Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 230
  • 688
  •   1
Отговори
# 330
Първа поръчка през приложението на ВК и вече съм недоволен. Както написах по-горе от ВК се обадиха и казаха,че нямат Вертус Монарх и ще изпратят само Ксерджоф Декас, като транспортът ще е за тяхна сметка. Всичко добре и се съгласих с предложението, но току що получих съобщение от куриерската фирма, че парфюмът е с 22лв. по-скъп. Цената е пак добра и бих купил парфюма, но това си е подвеждане и нелоялна търговска практика. Утре ще се обадя до офиса и ако не предприемат нещо ще откажа пратката, и май ще зачеркна приложението, ха,ха.

# 331
Даже ме учудва, че са казали за тяхна сметка. Аз имах поръчка за 3 парфюма общо над 300лв (съответно с безплатна доставка). 3тият щял да се забави и пратиха другите два + 9лв доставка след месец чакане…

# 332
  • София
Привет, пристигна днес и другия чакан парфюм - от parfium.bg взех един много любопитен арабски:
Swiss Arabian Shaghaf Oud Tonka
Скрит текст:

Top Notes - Almond
Mid Notes - Cinnamon bark, Tunisian orange flower, Turkish rose
Base Notes - Tonka, Vanilla, Amberwood

С тази визия, пирамида и видео ревюта, нямаше как да го пропусна Animal Heart Eyes Cat На живо презентацията му е още по-внушителна и луксозна. Превъзходна работа от Swiss Arabian! Ако искате да изненадате някой почитател на по-интерсните и оринет аромати, това е супер идея за подарък Hands Ok Hand
Пристигна за 2 дни, богато увит с големи бъбъли. Ползвах и код и се получи безплатна доставка. Доволен съм от parfium.bg Hands Plus1

# 333
# 334
Някой да е поръчвал от Килиан последната седмица? Поръчах с кода "birthday", който беше публикуван в темата, но 5дни няма движение по пратката - стои със статус "shipment notification received" и до там. Имам тракинг номер. По черния петък дойде бързо пратката и сега ми се струва, че има някакъв проблем.

# 335
  • виртуално
Някой да е поръчвал от Килиан последната седмица? Поръчах с кода "birthday", който беше публикуван в темата, но 5дни няма движение по пратката - стои със статус "shipment notification received" и до там. Имам тракинг номер. По черния петък дойде бързо пратката и сега ми се струва, че има някакъв проблем.
И моята пратка е така, ще им пиша после на чата да питам

# 336
Аз имах късмет с приложението на ВК. На 14-ти направих поръчка, днес ме чака в офиса на спиди Simple Smile.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 08:37 от effe

# 337
  • Стара Загора
Effe, какво си беше поръчала. Моите пратки от 18.01 Febe и от 25.01 Brecourt Captive, още са с -очаквана наличност-.
Но друг парфюм поръчан вчера от ВК Brecourt Solaire дойде днес, но нямаше мостра. Страхотно лятно предложение Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 12:20 от sanyy

# 338
И моята пратка е така, ще им пиша после на чата да питам
При мен дойде  5 дни след поръчката.На следващият ден ордерът беше обработен.

# 339
-20% с код Nische-224 до 19.02 за определени нишови брандове като MFK, Xerjoff, Nishane, Ex Nihilo, House of Oud

https://www.parfuemerie-guenther.de

https://www.deloox.de/produkt/1307106/parfumerie-particuliere-bl … =1307106&pcid=284

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 10:49 от chilko

# 340
  • София
В приложението на VK няма нищо на Memo. И други марки ли са изключени от него?

# 341
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, Amouage например.

# 342
Sanyy, Brecourt l'amoureuse поръчах.

# 343
  • София
И кодовете за отстъпка са само за приложението?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт