Отговори
# 105
Определено се нуждая от имуностимуланти  за подсилване на имунната система

# 106
  • Велико Търново
И двете ми момченце боледуват сравнително често. От есента до този момент, по два пъти всяко. Аз винаги лепвам техните вируси, а мм почти никога. Моят имунитет е много отслабен, съответно организма ми усещам как буквално няма сили да атакува вируса и е немощен.
Храненето ни е разнообразно, сезонно и оптимално качествено, пием много чай с мед и течности целогодишно.
Иска ми се да пробвам продукти с имуностимулиращ ефект за мен и децата,  но винаги се сещам, когато вече сме се разболяли. Чудесно е, че продуктите на мирта  медикус имат дозировка и при прием повреме на боледуване.  Следващият път ще пробвам, да видя от първо лице колко укрепват и катализират оздравителните процеси.
Обичайното ни ежедневие, освен градина и работа, включва занимания навън и каране на колело при всеки удобен случай!

# 107
Да, определено имунната система е отслабена значително в семейството.
 В момента детенцето ни е болно. Приемаме хранителни добавки, излизаме по-често на чист въздух на разходки.
Интересуват ме детските и натуралните.

# 108
  • Г. О.
Да, често боледуваме. Децата се разболяват и ние, заедно с тях. Давам витамини, храним се разнообразно, движим се, излизаме на разходки почти всеки ден, но въпреки това лесно се заразяване. Интересувам се от пробиотици и продукти за дихателната система.

# 109
И аз, и детето ми боледуваме често. Пазим се с витамини и хигиена. Интересувам се от продуктите за стави, мускули и сухожилия.

# 110
Този сезон вируса грип А е много силен, задължително  е подсилване. Синът ми цяла седмица боледува, сега е с компрометирана имунна система.

Интересуват ме всички продукти, които допринасят за подсилване.

# 111
Дъщеря ми често боледува след няколко  дни ходене на детска градина, всеки вирус на болно дете, пуснато там, я хваща.
За себе си, да, слаба е, всички вируси “ ми идват”  и стигам до АБ. Особено в зимните месеци, като се започне от октомври. Мерките ми са пазене, но без ефект. Витамини също не ми помагат. Преди пандемията не съм боледувала толкова често.
Харесах и трите презентирани продукта на  Мирта Медикус, но най- вече ме интересуват тези за деца.

# 112
Общо взето имунната ми система е много добра. Набавям си витамини редовно. Интересувам се от пробиотиците на Мирта Медукис.

# 113
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система? - Да, аз и двете ми деца постоянно боледуваме .
Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип?
Много често, през няколко седмици сме болни - ту грип, ту вирус.
Приемаме хомеопатични лекарства, хранителни добавки , витамини.
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате? - категория Имунитет и здраве

# 114
По принцип бих казала, че сина ми е калено дете, но като тази есен и зима не ни се беше случвало. За три месеца все беше с хрема, конюнктивит, кашлица. Мисля, от година на година, вирусите стават все по-устойчиви на лекарствата и по-силни от нас. Затова считам, че профилактиката е най-важна. В края на летния и началото на есенния период да се вземат хранителни добавки, които да подготвят организма за грипните истории. Категорията "имунитет и здраве" ми е любима!

# 115
Често се боледува през есенно-зимния сезон. Опитваме се да го предотвратим чрез повече разходки навън, закаляване, спорт, здравословно хранене. От продустите на Мирта Медикус използваме всички, нямаме предпочитания.

# 116
  • София
Да, имунната система ми е отслабнала. Приемам хранителни добавки на билкова основа, прополис.
От сайта на Мирта Медикус се интересувам от категорията Имунитет и здраве.

# 117
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система? Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип?
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате?

Тази година определено имунитета ни е отслабен и боледуваме по-често. Отдавам го на това, че малкия тръгна на градина, а от болестите там е трудно да избягаш.
Давам хранителни добавки и проветрявам често вкъщи. 
Интересувам се от продуктите на Мирта Медикус предназначени за деца.

# 118
  • София
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система? Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип?
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате?

Не знам дали ни е отслабнала имунната система. През зимните месеци боледуваме понякога, когато върлуват грипни епидемии. Приемаме хранителни добавки и излизаме на разходки всеки ден. Интересуват ме най-вече продуктите за имунната система и тези за деца.

# 119
От както се е родила дъщеря ми, гледам да я калявам, но все пак боледува, слава богу, рядко в сравнение с другите деца от групата в градината. За засилване на имунитета, сме ползвали включително и ваши продукти (Бронховитал КИДС Имуно), освен това давам и обикновено витамин ц и сироп от бъз.
Естествено от вашия сайт, категорията, която най ме интересува е "Имунитет и тонус".

Общи условия

Активация на акаунт