Звездни Компромати - Февруари'24

• 336 353
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 695
# 1 696
След едно определено време, всеки си спомня нещата, както му е угодно. Често срещано е някой да е травмиран от поведението на някого, без самият човек да е подозирал, че първият съществува.

# 1 697
Отдолу, другата фина интелектуалка - Лорчето Караджова се е включила с мнение, че и тя ще бие някого, Карина Караньотова и тя приглася, да не остане по-назад. Все изтъкнати наследнички на нашия елит... и то не на мутри и новобогаташи, да речеш, а на хора на изкуството. Страшни сел**ки!
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 17:44 от Tess d`Urberville

# 1 698

С Лора Караджова ли се гризат?

# 1 699
Не, подкрепя я, защото и тя била набелязала едни зъбки🙄

# 1 700
#звезден щерски елит.

Коги се родиш с възможности, ама избереш да си обикновено бело момиче.

# 1 701
Отврат , не знам защо държат да се излагат по социалните мрежи.

# 1 702
Отврат , не знам защо държат да се излагат по социалните мрежи.
Алкохолът не прощава.

# 1 703
Според мен са си прости и трезви.

# 1 704
Деса писала в тръц, че ако видиш някой шофьор понеделнишки в ГТ, значи е болен и е на нурофен. Тръгнах да коментирам, че се намери кой да го каже, ама после си викам за кво…

# 1 705
Според мен са си прости и трезви.
И нагли .
Деси в Брадъра се възмущаваше какви песни имала Емануела , ако някой я чуе какви ги дрънка пияна на обяд чалгата ще му се стори детска песен.

# 1 706
  • До морето
"Истинската и гнусна зла същност"- всеки може анонимно да си пише каквото реши ,не знам защо се вярва на всичко.

И аз реших, че е изтезавала малки котенца за забавление. Пък тя била mean girl в училище 😃

# 1 707
Коя е пък тази Пеперончино? Като има проблем с някой да го каже лично, какво качва простотии и закани.

# 1 708
  • До морето
Коя е пък тази Пеперончино? Като има проблем с някой да го каже лично, какво качва простотии и закани.

Простакеси Цонева!

# 1 709
Пеперончино - Десислава Цонева (понастоящем Стефанова), дъщеря на Димитър Цонев и внучка на Коста Цонев и Анахид Тачева.
Лора Караджова - дъщеря на Данчо Караджов.
Карина Караньотова - внучка на актрисата Славка Славова (дъщеря от първия брак на сина й Ивайло Караньотов) и доведена дъщеря на Аня Пенчева.

Общи условия

Активация на акаунт