Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 68 181
  • 788
  •   1
Отговори
# 660
Ох, звучи прекрасно тази Borabora. Благодаря на всички за отговорите. Не съм пробвала Bianco Late, но четох че го сравняват с Amouаge- Love Tuberose, който е страхотен.

# 661
Абсолютно нямат общо двата парфюма.

# 662
И според мен жълтите цветя са трудни за носене, не подхождат на всеки. Като се замисля, нямам нито един любим аромат с преобладаващи жълти цветя. Мимозата на амуаж много ми беше харесала, но някак не мога да си се представя с него.

# 663
  • Бургас/Пз
Абсолютен фаворит в момента ми е новото Нарцисо Нюд. Последната седмица толкова комплименти отнесох за него, колкото май с друг парфюм не съм получавала.
Получих и 30мл Роуз Кафе на ТФ, който си признавам, че също много ми хареса, изключително траен на моята кожа и доста излъчващ. Като цяло повечето парфюми на ТФ са ми  too much в нещо си, но този ми е точно . Вероятно ще изпръскам това мъничкото и ще го повторя. Казвам вероятно , защото постоянно излизат нови аромати и не знам дали нещо няма да го измести. Въпреки че аз лично обичам като съм си харесала някой парфюм дори и да не съм го купила, когато е излязъл , след време да реша, че го искам.
Точно така се случи примерно с Идол Линтенз. Като го пуснаха много ми хареса , но нещо все не му идваше реда и така до миналото лято, като ми го подариха за РД. Толкова да го харесвам този парфюм, че със сигурност като свърши бих го подновила, а на мен много рядко ми се случва .

# 664
Нямам търпение да мина през Дъглас и да пробвам новия Нарцисо, Диор и Chloe след толкова прочетени мнения❤ залагам надежди на Chloe пък да видим..

Тези дни разносвах Limitless Shopping Via della Spiga Trussardi и честно казано в началото бях във възторг от аромата. Страшно много ми хареса, много нежен и красив, но изобщо не ми допадна как се разви. Мирише ми на сапун 😂 Мисля, че Ал сподели че нищо от серията не е харесала, май и с мен ще стане така.

За сметка на това пък много се радвам на Tiziana Terenzi Tabit и много се чудя дали да отстрелям един или да изпробвам още няколко които съм набелязала и тогава да избирам.

# 665
Табит е уникален парфюм. Толкова е силен и страстен. Това е парфюмна бомба с трайност цяла седмица и 20 метров шлейф. Повече от две пръсвания носят задух. Рядкост са такива дори при Тициана.

# 666
Здравейте. Моля, помогнете ми да реша дали харесвам един парфюм. Това е  той https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Youth-Dew-555.html
По принцип съм почитател на топли, плътни и сладки аромати.
Дайте някакви мнения. Благодаря Simple Smile

# 667
Този аромат е изключително ретро. За мен е направо страшен. Дали го харесвате ще прецените след проби. Насляпо? Пълен абсурд и хвърлени пари на вятър в горям процент.

# 668
Този аромат е изключително ретро. За мен е направо страшен. Дали го харесвате ще прецените след проби. Насляпо? Пълен абсурд и хвърлени пари на вятър в горям процент.
Много ви благодаря. Май ще се ориентирам към нещо друго.

# 669
Определено.

# 670
  • София
Само след проба. Няма да има и на кого да го продадете евентуално. Доста недолюбван аромат в днешно време. Аз лично също не го харесвам, но го признавам като пирамида. Не бих го нарекла топъл и сладък изобщо.

Пуснахте ми мухата с тоя Nude, ама много ми прилича на Класик ЕДТ. Не знам дали е от моята кожа, пък аз не обичам да имам много сходни парфюми или по 5 фланкъра на един. Бях набелязала класическото Нарцисо, но сега се разколебах малко. За мен двата са доста различни, впрочем.

Мернах някъде и By the Fireplace на приятна цена, обикалям го от няколко години, но все нещо не ми достига да го взема. Може би имам високи очаквания за пушеци.

# 671
Привет на всички!
Поръчах си от dolce.bg Versace Crystal Noir комплект лосион, душ гел, 90 мл. тоалетна вода и 5 мл. тоалетна вода. Искаше ми се да е edp вариант, но за съжаление нямаше в тази комбинация. Преди няколко години се сдобих с парфюмната вода от едно момиче тук и бях изключително доволна. Надявам се и сега да не остана разочарована. Супер много ми хареса как мирише този парфюм и със сигурност нищо друго не прилича на него. Ще споделя като поразнося новата си придобивка.

Успешна седмица на всички!

# 672
Къде да сложа парфюма, за да чувствам преди всичко аз?

# 673
  • Sofia
Пръсни във въздуха и мини през облака.

# 674
Толкова време му се чудех дали наистина ми трябва и тъй като май не съм си харесвала почти нищо ново наистина много най-накрая се сдобих с Twilly Eau Poivrée и днес страшно много му се радвам. Първоначално си мислех, че е много странен линеен аромат, който мирише само на розов пипер, но явно е въпрос на свикване и сега тази идея изключително много ми допада. Дъждовното време навън също много му отива.

Общи условия

Активация на акаунт