Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 397
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Наблизо
Фил голяма прегръдка!
Тили и за теб,да оздравяваш!
Кайсия,нямам думи.Като живеех в Белгия,много ми харесваше..ама с тия истории не ми харесва толкова много вече..

Малкото все още има биба.И май ще има до бала.

Уморена съм,пия 10 вида лекарства и ме очакват още толкова скоро.Ама ще е за добро.Най-накрая ще съм здрава.

# 1 981
Болните да оздравяват, кривите да се изправят!  Аз към мигренозните съм днес. Излязох да си проветря главата, но вятърът е 80 км/ч и само ме заболя повече.
Имам работеща миялна, чак не ми се вярва! Наспорт.

# 1 982
  • sf
Наспорт! Най-сетне цял почивен уикенд! Нищо, че утре имам да свърша едни задачи вместо БНД, който още е в чужбинско при свекито. 🙄
Взимаха ми кръв днес за изследвания, посиня ми вената, по-голямо е от двулевка, тъмновиолетово е чак, всеки път така ми става. Но пък резултатите са ок, даже TSH-то ми е ок, дето предния път беше леко над нормата. Някакво MCO ми е леко високо, ама реших да не чета в гугъл след първото изречение. СипАх си едно вино и квот такоа.

# 1 983
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За ергена си пишете. Не го гледаме, а днес попаднах и на това, та съвсем ме отказа.
https://safenews.bg/gorko-ni-ako-tova-e-dneshniya-ni-ideal-za-ml … edna-ot-tiya-tam/

Утре летим обратно. Като ми мине от пътуването ще пиша за Неапол, Помпей, най-невероятните екскурзоводи и една торба пръжки Wink

# 1 984
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С тия моми, ергена ще си остане ерген...
Има и нормални жени, но те няма да се забият в такъв формат.
 Иначе петък вечер е идеалното време да се скапе клавиатурата на компютъра. Sad
ММ се опитва да я реанимира.

# 1 985
  • тук и там
Нямаме интернет,нито телевизия.Играем на лабиринти и разни настолни игри.Пфу..писна ми.Ще отивам май да си лягам рано рано.

# 1 986
  • София
Кайсия, не може ли да шервате мобилен Интернет, ако имате дата.

# 1 987
  • Варна
Трети ден съм с високо кръвно. Много гадно. Disappointed Relieved

# 1 988
  • София
Дорче, стягай се, сватба те чака. Пиеш ли лекарство?

# 1 989
  • тук и там
Имаме само  на телефоните.ММ прави някакви опити да споделя с друго устройство,не му се получи.Дано утре дойдат да го оправят.Много се ядосах с тези от Енергото,щото оправят едно ,развалят друго .Нищо,ще почета малко."Глина" съм я захванала по Коледа,още не съм я довършила,може би сега е момента.Ние нямаме апарат за кръвно,и да вдигам,няма да разбера.Какви са признаците? Дорче,от вълнение е сигурно при теб.

# 1 990
  • София
С компютър или смарт тв би трябвало да става, но пък и малко почивка от тв не е зле.

# 1 991
  • тук и там
Със смарт сме ,но не можа нещо да се свърже.Ама как сме свикнали с тези Ел.устройства само.Един ден без тв и интернет се издържа,ама за по-натам,не знам..Едно време как сме я карали ..Може би сме били твърде млади,и сме били заети с по-интересни неща ..

# 1 992
  • София
И аз без нет трудно вирея. Без телевизия мога.

# 1 993

Кайсийка, почти като при нас Simple Smile Понеже в нашия вилает ВиК авариите са чести, като разкопаят и после закопаят, изчакват някакъв период от време да се слегне, за да асфалтират след това.

Не трябва да се процедира така. Изкопаните дупки трябва да се запълват само с пясък, защото пясъка не се слягва и може веднага да се слагат плочки или да се асфалтира..

# 1 994
Ха,кафето от мен днес!

Общи условия

Активация на акаунт