Отговори
# 90
Синът ми има слаб имунитет.Подпомагам имунитета ни с продукти на билкова основа. Интересувам се от всички  Ваши продукти.

# 91
  • Стара Загора
Не сме със слаб имунитет, което според мен се дължи на каляване на организма. Рядко боледува, в повечето случаи успявам да пресека болестта още в началото с подходящо симптоматично лечение и имуностимуланти.
Интересуват ме основно имуностимуланти.

# 92
Малкият много боледува в детската градина, тази година и каката не я пропусна…Пробвала съм вече почти всичко.Определено ме заинтригува Бронховитал КИДС Универсал.Ще го пробвам.

# 93
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система?
Да, колкото и стимуланти да съм взимала, все още имунната ми система е слаба.
Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип?  Веднъж поне боледуваме, лекуваме се с противогрипни препарати.
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате?
Интересувам се от всички  Ваши продукти.

# 94
По-малкото дете боледува по-често, когато има вирусни епидемии. Периодично давам витамини и имуностимулиращи препарати.
Интересувам се от всякакви природни и билкови начини за превенция и лечение на болести.

# 95
Малката ми дъщеря боледува доста често, за съжаление. Много често прихващам вирусите от нея. Още от есента започвам да я подсилвам с витамини и природни средства. Голямата ми дъщеря боледува по рядко, но пък по продължително. Интересувам се от продукти за подсилване на имунитета, за да се справяме по лесно със зимните вируси и настинки. Ползва ли сме и някои от посочените продукти и съм доволна.

# 96
  • Бургас
В момента съм болна. Надявах се, че имунитета ми е силен и ще устоя на грипа, но уви! Иначе се храня здравословно, приемам имуностимулатори и се интересувам от такива и от серията Женско здраве.

# 97
Последните 2 години имунитетът на цялото семейство сякаш се стопи двойно. Редовно взимаме витамини, но всеки месец някой е болен, дори и за 3-4 дена да е. Но пък и едно кихане е достатъчно, за да се разболее още някой.

# 98
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система?- До преди 2 години не, и после дойдоха градинските сополи....
 Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип?- Сега всеки месец. Стандартните опити за сиропи или хапчета за подсилване на имунната система

От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате? - За Имунитет и отслабване Relaxed

# 99
Добре е имунната ни система,но естествено има и болести,които ни нападат. Вземаме повечко витамини.

# 100
  • София
Ние вкъщи пак сме болни, за втори път тази година. Септември детето ми тръгна на детска ясла и поне по два пъти месечно е със сополи. Бих пробвала сироп за имунитет.

# 101
И аз, и детето определено имаме отслабена имунна система. При нея се дължи на многото контакти в детската ясла, общо взето три дни е на ясла, два дни вкъщи със сопол. При мен по същият начин, аз малко по-рядко боледувам, на три седмици веднъж, да кажем. Отдавам го на паднал имунитет по време на майчинството, явно съм се разнежила и съм станала далеч по-податлива на инфекции, отколкото преди. Старая се да поддържам чисто, проветрено, да се храним с максимално много плодове и зеленчуци като естествен източник на витамини, от студ не се пазим, разхождаме се добре облечени, държа да не изкарвам детето на силен вятър. Аз периодично пия хранителни добавки за имунитет, за съжаление не съм постоянна и съм си поставила за цел това да го променя.

# 102
Детето ми доста боледува зимния сезон и последния път беше доста продължително. Мисля,че има отслабена имунна система и затова му давам витамини и коластра. Аз също боледувам поне веднъж на месец зимата. Пия витамини и гледам да се грижа за себе си, но работата ми е такава, че трудно мога да се "спася".

# 103
  • Другата България
Да, аз определено се нуждая от подсилване този сезон, както и за идващата /живот и здраве/ пролет.

Интересуват ме всички продукти, които допринасят за подсилване на дихателната и храносмилателната система.
Както и за сърдечно съдовата ако има нещо на билкова основа.

# 104
Често боледуване всички в къщи и затова залагам на имоностимуланти,много плодове и зеленчуци и разходки на чист въздух.

Общи условия

Активация на акаунт