Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2024

• 85 238
  • 688
  •   1
Отговори
# 390
Кодът във ВК хваща за Xerjoff,  Casamorati, Brecourt
При мен на нито един продукт не ми хвана, да не говорим за Bianco Latte. Късмет! Grinning

Няма да го добавям в таблицата. И лесно ме загубиха...
Хваща

# 391
  • русе
Тия от ВК такава ли им е практиката, да предлагат и продават нещо, което нямат. Да пращат поръчките на парче и за всяка да ти вземат по 9 лв за доставка.

# 392
  • До сърцето...
Ще го добавя тоя код, но при мен е така:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 22:36 от Радика

# 393
Само за регистрирани, от архива на skins.nl

Violet Tanagra 9ml

# 394
Тия от ВК такава ли им е практиката, да предлагат и продават нещо, което нямат. Да пращат поръчките на парче и за всяка да ти вземат по 9 лв за доставка.

Такава им е, да. Плюс постоянно сменяне на цените, както и разлики между сайта и приложение по отношение на предлагани марки и цени.

# 395
Ще го добавя тоя код, но при мен е така:
Скрит текст:

Кодът работи само в сайта (vkfragrance.shop), не и в приложението.

# 396
  • виртуално
Да помогнете с търсенето на 30мл от серията Maison Lancôme (без Figues & Agrumes) Flowers Hibiscus

# 397
  • До сърцето...
Кодът работи само в сайта (vkfragrance.shop), не и в приложението.
Вчера и на сайта не хващаше при мен. Пробвах и в приложението, заради поста на mycipopova (#390) и последното публикувах.
Днес ми хваща кода, явно или при мен се е оправил проблема, или на сайта.
То стана малко като отчетна тема с този код...

# 398
На какъв телефон звъните на Парфюми шоп? В сайта има три и от сутринта не ми вдигат на нито един от тях.

# 399
Да помогнете с търсенето на 30мл от серията Maison Lancôme (без Figues & Agrumes) Flowers Hibiscus
Не съм виждала по 30 от много, много отдавна. Нито по български, нито по чужбински сайтове. Със сигурност вече не ги правят, евентуално ако се появят някъде изостанали бройки.

# 400
  • виртуално
Не съм виждала по 30 от много, много отдавна. Нито по български, нито по чужбински сайтове. Със сигурност вече не ги правят, евентуално ако се появят някъде изостанали бройки.
Все още се появяват тук там. Преди 2 седмици купих 30мл Figues & Agrumes от Ивис

# 401
  • София
Някой да е попадал на Bottega Veneta Pour Femme? https://www.fragrantica.com/perfume/Bottega-Veneta/Bottega-Veneta-12863.html
Явно е спрян, търся го за най-добрата ми приятелка:kissing_heart:

# 402
# 403
  • София
Намирам го и на тези две места - https://www.perli.bg/bottega-veneta-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1% … p-30-%D0%BC%D0%BB и https://www.starcorp.bg/bottega-veneta-eau-de-parfum
До скоро го имаше и в Нотино.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт