Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 398
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Наблизо
А ,Мьос,Марулка..благодаря за ''успокоението''.А и върви височко..заема място,обича да спи по гръб и да си метне ръцете.
При мен е хем сърби,хем боли - обичам да си го гушкам,да спим заедно..ама за малко.Като ме ритне или избута или отвие и ми минава мерака.
А и баща му мрънка,че нямаме лично пространство да сме се гушкали.

# 1 966
  • София
Свиркай за театър, ще дойда с теб. Grinning

Моята не помня точно до кога идваше, но не ни е пречила. Нашето легло беше доста голямо, по поръчка и място имаше. Предпочитах да спя, а не да я връщам в леглото. Мързел съм. Само си спомням едно кошмарно горещо лято, ние без климатик. Спяхме на течение, ако има, всеки в отделна стая и легло, че всеки излъчваше допълнителна топлина. За пръв път в живота си съм спала само по гащи и без завивка/чаршаф (винаги дупето ми трябва да е завито, винаги, другите чарколяци не са важни). По гръб, с разперени ръце и крака, че топлооооо. А малката идваше тупур-тупур да се гушка. И ставаше едно мокро, потно, лепкаво.

# 1 967
  • Наблизо
О и аз не ставам,даже някой път изобщо не го усещам..докато не почне да ми е тясно и да ми изтръпват ръцете и се будя.
Тупур тупур е точната дума.Идва,навежда се и си слага дупето и ляга.И гуш.

# 1 968
И на младши дупето беше задължително върху нечие лице.     
В нашия град имаме две театрални сцени. Едната в театъра, а другата отскоро в ремонтираната зала на читалището. Хубаво е ,защото са конкуренция, канят хубави постановки, понякога се засичат две в един ден.А от време на време има гостуващи трупи и в залата на Младежкия дом, но там не е пригодено за театър.Билетите са по 30 лв, не е кой знае какво,но за двама, две постановки са си 120лв.
   Другарчета не ми липсват, защото винаги се организираме с компанията и ходим заедно. Обикновено аз купувам билетите,защото съм най-близо до касата.

# 1 969
  • тук и там
Каката не е била така, но малкото още иска да спи при някой от нас.
Като е  болен още го вземам при мен.

Ден за ОИ ми е и на мен .Ще я захващам ей сега.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 13:01 от Кайсия

# 1 970
  • София
Така е, Марулче. 30 лв за театрална постановка наистина не е много. Актьорите ни заслужават и повече.
Скрит текст:
На мен ми е криво, защото ако дам тези 30 лв, ще спъна семейния бюджет . И все чакам моменти, в които бих могла да ги отделя. В тези моменти пък решавам да заведа детето на кино, защото тя театър не обича. Но съм си обещала , че в един момент ще отида на театър, било то и сама.

# 1 971
Болна съм “на куче”, а утре късен следобед и вечер трябва да съм в топ кондиция и форма…

# 1 972
  • тук и там
Съседът ни нямал ток на втория етаж.По този повод дойдоха от Енергото  разкопах,ама пред нас.Има една голяма дупка,там са кабелите и за интернета.Нямаме ток.Точно преди два месеца копаха за интернет кабели,свърши цялата цигания,щото две седмици и повече  стоя разкопано и с месеци разнасяхме пясък в къщи.И сега пак същото,ама с Енергото..И като гледам как копаят,почти съм сигурна че са засегнали и други кабели,и очаквам след два месеца пак да се копае за интернет,после пак Енергото и така.. Аман! И да ви кажа как е тук.Първо идва екип,който да види какъв е проблема.После идва друг екип,който копае дупки и маха павета.После друг екип,който сменя кабелите.И забележете,след това други,които запълват дупки ,и ръсят с пясък..И не си мислете,че това става за ден.Тези дето закопават дупките,може и след месец да дойдат..

# 1 973
Тоя пясък така и не разбрах що го ръсят върху паветата. И около нас копаха-копаха, накаляха и после наръсиха обилно пясък да си го носим по къщята.

# 1 974
Тили, дано се посъвземеш до утре. Какво те докопа теб?
Другите болни как са?

Кайсийка, почти като при нас Simple Smile Понеже в нашия вилает ВиК авариите са чести, като разкопаят и после закопаят, изчакват някакъв период от време да се слегне, за да асфалтират след това.

Цял следобяд се моткам навън. По работа излязох, пих кафе с приятелка, забърсах нови асикси от ВУ, купих мръвки и салата. МУ през това време го пратих на други покупки и отметнахме частта с пазара. Чудим се утре къде да мръднем малко, да се възползваме от слънцето. Пък кога ще работя не е ясно.

Пясъкът идеята не е ли да влезе между паветата, като фуга един вид? Нас нали ни ремонтираха улицата миналата година, има участък с павета и така го бяха наръсили с пясък.

# 1 975
ММ от месец е в преписка с новия стар кмет на района ни в София. Като се върнахме по Коледа, заварихме страшна мизерия - Топлофикация разкопали зад блока градината и алеята и после насипали отгоре една могила. Минаване за кофите за боклук - трудно. Само с планински обувки и ако не е валяло. Не следя цялата сага с преписката, но май последно кметът е казал на ММ, че била наша работа да си го оправим. Мм обича да се занимава и няма да остави току-тъй нещата, ама явно от само себе си могилата няма да изчезне.

Тили, да оздравяваш.

# 1 976
Тили, дано се посъвземеш до утре. Какво те докопа теб?

Гърло и ухо. Нямам темп, но нямам и сили за нищо. Само лежа тези дни. А, и МЦ, съответно доста силни и неприятни болки в корема, но това до утре ще е минало вече.
Пръскам гранофурин, капя капки в ухото, чайове, златно мляко… Все нещо  ще помогне. 🙏
Честит петък!!! 🤗

# 1 977
  • тук и там
Да,май пясъка е да запълнят разстоянието,един вид фуга.ТиЛи, ако имаш антибиотични капки ,капи от тях.Аз от Бг си нося Цилоксан,да имам за такива случаи.Бързо оздравяване!Току-що,тези идиоти ми съобщиха,че са скъсали кабела за интернета,и са се обадили на интернет компанията,но вече от там кога щели да дойдат и да го оправят,не било техен проблем.Ся съседа има ток на втория етаж,но ние ще сме без интернет не е ясно колко дълго.Реве ми се от безсилие и яд.Следващият път просто няма да ги пусна в къщи,щото нали бях така добра да го направя,за да установят какъв е проблема,това преди да започнат да копаят.Разбира се е петък,и цял уикенд ще сме без интернет.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:12 от Кайсия

# 1 978
  • France
ММ се върна от командировка, мама си тръгна. Аз съм в леглото и ми е едно празно, празно...

# 1 979
  • София
Фил, гуш!

Толкова ли малко сме писали днес, или е играла метла. Thinking Ама този път за какво да играе? Освен ако пак съм пропуснала някой въргал

Общи условия

Активация на акаунт