Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 391
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 025
Панди, ти ли попита за тънките блузки с дълъг ръкав на децата? От Лидл и Кауфланд купувах преди, сега предимно от Лидъл, защото в К. са детска номерация до 164… а моето чаве рязко порасна и прескочи направо на дамска М. Но не знам дали в момента има. Обикновено са на акция, като пуснат зареждам. Има и в Уайкики от време на време.

Денят ми тръгна на опаки. Разлят буркан със стерилизиран грах на задната седалка ми е днешното изпълнение. До сега търках с препарат за дамаски и се моля, да не се наложи да свалям цялата седалка и да я пера в банята.

# 2 026
  • Пловдив
Привет!
Ний водихме свеки на спешното. Снощи много силна кашлица и спазъм. Снимка и правиха, бронхит си е.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 14:50 от mystic woman

# 2 027
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз знам за случай, в който специалистите от газта казват нЕма тръба тука, копайте! И бай Иван копА. И о, сърпрайз, тръба! И за една бройка бай Иван да се опече кат прасенцето от разказа на Добри.
Има и по весели случаи, в софийски квартал, идват да копаят от ВиК, един познат, той живее там, излиза и им казва "Хора там дето ще копаете има голям, силов кабел, аз бях дете като го слагаха, знам къде е!". Наперен оператор на багер му размахва скица дето му дали, нищо такова нямало. 10 минути по късно тътен, багериста оцелял де, два квартала без ток, полиция, пожарна, даже и военните дошли, щото тоя кабел захранвал и нещо тяхно...

# 2 028
  • France
Мда, за идиотите граници няма Joy

Добре, че не е имало пострадали

# 2 029
  • тук и там
Предоставиха ни неограничен мобилен интернет за периода докато го оправят от Проксимус.ММ сподели мрежата и сега имаме навсякъде интернет,даже и ще можем да гледаме ТВ.(Нетфликс,Прайм ).Успокоих сЪ..

# 2 030
Ние не сме по разходки, Панде, не завиждай. Търчим по мачове, синковците играят по разни кьошета из провинцията. Още един мач и се прибираме. От този мач преди малко съм емоционално изтощена, обаче. Стегна ме главата чак, такова напрежение беше. Противниците бяха крайно агресивни, съдията - неадекватно пасивен.  Гърбът на средния ни е мораво-лилав и зверски го боли. От щипане! Попадна на мега противняк отсреща, за първи път виждам такова чудо, а сме вече 13-та година по залите. Абсолютно не знам защо треньорите не подадоха оплакване, ако не бързахме за следващия мач щях да се разкрякам.

# 2 031
  • София
Кло, първото питане беше на Мързи ( за блузките) , но аз се присъединиха към нейното. Благодаря ти! Ще скокнем до Уайкики.

Мисте, да й минава бързо на Свеки!

Едни такива умни глави с кабели и шахти ги гледах миналата седмица. Диалогът им ми напомняше за "Тримата глупаци", сами дето бяха петима и преоткриваха коминизЪма. Един работеше, другите наливаха акъл с голЕмата фуния. Аз кротко си вървях по тротоара и имах удоволствието да им се наслаждавам докато вървя в тяхната посока. После отправях молитви към всички божества да не ни спре тока.

# 2 032
  • София
Аз спах до сега. Как ще спя нощеска, не ми е ясно.  Уф, да оздравявам вече, че в понеделник трябва и да бачкам.
Нямам сили даже и кучето да изведа, а трябваше и да го изкъпя.

# 2 033
  • София
Ре, лежи почивай. Организмът си го иска. Само за кучето да го разходиш те пускаме да ставаш от леглото. Къпането му ще почака, а ако ти е зле - и работата. Бързо оздравяване.

Забавлявам се в една темичка. Отдавна не съм надничала в оная част на форума и има големи смешки.

# 2 034
  • София
Бър, баща му ще го разходи, аз съм тотал щета 🤣. Коя е темата? Аз явно ще стоя до сутринта след тоя сън.

# 2 035
  • София
За поддържаните жени след раждане/в майчинство. Мисля да намина и в свекървинската да видя там какви ги диплят. Настроена съм авантюристично.

# 2 036
  • Mediterraneo
При нас отмениха мачовете този уикенд, малката щеше да има тамън два. Тридневен траур обявиха заради брутален пожар във Валенсия. Жертвите вече са 9, цяло семейство с две деца( бебе и на 3 годинки) са сред загиналите; 40 и няколко котки и още толкова кучета... Още издирват хора.

# 2 037
Гледах по новините, Тарти! Ужасно е !

# 2 038
Ха, в свекървенската е страшно! Влизам там от време на време, все пак два пъти свекърва ще бъда, да не губя от поглед съвременните тенденденции в тез трудни отношения.
Размазах се. Тийна помогна, до обяд успяхме с разместването, камарата за сметището расте. Ще взема да му разглобя старият гардероб и бюрото и да стане всичко с едно викане на фирма. Няма да е в тези почивни дни, но в следващите нищо чудно да ме "перне" тока и да се развихря.
Мама ми мърмори, че съм готова с лека ръка да хвърлям. Ми не става, за смяна е. Сега двете части от кухненският ъгъл стават излишни. С нищо в другите стаи не се връзват. Какво да ги правя. Купувано е 2000 година, претапицирано е веднъж.
Ходих и да пазарувам и ми паднаха батериите, а трябва да сготвя. Офффф.
Ужасно е Тарти, горките хора!
Нали уж има изисквания към материалите за облицовка на сградите. Трябва да бъдат трудно запалими и ако все пак има пожар да са  бавно горими.

# 2 039
  • София
Гледах видео от пожара. Много е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт