Отговори
# 120
За сега в къщи всички сме здрави,  дано да ни се размине грипа, че сме с малко бебе.
За засилване на имунитета пием витамини, пробиотици, чести разходки на въздух и по-голям прием на чайове и вода.
Интересувам се от  продуктите на Мирта Медикус от категорията "Имунитет и здраве ".

# 121
Здравейте! Моя имунитет е сравнително силен, боледувам 1-2 пъти годишно. Децата ми обаче още не са изградили имунитет и боледуват по-често. През зимните месеци се старая да ги пазя повече, да избягвам събития с много хора и давам профилактично витамини. Интересувам се най-много от продуктите, подходящи за деца.

# 122
Детето ми боледува относително рядко. Имунната ни система е относително добре. Боледуваме 1,-2пъти през зимните месеци. Мерките, които взимаме са каляване, спорт и добра храна.
 Продуктите от които се интересувам са "Имунитет и здраве".

# 123
  • плевен
Децата често боледуват, особено през есенно-зимния период. Малкият е с асма и това допълнително усложнява нещата.Почти неминава без антибиотик.Пием витамини, пробиотик.Интересувам се от "Бронховитал кидс".

# 124
И аз, и децата не боледуваме много често.
Но зимния период ни е проблемен.
И много ми се ще да засилим имунитета на цялото семейство. Но ни трябват много добри и ефикасни имуностимулатори за деца и за възрастни.
Смятам, че продуктите на Мирта Медику са точно такива и с удоволствие ще ги ползваме!

# 125
  • Варна
Начина ни на живот в големия град /лош въздух, липса на движение, храна .../ води и до по-слаб имунитет на всички  ни. Цяла  зима си влачим задната хрема и запушения нос и дъщеря ми и аз.
Интересуват ме всички продукти.

# 126
  • SF
Притеснявам се, че не се храня разнообразно и пълноценно. През деня карам на нездравословна храна. През зимата не ходя в планината и навиците ми са по-статични, което се отразява на фигурата ми.

# 127
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система? Да,смятам че детето и аз имаме слаба имунна система.
Често се разболяваме през зимата.
Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип? Децата през седмица са болни, каката ходи на детска и носи вирусите вкъщи. Януари и февруари страдаме най-много от вируси. Пием чайове, мултивитамини, но сякаш няма голям ефект.
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате?
Интересувам се от всички категории .

# 128
Здравейте! Моя имунитет е сравнително силен, боледувам 1-2 пъти годишно. Децата ми обаче още не са изградили имунитет и боледуват по-често. През зимните месеци се старая да ги пазя повече, да избягвам събития с много хора и давам профилактично витамини. Интересувам се най-много от продуктите, подходящи за деца.

# 129
Старая се да наблягаме на здравословно хранене. Проветрявам често (ако позволява времето). Неизбежно е боледуването след посещение в детската градина, но се стараем да подсилваме имунитета. Обикновено всичко се пренася вкъщи и боледуват и възрастните. Интересувам се от всяка категория.

# 130
  • Враца
Децата ми посещават детска градина и боледуват често. Смятам, че са изградили вече някакъв имунитет, защото им минава по бързо и леко. През зимния период, не можем да стоим много време на вън, за това гледам да проветрявам по често у дома. В момента едното ми дете е с кашлица от месец и не можем да разберем от какво е. След всички изследвания, които са чисти, остана само да направим тестове за алергия. Мисля, че този сироп би помогнал за имунитета и. От сайта на Мирта Медикус се интересувам от детската категория.

# 131
Използваме редовно имуностимулатор, тъй като боледуването в детската градина е доста често. Опитвам се да науча детето си да хапва плодове и зеленчуци. Честите разходки и домашна храна са също сред нещата ,към които се стремя.
Интересувам се от Иновирон и Бронховитал Кидс.

# 132
Не смятам, че има слаба имунна система моето дете. Той е кърмен до 3 години. Един път на зимният сезон се разболяваме. За да предпазим от  настинки и грип пием много чай от джинджифил, хапваме домашен мед,  също витамини през зимата приемаме. Интересувам се от категория- За свободно движение на ставите и мускулите!

# 133
  • Пловдив
В къщи големите боледуваме рядко, но малкото ни дете е постоянно с кашлица и сополи. Подсилвам го с билки и хомеопатия целогодишно. Много бих се радвала да опитам и от вашите продукти. Интересни са ми всичките ви категории.

# 134
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система? През грипния сезон винаги подсилваме имунната система и така се справяме по лесно с болестите.
Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип? Често се случва да се появи хрема и неразположение. В повечето случаи с хранителни добавки и имуностимулатори ситуацията се овладява и не се стига до сериозно разболяване.
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате? Имунитет и тонус.

Общи условия

Активация на акаунт