Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 217
  • 688
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
Здравейте! Къде най-изгодно сте виждали Либре тоалетна вода? Изпуснах тестер в Parfium на 140лв и в момента не мога да открия друга подобна цена.

# 378
Тук,ако е наличен

# 379
# 380
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Опитвам се да намеря Bianco latte с отстъпка, за сестра ми, обаче нито в Елинор, нито във ВК намирам код, който да го хваща. Да не би да е изключен бранда от кодовете? И на двете места си е 245 лв.

# 381
# 382
Здравейте. Опитвам се да намеря Bianco latte с отстъпка, за сестра ми, обаче нито в Елинор, нито във ВК намирам код, който да го хваща. Да не би да е изключен бранда от кодовете? И на двете места си е 245 лв.
Парфюмите са изключени от кодовете. Хващат само лоялна отстъпка в Елинор и личния код във ВК

# 383
В момента в сайта на Висша Козметика код  VK22 действа за определени марки. Цената на Bianco Latte става 200 лв.

# 384
  • Sofia
Точно и аз влизах с тази информация Simple Smile
Тази седмица има надежда най-после да си получа Cruz del Sur II. 1 месец чакане, изчаках се…

# 385
Кодът във ВК хваща за Xerjoff,  Casamorati, Brecourt

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 19:44 от lurtzchen

# 386
....... Gardini di Toscana, дамата,която търсеше,може да го вземе😀

# 387
# 388
  • До сърцето...
При мен на нито един продукт не ми хвана, да не говорим за Bianco Latte. Късмет! Grinning

Няма да го добавям в таблицата. И лесно ме загубиха...

# 389
А, хваща кодът за посочените при мен, Ради.

Общи условия

Активация на акаунт