Отговори
# 135
Иновирон –  оптимизирана формула за имунната и дихателната система
Срещу най-голям брой вируси

Продуктът има два режима на прием.
За профилактика обичайният прием на Иновирон за деца над 7 години и възрастни е 1 път дневно по 1 капсула.

При наличие на симптоми интензивният прием в хода на вирусни инфекции или неразположение е:
- за деца от 7 до 12 години: първи, втори и трети ден – 3 пъти дневно по 1 капсула, а след третия ден – 1 път дневно по 1 капсула.
- за възрастни и деца над 12 години: първи, втори и трети ден – 4 пъти дневно по 1 капсула, а след третия ден – 2 пъти дневно по 1 капсула.

Как действат отделните съставки?

L-Лизин хидрохлорид
Лизинът е незаменима аминокиселина, която тялото ни не може да синтезира сама. Иновирон съдържа L-Лизин хидрохлорид за подобряване на общото благосъстояние на организма.

Ехинацея
Ехинацеята е билка, която е ценена в традиционната медицина заради положителния ѝ ефект върху естествения имунитет.

Шийтаке
Шийтакето съдържа Лентинан – полизахарид. Бета глюканът е основният биоактивен компонент в Лентинана, които притежава имуностимулиращ ефект. Екстрактът от Шийтаке се използва за подобряване на общото здравословно състояние в продължение на хиляди години в Азия.

Чага
Активните вещества в екстрактът от Чага са предимно полизахариди с различен химичен състав. Повечето от тях принадлежат към групата на β-глюканите, проявяващи имуностимулиращи свойства. Т

Бъзак
Екстрактът от бъзак притежава отхрачващи свойства и подобрява благосъстоянието на горните дихателни пътища.

Андрографис
Доказано е, че Андрографисът осигурява мощна подкрепа за имунната система, особено при поддържане на нормална телесна температура.

Цинк
Иновирон съдържа цинков цитрат. Цинкът, както и витамин С допринасят значително за функционирането на имунната система и влияят положително върху качеството на кожата, косата и ноктите.

Витамин B3 (Никотинамид)
Приемът на витамин B3 помага на тялото да се бори с бактерии. Никотинамид стимулира имунитета и съпротивителните сили на организма срещу болести.

Витамин В6
Допринася за образуването на червени кръвни клетки, нормално функциониране на имунната система и регулиране на хормоналната активност.

Витамин Д3
Витамин Д3 е с уникално действие в сравнение с всички други витамини. Той е с решаваща роля за калциевата обмяна, свързана с усвояването и регулирането на минералите, които участват в изграждането на костите, ставите и зъбите. Притежава превантивно действие по отношение на здравето на сърдечносъдовата система и жлезите с вътрешна секреция.

Селен
Селенът е необходими за жизнеността на организма. Той помагат за премахването на свободните радикали, предпазвайки клетките от увреждане.

Дълъг пипер
Дългият пипер е рядка съставка в повечето хранителни добавки. Екстрактът от това растение се характеризира най -общо с туширане на възпалителните процеси в тялото.

# 136
Бях забравила какво е лекар допреди да се роди детето. Вече 8 години, особено зимата, разболее ли се то, всички лепваме вирус и общо взето цяла зима се въртим така- все някой у дома подсмърча, кашля, вдига температура... Няма спасение, дори и с всякакви сиропи и таблетки за имунната система.
Май само тези продукти не сме опитвали. За мен интерес представляват продуктите за деца.

# 137
Водя се по съветите на педиатърката на детето, а тя казва имуностимулатор, когато е болна да, като превенция не.

За щастие детето боледува нормално, тоест от 4 до 6 пъти годишно, но то всъщност е важно не колко често боледува, а от какво.

Когато сме болни у дома - наблягаме на плодове, чайове, витамин Ц и имуностимулатор, който да подсили имунитета

# 138
Здравейте! Моя имунитет е сравнително силен, боледувам 1-2 пъти годишно. Децата ми обаче още не са изградили имунитет и боледуват по-често. През зимните месеци се старая да ги пазя повече, да избягвам събития с много хора и давам профилактично витамини. Интересувам се най-много от продуктите, подходящи за деца.

# 139
  • София
В семейството ми боледуваме рядко.Затова мисля,че сме със сравнително силен имунитет.
Интересни са ми всички категории.

# 140
Дъщеря ми има по-силен от мпоя имунитет. Повечето време е навън и е любител на всочки плодове и зеленчуци. Интересувам се от всички продукти на Мирта медикус.

# 141
Детето ми боледува два пъти в месеца, в градината пускат болни деца, на които видимо им дават дори през деня лекарства. Аз боледувам горе долу всеки неин трети вирус или през месец. Аз се ваксинирам за грип и ходя с маска, при нея се опитваме с каляване, разходки, слънце, витамин д, да подобряваме имунната система.
От сайта, харесвам продуктите за деца.

# 142
И аз и детето сме със слаб имунитет, за съжаление. През зимните месеци се старая да приемаме достатъчно добавки , да избягваме срещата и събирането с много хора на закрити пространства. Повече разходки навън, чист въздух , витаминД, имуностимулатори.
От сайта ми допадат продуктите за деца.

# 143
Точно реша, че имунната ни система е в добро сътояние и някой вирус ме оборва. Аз боледувам по-рядко, младото поколение е с постоянно запушен нос. Пием витамини. Всички продукти изглеждат обещаващи.

# 144
Боледуваме през есенно зимния период  много често.Интересувам се от Бронховитал Имунно. Приемаме хранителни добавки и витамини.

# 145
Да, моята имунна система е слаба. През студените месеци боледувам поне 3-4 пъти, като тогава. Старая се да ги предотвратя, като приемам витамин D, тъй като имам недостиг.
Иновирон ми звучи доста обещаващо и подходящо за мен.

# 146
Не бих казала че сме със слаба имунна система ,но средата която ни заобикаля е рискова и често се заразяваме. Аз съм учител а синът ми -ученик. Макар да приемаме имуностимуланти боледуваме, интересувам се от Иновирон.

# 147
  • София
Този сезон децата ми се "изложиха" с по- чести разболявания от обичайното, та смятам, че имунитетът им е спаднал.
Интересува ме категорията имуностимуланти.

# 148
И аз и детето ми имаме слаба имунна защита. Често боледуваме и по тази причина постоянно приемаме витамини, хранителни добавки и имуностимуланти. Интересуват ме всички продукти.

# 149
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система? Аз в нас имам най - слабата имунна система, защото родих скоро.
Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип? Боледувам два пъти всеки месец за жалост. Марките, които взимам са да пия витамини, чайове и да ям лимон и джинджифил.
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате? От категория за деца и възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт