Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 143 - февруари 2024)

• 96 616
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Някой получили ли сета на коста кафе? Един най-накрая спечелих  но много ми се иска още една чаша-ако някой иска да се раздели с нея,да   свирка🙂

# 151
Включих се в нивеа, маги, Рафаело, здраве, чио и Милка.
В Кауфланд също разделиха на 5 бележки и активира участие. Доколкто разбрах трябва единствено да седи активиран купона до края, нали?
Чио не е ли от понеделник?
И аз имам две опаковки с код Simple Smile
И аз се включих в Рафаело, Ариел и 7 дейс
Така де, имам предвид, че си взех 2 опаковки, ще се включа като го активират понеделник.
ПОДАРЕНИ на първия писал. Някой ако ходи днес в лидл подарявам купоните

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 14:03 от Малечка90

# 152
  • Бургас
Много глупаво са го измислили 7дейс.
Може да се регистрират само два продукта. На ден по две кб.
Обаче при нас кроасаните са намалени. Има по 1,19 и 0,99 ст И такива на 1.49 Голямо смятане пада,за да има 5лв и да се регистрират.

# 153
Здравейте,имам следния проблем със сайта на Здраве- въвеждам си всички данни и не ми дава да потвърдя участие🤔. Някой друг със същия проблем?

# 154
Здравейте,имам следния проблем със сайта на Здраве- въвеждам си всички данни и не ми дава да потвърдя участие🤔. Някой друг със същия проблем?
Провери размера на снимката на касовия Бон. Аз се регистрирах без проблем

# 155
Много глупаво са го измислили 7дейс.
Може да се регистрират само два продукта. На ден по две кб.
Обаче при нас кроасаните са намалени. Има по 1,19 и 0,99 ст И такива на 1.49 Голямо смятане пада,за да има 5лв и да се регистрират.

Днес мислех да взема един кроасан и един бейкролс, а то нямало да стане така ? Трябвало за 5 лв да е? А ако са два еднакви и един друг продукт?
Не ми е ясно, моля помагайте.

# 156
Аз също се чудя за 7-дейс какво точно  е искал да каже автора на играта. 😂
Могат ли да са повече продукти за 5 лв или трябва да са само 2? Или по 2 от вид може ли? ( 2 бейкролса спанак и 2 кроасана) примерно?

# 157
  • In The Middle Of Nowhere
Аз доколкото разбирам трябва да са 2 различни кроасана на 2 отделни бележки(?).
Тоест 2 бележки с по 2 кроасана. Като 1 кроасан може да бъде заменен и с бейк ролс..

# 158
В 7 days бележката трябва да съдържа само 2 артикула.
Не може да купите 5 кроасана, не може 3 кроасана и 1 бейк ролс, не може 3 бейк ролса.
Само 2 артикула.
Във формата за регистрация отбелязвате кой артикул сте купили.
Формата автоматично изтрива артикула когато отидете на Продукт 2, т.е. на Продукт 1 ако сте избрали кроасан с шоколад 60 гр, то при Продукт 2 вече няма такъв артикул и не може да го маркирате.
Артикулите трябва да са различни (различен вкус и/или различен грамаж.
 Т.е. за участие за Гифт карта трябва да регистрирате минимум 2 бележки с по 2 артикула.
И тъй като има ту намалени кроасани, ту не, хубаво трябва да смятате дали се достига сумата от 5 лв.

Пример:
В Кауфланд най-скъпия кроасан е 1.89.
Купувам 2 броя - грамажът е еднакъв, вкусът - различен.
Става 3.78. Регистрирам бележката и имам натрупани 378 точки.
За участие за картата трябва да купя нещо за 1.22 лв.
Купувам на втора бележка кроасан 60 гр шоколад за 1.19 плюс кексче то е 0.49 ст.
Регистрирал бележка за 1.68.
Имам натрупани 546 точки и натискам участвай за гифт карта.
И да печеля, и да не печеля, точките се нулират. Т.е. тези 46 останали точки изчезват.
Въпреки че като регваш нова бележка - пише че ги имаш тези точки, но като излезе вече другия прозорец с “опитай пак” - там са си нулирани и може да се заблудите.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 15:07 от marinadp

# 159
Отказах се от участие. Който е мислил играта е имал много свободно време за програмиране 😂
И за измамниците ще е трудно 😁

# 160
От Била три бележки по 2 кроасана различни 92 гр, не пише какви са,няма да ги признаят сигурно.

# 161
  • Пловдив
Аз лично смятам да ги питам за бележките от билла. Но моите си ги регистрирам.
Според мен може на една бележка да имаш 4 кроасана от два вида. При регистрация пише продукт 1 и продукт 2, не те питата колко броя са. И искат сума. Трупат се точки със сумата, а не с брой закупени артикули.

# 162
Аз лично смятам да ги питам за бележките от билла. Но моите си ги регистрирам.
Според мен може на една бележка да имаш 4 кроасана от два вида. При регистрация пише продукт 1 и продукт 2, не те питата колко броя са. И искат сума. Трупат се точки със сумата, а не с брой закупени артикули.

Моля да се четат правилата на игрите:

Отгоре съм дала и пример с Кауфланд.
2 ДВА артикула, не може да купиш 4 кроасана в една бележка.

# 163
Може и с една бележка да се играе. Участват и мини кроасаните, а те са към 4 лв. голямата опаковка. С втория продукт стават над 5 лв.

# 164
Много недообмислена играта на 7DAYS. Можеха да го измислят като Милка - трупаш точки и като събереш 500 ти изписва дали печелиш

Общи условия

Активация на акаунт