация. Представям си наемат Мосю и му викат: "И така, сега очакваме от вас на направите Диор, който да мирише на Шанел". 😄😄😄
Все пак да не забравяме че Диор и конгломерата под който е, работи за печалби и като цяло това е определящото за тях.
Точно предишният директор на парфюмния отдел на Диор бе прекарал преди това 20 години в Шанел, правейки същото.
Ако Диор искат да приличат на някой бранд, надали биха искали на Шанел, това са го пробвали вече. И надали щяха да наемат Kurkdjian, за да прави парфюми, дето миришат на шанел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт