Звездни Компромати - Февруари'24

• 334 118
  • 2 781
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Berlin
Лора Караджова е на 41г.

# 1 936
  • Брюксел / София
Лора Караджова е на 41г.
Опс, Лора май е изпуснала влака да се образова Simple Smile

# 1 937
На който му е интересно, този титан на мисълта
https://www.youtube.com/watch?v=ucPYWSCUND0

# 1 938
Лора във Вип брадър показа колко е необразована.На елементарни въпроси от обща култура не знаеше отговорите.В Маскираният певец я видяхме дрогирана,в Черешката пък пияна.Но нали татко е звезда и всичко е точно.Тя всъщност има ли някакви участия?Нещо поизчезна от телевизоРА.

# 1 939
Вие може да намирате Ваня Щерева за безинтересна (което и аз мисля, между другото), но за рамките на страната тя определено Е човек с кариера и присъствие Част е от един от привилигированите кръгове, и кешира много сериозно - и средства, и влияние.
Какъв е този кръг, че ми стана много любопитно?! Какво влияние има Ваня Щерева? Аз я знам като продавачка в магазинче, в което се предлагат и нейни бижута. Не, че е лошо, ама ако си част от привилигирован кръг, няма да се занимаваш с дрънкулки.
В културата има много пари, но те не се разпределят равномерно. За такива кръгове и влияния говоря - че едни автори и артисти трябва да се счупват от работа и да участват в пет-шест, и до десет проекта и представления едновременно, за да заработят толкова, колкото други получават само за това че са вписани като съсценаристи, продуценти или асистенти. И не става въпрос за талант, а точно за това с кой си приятел, и около кого гравитираш. Публични тайни са това, но все пак да не храним жълтурите Simple Smile

# 1 940
Дара Екимова и Ника издадоха почти по едно и също време съответно "Дишам" и "Дишай".
Втората песен е повече от страхотна, но не е лансирана като първата, която не е абсолютно нищо особено.
Харесвам много "Недей да ме будиш", но съм сигурна, че без Тино нямаше да има такъв успех.
Tой е толкова талантливо момче. "Допаминова утопия" е невероятен проект.
Като почнеш от клип и стигнеш до текст и послание.

"Ваня Щерева е една от малкото певици, които създават сами песните си – музика и текст. Един от големите хитове на Атлас – „Играта свърши“, е по текст на Ваня. По нейни стихове са пели: Стенли, Ирина Флорин, Ирра, Антибиотика, Вили Кавалджиев и др."
Несериозно е да се отрича таланта й.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 13:28 от M.

# 1 941
Понеже коментирахте Керана, която аз много харесвам, както и отрочетата на известните, оставям линк към новина, свързана с майка ѝ.
30 минути сърдечен масаж и борба за спасяване на живот. Смятам, че е пример за достоен човек, който очевидно си е свършил работата и като родител.

# 1 942
Александър Сано щял да става дядо през юни, според няколко сайта онлайн.

Даже и снимков материал има. Да им е честито, ако е вярно.

# 1 943
Майко мила, бях забравила за Лора в Маскирания певец! Майко мила, хем е смешно, хем плачевно. Тя за мен е страшно невъзпитан, неграмотен, разглезен и изобщо кофти човек. Не завиждам на обкръжението ѝ.

Ванчето ми прилича на жена, която не може да се примири, че остарява и иска вечно да е на 20 .. то всеки иска, но някак трябва да не прекрачваш границата, в която започваш да изглеждаш комично и на хората да им е жал за теб.

# 1 944
Ох, като видна хейтърка да се включа и аз. Мила Роберт или каквото е там не ми допада изобщо, дори ме отвращава по някакъв начин. Не е хубаво да се говори така, но тя откровено има мъжки черти. Ако не знаех коя е, в този шарен свят, щях да се объркам и да я сметна за някоя “модерна” особа.

# 1 945
Не съм ги слушала тези нови звезди, може и за добро да е. Joy
Но исках да уточня, че Кейт Хъдзън има синове и само една дъщеря. Иначе са много сладки дечицата на показаната снимка.

# 1 946
  • София
Непо бебетата са израснали в тези среди и вероятно това им харесва, тояа им се прави. Всеки трябва да се опита да прави това, за което мечтае.
България е малък пазар, не мисля, че са толкова от значение връзките. И "обикновените" имат шанс, защото мястото е малко. Не е САЩ, където само щата ти е като 4 българии.
Дара Екимова има нежен глас, но ми е meh. Не ги следя особено, сега си пуснах тази песен Дишай...или Дишам беше. Ми...романтична, но като за 16 годишни. Керана има силен глас, но не всяка песвн и пасва.
От всички обсъждани тук, само Мила Робърт съм слушала, познати слушат и съответно са ми се появили от някъде нейни песни, за да приява интерес. Керана само я бях чула(до преди малко не бях слушала нейна песен)...но не помня от къде, сигурно във фийда във фейсбук някоя реклама.

Харесвам Мила Робърт, обичам провокативен стил и нестандартни песни. Някои са ми малко прекалени, но определено бих слушала нея, вместо двете Дари и подобните, които са ми по-скоео за тийнове.
И не, не съм и 25 годишна, още малко и ще ударя четиридесетака.

# 1 947
  • България
Ох, като видна хейтърка да се включа и аз. Мила Роберт или каквото е там не ми допада изобщо, дори ме отвращава по някакъв начин. Не е хубаво да се говори така, но тя откровено има мъжки черти. Ако не знаех коя е, в този шарен свят, щях да се объркам и да я сметна за някоя “модерна” особа.

Аз затова казвам, че е за спортно предаване, а не за Денсинг старс!

# 1 948
Всичко са връзки в тоя живот.

# 1 949
За да те пускат навсякъде си плащаш, не защото много те харесват.
Цената на ротация е много висока - и по-добре, иначе кой знае колко бездарници щяха да се натрапват. Не си плаща, може си го момичето, прави много добри поп песни освен това. Михаела Маринова ми е пъти по-симпатична, ама в последно време е неслушаема.

Общи условия

Активация на акаунт