Отговори
# 150
Да, смятам, че аз и децата ми имаме слаб имунитет.
Аз боледувам 1-2 пъти, а те боледуват 2-3, дори 4 пъти през критичните месеци.
Приемаме хранителни добавки, храним се колкото можем здравословно, приемаме повече вода, плодове и зеленчуци.
Интересуват ме всички категории, но на първо място продуктите за деца.

# 151
Боледуваме доста често .Появили се вирус или грип винаги сме от първите.Използвала съм всякакви хранителни добавки,но няма много разлика .Вашите продукти не съм ги ползвала,интересуват ме всички .

# 152
Смятате ли, че вие или детето ви имате слаба имунна система?
 -Да, последните 2 години никоя зараза не ни подминава.
 Колко често се случва да боледувате през студените зимни месеци и какви мерки взимате, за да предотвратите настинки и грип?
-Често сме болни, особено при смяна на топло и студено време . Приемаме имуностимуланти, витамини и  мед.
От коя категория продукти от сайта на Мирта Медикус се интересувате?
-“ Имунитет, тонус, кръвооросяване и памет”, а също така и от “
Ендокринна система и кръвна захар“

# 153
  • Пловдив
Не смятам, че имунната система на детето е слаба, но боледува по 3-4 пъти в годината, основно през есента, след началото на учебната година и пролетта. Мисля, че вирусите са по-агресивни и затова подсилвам имунната система с коластра, пробиотици, витамин Д, а при необходимост включвам цинк и епикор.
Основно ме интересуват пробиотичните продукти Blush

# 154
  • Ямбол
Не смятам, че имам слаба имунна система, но се случва понякога някой вирус да ме повали, особено при смяна на сезоните.
Приемам допълнително витамини през зимата, като се старая и да се храня балансирано, както и през останалите сезони.
Интесен ми е продуктът Иновирон.

# 155
  • Sofia
В момента в умерено време като това имунната система на децата отслабва, а през зимните месеци, както са калени имат засилен имунитет.
Ако има грипна вълна не ни се разминава, но поне за момента се владее много добре.приемаме витамини,приготвям здравословно меню и пресни фрешове. Понякога си помагаме с фармацевтични продукти. Интерес представлява за мене Иновирон.

# 156
Да, определено заседналия ми начин на живот и срещата на детето с вируси в училище, са рискови фактори за често разболяване у нас. В момента все още влачим новия грип, който карахме доста тежко и с прием на антибиотик, който ни разказа играта на червата. Разболяваме се 1-2 пъти годишно, но качествено и не минава лесно. Сякаш нямаме навика да приемаме превантивно добавки, които да спомогнат за имунитета и да ни защитават по-добре- осъзнавам го. Като се обърне каруцата, пътища много...
Интерес за мен представляват продуктите за сърдечно-съдова система, имунитет и стомашно-чревен тракт.

# 157
  • Бургас
Внучката ми боледува вече по  рядко. Имунната ни система е относително добре. Боледуваме 1-2пъти през зимните месеци. Мерките, които взимаме са каляване, спорт ,добра храна и хран.добавки.
 Продуктите от които се интересувам са "Имунитет и здраве".

# 158
Определено се нуждая от имуностимуланти  за подсилване на имунната система

# 159
Много често   се разболяваме през зимата. Детето и аз имаме слаба имунна система. Подсилвам го с витамини . Интересувам се от Иновирон и Бронховитал Кидс.

# 160
Моят имунитет беше силен ,но след раждането вече ми е по-слаб
Боледуваме на периоди ,напоследък избягваме близки контакти с болни ,разхождаме се където има по-малко хора
Подсирваме си имунитета с повече плодове здравословна храна и витамини

# 161
Със слаба имунна система съм.Преди не бях,но с напредване на годините се усеща. Разболявам се само като ме духне вятъра. Миналият месец бях почти целия с кашлица и хрема. Лекувам се с билкови продукти. Интересуват ме продуктите за възрастни.

# 162
В момента съм болна от грип, много коварен, вече пети ден съм на легло и леко ми просветва...Уж не сме болнави, но зимния период все нещо хващаме и го минаваме.Наблягаме на джинджифил, плодове, разходки, независимо от времето навън.
Интересувам се от продуктите в сайта ви за женското здраве!

# 163
Не се разболяваме много, но повишаваме имунната система още от есента. Пием черен бъз и пчелен прашец

От сайта харесвам натуралните,билкови продукти.

# 164
Всяка зима цялото семейство взимаме витамини и хранителни добавки.  Без настинка и вируси не се разминаваме, но мисля, че минават по-бързо и не се стига до антибиотици.

Общи условия

Активация на акаунт