Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 391
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Дорче, забрави за валериана и заминавай на лекар.

# 2 011
  • София
Покрай нашата сватба на свеки от емоции почнаха да ѝ се пукат капиляри по лицето. Седи срещу мен и пред мен ѝ става синка. На баща ми му се схвана врата и по спешност ходихме в Пирогов. Сдоби се с яка, разрешиха  му да я свали на самата сватба. Аз бях с вирус с повръщане и температура. Като се замисля - лазарет сме били.

Съгласна съм с Ре, лекар е най-добре. Два часа ще загубиш, но ще ти кажат точно какво да пиеш.

# 2 012
  • France
И аз да дам един глас за лекар. И то крещящ.

На моята сватба ми беше избила голяма пъпка на бузата.

# 2 013
И аз за лекар и не отлагай!

# 2 014
  • тук и там
Аз не съм имала сватба,само подписахме и тържество в тесен кръг,та не помня нашите да са имали здр.проблеми от вълнения тогава. ММ е инструктирал каката да не се жени за американец,че там по традиция май родителите на булката поемат разходите за сватбата.Grinning. Добро утро! Каката ще си празнува днес и утре РД.Днес ме чакат два октопода и едно телешко да бъдат сготвени.Утре ще е в клуб,та поне за ядене няма да мисля.Още нямаме тв и интернет,поне книгата прочетох...Хубава и спокойна събота на всички и бързо оздравяване на болните!

# 2 015
И аз да кажа, лекар в понеделник още. То и днес би трябвало да намериш някой.
Аз пиех хапче и сутрин и вечер, докато успея да го сваля до нормално.
На моето нищо не му оказваше влияние, нито сол го вдигаше, нито канела го сваляше.

# 2 016
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Половинката пие две различни - едното сутрин, едното вечер.
Не си играй с това.

Ние сме на летището. Ще чакаме още час, но не се оплаквам.
Точно срещу нас е шеф маркет... Ммммммм.
цяло печено прасенце, обезкостено...
Още топло хлебче с няколко щедри филии от прасенцето ...

Ако още веднъж рахаля поправи обезкостено на обезлистено ще изключа телефона!
То вЕрно ми се обезлисти портфейла, но с кеф ще го обезлистя още малко.

# 2 017
Ние сме по пътищата. Пролетта ще пукне всеки момент. Видяхме щъркел.

# 2 018
  • тук и там
Ей сега дойде един от Проксимус,погледна и каза,че кабела е срязан.Мерси,аз щото съм сляпа и не виждам,че кабела е срязан...Като се обаждахме вчера,и тогава ние самите им казахме че кабела е срязан от Енергото.Екипи събота и неделя нямало,та уикенда без ТВ и интернет.Дано ММ успее да се свърже и сподели неговият мобилен със смарта,че иначе лошо..Без интернет от сабаХлян съм изнервена и зла..

# 2 019
  • София
Дорче, ако още не си отишла на лекар, пали метлата и отпрашвай веднага в дежурен кабинет. Не е шега кръвното.

Завидях за пролетната разходка на Мьос и за обезлистеното 😛 прасешко на Добри.

Кайс, тези мноО умни, бре! Бравос на тях!

# 2 020
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Интересно какво са очаквали да намери "специалистът по проверка на сигнали" ако сигналът е бил "идиотите от енергото са прерязали кабела".
Сещам се за една снимка "не всички са идиоти! Има и шЪшкъни!"

# 2 021
  • тук и там
Тук са така,Панди.Всеки си върши само неговата работа и си имат отделни екипи за всичко.Този идва и констатира проблема.Нищо че вчера им казахме какъв е проблема.Следва екип 2,който само копае.(ама не работят през уикенда).Следва екип три,който сменя кабел.После са а тези,дето закопават и редят павета.И отиде седмица..Weary И след два месеца пак идват евентуално от Енергото и аре пак с начале..Аман!

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:43 от Кайсия

# 2 022
  • France
Аз знам за случай, в който специалистите от газта казват нЕма тръба тука, копайте! И бай Иван копА. И о, сърпрайз, тръба! И за една бройка бай Иван да се опече кат прасенцето от разказа на Добри.

# 2 023
ДорчЕ, отивай на лекар!!!!Не е шега работа, а да пиеш чужди хапове-твърдо Не!Кръвно можеш да вдигаш от проблем с друг орган в организма,напр . бъбреци.
   ДобрЕ, с най-голямо нетърпение чакам разказ за Неапол,координати на хотела,защото следващото ми пътуване ще е или там, или Болоня.
  Ходих на пазар - ребра,свински уши, се.каре. И разни зеленчуци.
   Внучката ме покани на пейка, та и там огрях. Много обича да идем в парка на пейка- тя си играе,ние си лафим с майката.

# 2 024
  • France
Дорч, чудех се дали да го пиша, не искам да бъде лошо изтълкувано, с добро го казвам. Но помисли за сина ти. Сега не е време да направиш някоя беля от недоглеждане. Отиди на лекар. Най вероятно е нищо особено. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт