Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 389
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 055
Ох,  Бюти, кой каза,че с възрастта това умение да ни взривят не изчезва?!Така е!Само дето колкото по-големи, толкова по-страшни неща минават през главата ти, ама после нито можеш да го накажеш,нито да му стовариш задвратник. И да ги гушнеш рядко дават.
    Ай, лека!

# 2 056
Привет, Общество!
СнегнАх се, мобилизирАх се, сичко мина добре. Пътуваме си към дОма веч.
Утре повечко.
Лекинка от менИ. 🤗

# 2 057
Кротик, с танка да идва!
Ти с какво ще се явиш? И ти си все в разход!
Аз пак караонджуля 😕
От 01:15 се кокоря, книгата си дочетох и май друга ще подхвана. Добре, че е неделя и не съм на работа.

# 2 058
  • София
Здрасте Laughing

Какво ваксини ще слагаш, Ре?

Докопа ме, сега отложим ваксините, докато се поправя.

За Ковид и магарешка кашлица, заради бебето.
Събудих се. Още съм зле. МН днес ще води колите на чистене, аз не се наемам да карам. Много ми е отнесено.
Ако се събера да си направя маникюр и педикюр ще съм щастлива.
Даже на децата отказах гостуване, а ним каниха да видим детската стая.

# 2 059
Добро утро!
Ре, наближава ли появата?
   Аз съм вече с кафето на терасата.Чакам щерката да ме вземе,иска да идем на гробища.Каза,че сънува баба си в последно време. И чак сега започвала да приема и осъзнава,че е починала.
    Снощи идваха, дребоса пак кашля.В понеделник до обяд ще се гледаме.
   Една пералня ме чака да я простря, ама първо кафето.
   Спокойна неделя ви желая, болните да оздравяват!

# 2 060
Да си сложиш аларма за 6.15 в неделя?
Защо пък не! Все пак останалата част от семейството в 00.00 реши да “направи едни ски утре”.
Мдам… Потеглиха. А аз сега ще има да си кукувам.

# 2 061
  • Наблизо
Добро утро!
Малко по-спокойна съм.Благодаря ви!
Ясно ми е че цял живот ще се притеснявам,но то сега и главата му е празна ептен.
На период сме Аз сам и не иска да ме държи за ръка на места,където му е и тересно и държането за ръка ще го ограничава.

Ре,да се оправяш!!

Хубава неделя ви пожелавам! Ние ще ходим на нашия вариант на Музейко,там не може да избяга.

# 2 062
Тили, изпий си кафето, зарежи ОИ и си поглези  душата  - книга, филм, разходка, мързелуване.....
Аз ще се размърдвам, отивам да закуся и пия кафе, че да мога да пия хапче. Ужасно ме боли главата.

# 2 063
  • France
Аз също се събудих. Нямам желание за нищо. Поне ММ ми сервира кафето в леглото. Чудя се каква хубава мисъл да подхвана, че да изляза малко от дупката.

# 2 064
  • София
Добро утро! Не спах много добре, но кот такова. Ще си ближем раните днес явно. Но и това си трябва. Следобед съм на мач. Разбира се. Отново.

# 2 065
Ооо, хич не съм и планирала ОИ за днес. Само едни пилешки бутчета ще изпека за вечеря, най- вероятно с пилаф и до там.
Имам си интересна книга, ще дремна по някое време. Ако имам сили (и мерак) ще опъна постелката за някоя йога, много вероятно е и на разходка да излезна.
Първо още кафе, обаче. По възможност- венозно. 😆

# 2 066
  • Наблизо
Аз ще пусна Грозданка да почисти и имам още две перални.Готвенето ще оставя на благоверния.
Фил,голяма прегръдка от мен…

Закусвахме подобаващо с малкото.

# 2 067
  • Пловдив
Добро!
Ох, като ви чета младите мами ще рекна само - да ви имам притесненията! Simple Smile Туй относно паркове и градинки...
Бих се върнала на ваште дертове без да се замисля.
13счето ще ме разбере най-добре. То и вие, ма много е рано още...

# 2 068
  • sf
Добро утро!
Аз пък не искам да се връщам , когато децата бяха малки. Тая хамалогия по градини, училища, висене по паркове и тренировки, тц, не, мерси.
Чудя се какво да си измисля днес, по възможност без харчене на пари. 😆

# 2 069
  • Наблизо
О Мисти,сигурна съм,че с Търти сте прави...Аз си спомням като беше бебе как исках да порасне,че да може да го разбирам какво иска.То пък там се закучиха нещата,сега вече се разбираме..но пък почна да има упорито характерче.
Не знам как ще я караме по-нататък.

Донси,разходка в планината? И аз всеки ден все мисля как да харча по-малко и пак съм си превишила бюджета и то с не малко..И този месец.

Общи условия

Активация на акаунт