Booking – 7

• 38 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Ако някой има излишен код, бих могла да го използвам Grinning Благодаря предварително!
Получихте ли вече код? Имам валиден до 12 април. Пишете, за да знам дали да го подаря на друг.

Ако дамата е получила, ще бъда благодарна, ако го споделите с мен Simple Smile

# 481
Ако някой има излишен код, бих могла да го използвам Grinning Благодаря предварително!
Получихте ли вече код? Имам валиден до 12 април. Пишете, за да знам дали да го подаря на друг.

Ако дамата е получила, ще бъда благодарна, ако го споделите с мен Simple Smile
Ок. Ще я изчакам до довечера да пише /може в момента да е на работа/.

# 482
Здравейте, аз също ще съм много благодарна за код.

# 483
  • София
Пратете на Doro, тя чака код от дни. Явно през деня не може да реагира, всяка вечер пише с молба.

# 484
При резервация с плащане от букинг са ми удържали 15 лева над сумата, която е изчислена за плащане към хотела. Това на какво може да се дължи?

# 485
На курсови разлики с валутата на хотела евентуално

# 486
  • София
Благодрая!
Направих резервацията без код и вече не ми е нужен, нека се възползва някой друг.

# 487
Благодрая!
Направих резервацията без код и вече не ми е нужен, нека се възползва някой друг.
И аз благодаря! Изпращам на АБОНАТ.

# 488
При резервация с плащане от букинг са ми удържали 15 лева над сумата, която е изчислена за плащане към хотела. Това на какво може да се дължи?

Вижте си в извлечението каква сума пише, колко точно е в чуждата валута и колко в лева, има ли разлики с написаното от букинг, така ще разберете на какво се дължи. Най-вероятно на валутния курс.

# 489
  • София
Моля и аз, 4ти ден търся и ще съм благодарна, ако на някой му е излишен.

# 490
  • София
Изпратен на temp-acc
-----------------------------
Имам код. Ще го изпратя на някой, който е искал код в темата и ми пише.

Последните четири кода, които изпратих на потребители тук, всъщност не са мои. На сестра ми и на мъжа й са. Казала съм им за темата и ми дават техни кодове, които така и така иначе ще изгорят - поне да бъдат полезни на някого.
Та, искам да кажа - може да споделите на близки и приятели, че тук се разменят кодове. Може и те да имат добрината да ги предоставят. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 19:04 от Vivi

# 491
Валидност на код до 11.04.означава ли, че е валиден и утре или е до 24ч. днес ?

# 492
Валидност на код до 11.04.означава ли, че е валиден и утре или е до 24ч. днес ?

До 24ч днес. Случвало ми се е да изгубя код заради това.

# 493
Имам код, който предложих на Доро, но ако тя до 23ч.не ми е отговорила ще го публикувам тук в темата, за да не иде зян, защото е валиден до 11.04.
Ето го и кода: 8ZKWWYCXPY

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 23:06 от mistery

# 494
Ще го използвам.

Благодаря!🌸

Общи условия

Активация на акаунт