Booking – 7

• 38 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Ще съм много благодарна, ако можете да ми услужите със свободен код за букинг на лично съобщение.

# 151
Здравейте, моля Ви за код за Booking на лично съобщение
Благодаря

# 152
  • София
Моля за код на лично съобщение.

# 153
Здравейте! Винаги, когато имам нужда от код, някой мил потребител откликва.
Сега искам аз да зарадвам някой пътешественик.
Подарявам на първия писал на лично съобщение🍀

Даден на "FrenchBaguette".

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 20:19 от АБОНАТ

# 154
Здравейте! Търся свободен код за booking, ако може на лично. Много благодаря предварително!

# 155
  • София
Вчера резервирах 1 нощувка междинен престой и получих потвърждение, а днес сутринта хостът ми изпраща съобщение, че минималният възможен престой е 2 нощувки. Досега не ми се е случвало подобно нещо и се чудя как да процедирам. Да ескалирам ли до Booking или нищо не може да се направи и да отменям резервацията? Мястото ми е много удобно, но не е толкова евтино, че да плащаме 2 нощувки, при положение че ще ползваме само една.

# 156
Резервирайте на друго място в близост. Странно, че букинг е разрешил да се направи тази резервация, щом има изискване за най-малко две нощувки. Когато това ограничение е въведено, аз съм виждал съобщение как няма налични места на тази дата, но ми дава опция да избера същия+следващия ден, от което ми става ясно. Хостът не е въвел тези ограничения в настройките му в профила и в случая той е за бой.

# 157
Хостът е в грешка, това се въвежда в Букинг и не може да се букне 1 нощувка. Ама като не те иска - друго място.

# 158
  • София
Отмени резервацията, пък дано мястото за настаняване да се усетят, че трябва да си оправят изходните данни.
Аз наскоро резервирах в Порто с минимален престой 5 нощувки ( моите са 6 ). При контролно търсене за 1, примерно, това място дори не излиза.
Но бих писал и на booking, не да се оплаквам, а да ги натиснат да си оправят профила. Най-малкото ако това се случи, ще си помогнал/а на тези след теб.

Аз имам друг проблем. Резервирах 2 х 10 нощувки в Щутгарт за по-лежерен финал на почивка. Еднотипни резервации. Писах им с молба да ми обединят двете резервации в една, дните са поредни, за да не се налага да се местя по средата.
Отговориха ми, че според местното законодателство не можеш да останеш повече от 14 дни в хотел. Много се учудих. На английски не намирам нищо подобно в интернет, а немски не владея. Не разбирам и ако чисто документално напусна след десетата нощувка и направя нов чек ин за останалите, дали се броят като две отделни.

# 159
  • София
Соник,  пиши на хоста, че ще подадеш оплакване към Букинг..Това много ги притеснява и веднага обръщат палачинката. Пробвано в Турция, когато няколко часа преди да пристигнем в Истанбул, хостът реши да вдигне цената?!? Много му се накарах и заплаших, че веднага пускам жалба към Букинг..съответно той веднага ми отговори, че нямало проблеми и да заповядаме..Опитват различни хватки, ако им мине номера. Твоят пък иска 2 нощувки..

# 160
  • София
Благодаря на всички за съветите! Реших, че няма да се разправям в крайна сметка и канцелирах резервацията. Дори и хостът да се беше съгласил под заплаха от букинг Simple Smile да ни приеме за една нощувка, усещането нямаше да е много приятно. Междувременно намерих друго място в близост откъдето веднага ми потвърдиха и бяха изключително любезни. Малко по-скъпо наистина, но заради отзивчивостта с кеф ще ги дам тези пари.

# 161
  • София
Всяко зло, за добро, хубаво е че сте си намерили ново място, но е и хубаво да се докладват на Букинг такива нелоялни практики.

# 162
Опитват различни хватки, ако им мине номера. Твоят пък иска 2 нощувки..
То по принцип си е право на хотела (или въобще мястото за настаняване) да иска минимум 2 нощувки, но да го заяви предварително и да е невъзможна резервацията в букинг за 1 нощувка. А те са го позволили, после решават, че такива туристи не им трябват, не им се занимава да перат чаршафи и да чистят стаи за само 1 нощувка и се правят на ударени ... Да, непременно пиши на букинг.ком или просто звънни на колцентъра в Амстердам, има номер за български оператор.

И аз се ядосвам сега, че трябваше да си променя датата с два дни по-късно, заради номерцата на Уизеър (които смениха полетите до Барселона от вечерни на ранни сутрешни) и за пътуването ми до Андора трябваше да разместя нощувките. Тамън бях резервирал сравнително евтина нощувка в центъра на Барселона за 76 евро (а там рядко има нещо под 100 евро, камо ли лятото) и сега като Уизеър промениха часовете на полетите, се наложи да преместя нощувката така че да е непосредствено преди ранния полет. Пробвах в букинг Ком да преместя датата, дава ми вече 147 евро, а е само 2 дни по-късно. И за да стана в 5 сутринта (да не се възползвам от закуската, която влиза в цената, макар че това не е някакъв проблем).. и да хвърча за летището... мерси. Но хотели под 100 евро няма в централната част.

# 163
Предлагам код, мин 50 евро. Пишете на лични
Даден

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 13:48 от maya_alex

# 164
Отправям молба за код на ЛС, ако някой има излишен. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт