Парфюмни размисли и страсти - 288 тема

• 68 145
  • 788
  •   1
Отговори
# 675
Много са ми слаби ангелите…поръчах новия НР на сляпо, а бях си наумила да купя Мис Диор 2021 едп…Дано ми хареса..обичам мускус..

# 676
охо, наострих уши

# 677
  • Велико Търново
А какво ще кажете за ароматите на Abercrombie&Fitch? Наскоро открих марката, но не съм купувала нищо..

# 678
А какво ще кажете за ароматите на Abercrombie&Fitch? Наскоро открих марката, но не съм купувала нищо..

Пробвала съм някои техни неща, при мен са нетрайни.

Последна редакция: пн, 11 мар 2024, 16:15 от TuЛи

# 679
Къде да сложа парфюма, за да чувствам преди всичко аз?
На китката, и после с нея към носа Blush иначе спирам да го усещам.

# 680

Днес го получих! Ухае лятно, тропическо, екзотично и креместо. Много ми допада. Лосионът и душ гела все още не съм ги пробвала. Малкото парфюмче е истинско бижу!

# 681
  • виртуално
Много ли са големи 100мл бутилки на The Merchant of Venice?
Искам да взема Mandarin Carnival.
Елинор дигнаха цените и в момента 50мл от тях е на цената на 100мл от perfume-bg.eu , но пък не обичам огромни шишета

# 682
Рапунцел, не са много големи, но са толкова красиви... Много ги харесвам! Щом цената е добра, не бих се колебала.
https://www.fragrantica.com/perfume/The-Merchant-of-Venice/Manda … rnival-24823.html
Прелест!

Последна редакция: вт, 12 мар 2024, 10:16 от Magda Dimitrova

# 683
Голяма е 100 мл бутилка на The Merchant of Venice и стои малко грубо, 50 мл ще е по-красива.

# 684
  • София
Много ли са големи 100мл бутилки на The Merchant of Venice?
Искам да взема Mandarin Carnival.
Елинор дигнаха цените и в момента 50мл от тях е на цената на 100мл от perfume-bg.eu , но пък не обичам огромни шишета

Ето разликата  между 50мл и 100мл.

# 685
  • виртуално
Много благодаря за мненията и най-вече за снимката.
Ще поръчам 50мл

# 686
  • Карлово
Къде да сложа парфюма, за да чувствам преди всичко аз?
Аз слага в косата, на върха на главата, там винаги го усещам.

# 687
Здравейте дами, имам нужда от съвет Simple Smile
Никак не съм компетентна в партюмната "теория" и трудно си избирам парфюм, без да го помириша и пробвам.
Можете ли да ми помогнете с малко идеи за нещо свежо пролетно / лятно? Харесвам нежни аромати, да не са остри, да не са твърде сладникави. Иска ми се нещо като цъфнало дръвче Joy
Днес пробвах My Way Nectar и доста се доближава до това, което си представям, ще съм много благодарна за още идеи, за да ида да душа на място. Hug

# 688
Някоя Алегория?
Flora Salvagia? Granada Salvia?
Или Kenzo Flower Ikebana?
Серията Dolce са нежни, приятни и харесвани.

# 689
Мили парфюмани,
бързам да ви споделя впечатления от Amouage - Love Delight.
Уточнявам, че съм тествала мостра на кожа.
Отваря се много свежо с нотки на джинджифил и мандарина. Има и лека зеленина и цветен полъх от розата.
Помислих, че парфюмът е твърде лек. Викам си, айде, и Амуаж пуснаха нещо за офиса.
 Обаче минаха 20-ина минути и се прокраднаха едни какаови нотки. И два часа след нанасяне е все едно плувам в мляко с какао. Много е реалистично. И е силно. Не толкова колкото Guidance, но все пак е силен парфюмът.
Според мен гурме любителите ще оценят този парфюм.
Както и други парфюми на тази марка този аромат се развива във времето и иска топлината на кожата, за да прояви различните си фасети.
Бъдете здрави и ви желая прекрасни олфакторни преживявания!

Общи условия

Активация на акаунт