Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 393
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 995
Каква тишина!
Всички ли спят?
Дорч, не се давай на кръвното! Сигурно е от вълненията покрай сватбата, но има и магнитни бури, та може да са се комбинирали нещата. Ако трябва съветвай се с лекар за прием на подходящо лекарство.
Кайсия, като те чета и в Белгия е като тук. Даже и по-зле, няколко бригади една след друга...Дано да ви оправят проблема с интернета днес.
Аз се наспах и сега съм готова да атакувам кухнята и да направя палачинки.
О, Лейла, прекрасна гледка с кафето!
Лек ден момичета и момчета! Да имате време за всичко - и за ОИ и за отдих!
Аз ще префасонирам кухнята - да видим накрая дали няма да влача мебели насам-натам напразно. Бях изнесла на терасата огромен шкаф, сега трябва да го върна обратно, но дали ще успея....
Отделно на негово място сложих бюфет, който ще отиде на другата стена. Най лошото е, че там е кухненски ъгъл и май ще трябва една част да я финтирам от стаята или даже целият и да остане само масата със столове. Мъка ще е голяма. Малка кухня, много неща из нея, но не мога повече да разнасям кукър, фраер, парти грил и тостер преса насам-натам.

# 1 996
  • France
ДобрЮтро, мацки. Имам една добра новина за вас - събота е.
Има нещо общо в цялата вселена - като видиш току що асфалтирани улица и тротоар, бъди сигурна, че ще се копае скоро. И тук е така.
Тази нощ е първата, в която спах без да се будя. И сега съм бяла и добра. Ще почакам още малко и ще звъня на мамчето да я чуя как е. Между временно: форум и кафенце

# 1 997
  • Наблизо
Добрютро Simple Smile
Лайле,мерси з а кафето.Изпих го вече.Пуснах и миялна..сега се храни домочадието с полу готов козунак (само го запекох 5 минути)…и трябва да ходя да харча пари.
Нямам вече и капсули за пералнята,омекотител,тоалетна хартия…ужас.Направила съм си листа в ДМ..но със сигурност ще забравя 100 неща.

Дорчи,как си с хормоните и щитовидната? При мен,като нещата много почнаха да се разпадат..почнах и кръвно да вдигам.

# 1 998
  • София
На мен мамография ми предстои и up the but 🤣. Одъртях бе.

# 1 999
Добро утро!

# 2 000
  • France
О, и аз съм решила да харча пари за мен днес. Ей така, за добро настроение.

Вчера ходих с дечинята до един магазин за детски дрехи. Ще го затварят и всичко е на -60%. Накупих якета, дънки, обувки и една-две тишъртки. Щом чак продавачката ме съжали с тези мои невъзпитани деца и ме успокоява, че ваканцията свършвала... представете си Joy

# 2 001
  • София
Добро утро!

Денят ми започна стресово. Някакъв номер ме е търсил два пъти, върнах и не вдига. Пак звъня - някакво момче си било загубило телефона и му звънят от някакво заведение. Ама вие сигурна ли сте, че това е вашият телефон? Сигурна съм, в леглото чужд няма. Явно си е сбъркало номера. Отивам да си направя кафе, сънена и рошава. Натискам копчето на машината - ц. Пак натискам - пак ц. Проверявам щепсел, лампи - работят. Добре, че се сетих да видя бушоните - този за контактите предателски паднал. Ох, тамън визуализирах спешен тръс до Техномаркет за кафемашина.

Сега си пия кафето в тишина и доволна. Честит уикенд!

# 2 002
  • София
И аз, за лекарства 😞.

# 2 003
  • France
Защо? Не вървят ли на добре нещата?

# 2 004
  • Варна
Благодаря, че питате, мили мои.
Ами аз никога не съм вдигала кръвно до сега. На втория ден с гадно усещане на боляща и готова да избухне глава, се сетих да взема апарат за кръвно назаем. Видях го с горна граница 140, после 150, па снощи 170. Вчера една колежка ми връчи блистер от нейните хапчета, взех едно преди лягане и тази сутрин е 130. Силно ускорен пулс също, около 100.
На първо място ще споделя, че това вземане на хапче от чужд човек, без да е изписано конкретно на мен, за пръв път в живота си го правя. И то е само за да не извъртя на роднините някой номер да се гътна по сватбарските дни. Simple Smile Като мине шумотевицата, ще трябва да вървя на лекар. Засега ще си пия по едно хапче вечер, ако дневните стойности хвърчат пак. Апаратчето е при мен, вече съм отпуск до 4.03, ще се следя.
Щитовидна изследвах преди 2-3 години, когато рязко напълнях, но всичко беше наред.  Мисля си, че наистина емоцията ми иде много, да...
Междувременно минах на безсолна и ограничителна диета, без кафе (мрън), пия много вода, имам подръка канела и чесън Simple Smile

# 2 005
Хапчета за кръвно знам,че се пият сутрин.

# 2 006
  • София
Дорч, при високо кръвно не прекалявай и с водата. Краката в топла вода можеш да държиш. Иначе правилно си се насочила към безсолното. Ако е от притеснения и емоции, не може ли да пробваш с глог, мента и валериана? Или ашваганда?

# 2 007
  • France
Знам, че чесънът успешно сваля кръвното.

# 2 008
  • София
Отивай на лекар! Явно си попрегряла от емоции. Аз съм с грип.

# 2 009
  • Варна
Вярно, сега четох в листовката в интернет и пише да се приема сутрин. Мда, сега не знам да пия ли Simple Smile

Валерианчето е добра идея, да. Имам.

Абе, не ме мислете, ще се следя и ще си пазя нервите, обещавам.

Общи условия

Активация на акаунт