Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 390
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 040
Да,страшно!

# 2 041
  • Наблизо
Ох горките хора.Дано се намерят живи търсените..Това е ужасяващо....

Да ви кажа как моето чаве ми изправи четината...
Бяхме в парка (затова мразя паркове и подобни...) и беше пълно с чеченци,много от майките могат да са ми дъщери и се катерят по катерушките и се пускат с децата си..и голяма блъсканица.Моето се пуска на едната пързалка и аз съм долу и то тича към стълбата,там стълпотворение,аз се навеждам да мина под пързалката,навела съм поглед и малкото изчезва.Няма го.Оглеждам се като луда,викам го..няма и другите родители седят и гледат.То ясно,че има немалко които не говорят езика,ама виждат че се щурам като луда..и стоят.
След няколко минути,го виждам моето с виновно изражение..се връща.Беше отишъл на някаква площадка,която е далече ( как е стигнал за няколко секунди,без да го видя..не знам) и в някакъв момент ме е чул как крещя.Не знам как се стърпях да не крещя като луда ..отново.То пък легна на земята в знак на протест...шоу.
Прибрахме се ,на мен още ми трепери.

Понякога чета теми в СО,но пиша рядко.Сега пиша в звездните компромати,разтоварва ме.

# 2 042
  • София
Ау, Бюти. Това е едно от най-кошмарните преживявания евър. Да си нацелуваш чавето, може да го понапляскаш, ама после да го нагушкаш и намачкаш.
За пожара нямам адекватен коментар. Трагедия. Голяма.

# 2 043
  • Наблизо
Мерси,Бър...Вече ми се появяваха картини в главата как някой го е отнесъл...но той щеше да пищи! Не знам... Затова и мразя парковете..не стига,че може да се пребие,сбие (че хич не е добър в социалното общуване) ами сега и да изчезне.
Лятото,в Бургас така се беше скрил в един кораб-катерушка и не го виждаш,че е там.Добре,че продавазката на будката го беше видяла как влиза и ми каза жената...Мразя ги тези паркове..

# 2 044
Дорчи, и аз да запея в общия хор за лекар. Как си сега?
Ре, и теб ли те докопа грипът?
Тили?

Ний мръднахме малко на разходка към Карлово и Калофер. Бяхме в Творческия център на калоферската дантела. Преди време гледах филм за тях и бях възхитена, сега на живо възхищението ми стана още по-голямо. Прекрасни млади дами, които полагат огромни усилия за популяризирането на това изкуство. Имат скромна експозиция и кръжок. Видяхме две жени и две деца да работят, много е интересно и много трудно.
Скрит текст:

В Калофер бабомартенско настроение вече.
Скрит текст:

Сега крак връз крак с чаша винце и мезенца. Утре ОИ, готвене, работа.

# 2 045
  • София
Докопа ме, сега отложим ваксините, докато се поправя.
От Калофер имам само негативни емоции, иначе природата е УаУ.

# 2 046
Бюти, 🤗!
И аз ги мразя, паркове, градинки, пързалки… причините са ми съвсем други, но те разбирам! Моето дете е ощетено откъм такива забавления, някой ден ще има да говори на психолога си 🫣

# 2 047
Малко из В.Търновото сме ниЙ 👍Ем, крайно време беше да улабим  😁🤣 В полуноШ на барчитУ ще отпуснем душичките👍Че ме свило нещо под лъжичката...и аз не знам точно за кво 🧐😏 И се дразня, че ме свива 🤣🤣 Ши кайш, че кой знае кво...пуу, не се трая себе си.Мтъй.

Бюти, ай твоето малко. Ам доодеве бях в потрес от Килешов. Звъня, пиша- никЪф аааа...полудях щот съм надалеч...а и защото може на кака си да не вдигне телефона, на баща си може да не вдигне, но на мен знае- жиФ/Омрял вдига, щото после по- добре да е Омрял 🤣🤣😁

ПоздраФ сърдечен, кО чуйте мойта песен, слагайтИ тапите 🤣🤣🥳

# 2 048
Ре, бързо да се оправяш.
Природата е уау, като на много места в България, но градчето едно западнало, сиво, свито такова. Пак като на много места в България, за съжаление. Но момичета в центъра са чудни, заразяват с ентусиазма си, говорят, разказват, показват, усмихнати, любезни. И ме е много яд, че градчето е известно основно с хорото в реката с всичките му пияни участници, а малцина знаят за дантелата. Ама да не отварям тази тема.

13, весело да си изкарате, да се разтоварите и да улабите качествено.

# 2 049
Бюти, прегръдки!
Тъй както хлапетата ни разтреперват от глава до пети за части от секундата никой друг не може! И това умения не зависи от годините им!
Тринки, санкционирай го, като се прибереш, а сега разпускай!
Бърд, не си представях така плетенето на калоферската дантела. Има някакви далечни връзки с макрамето, но това ще е по-сложно и финно.
Ре, да оздравяваш!
Сири, размятай поне един палец! И другите дето се губят и те!
Косорито сготви, похапнахме, налях си питие и за днес толкова!
Утре повече!

# 2 050
Уинд, много сложно е за мен. Те показват как се прави, ако имаш желание, но изобщо не се наемам. Имало модели, които се плетат с над 100 совалки. Работят върху твърди цилиндри, слагат карфички, размятат тия совалки на всички страни.

Наваксах си със сладкото, бъркам с лъжицата в голяма разфасовка крем-пудинг от Л. След малко май ще стигна до дъното Flushed Успокоявам се, че и МУ гребна няколко лъжички и няма да съм го изцяла сам-самичка.

# 2 051
  • София
Здрасте Laughing

Какво ваксини ще слагаш, Ре?

Докопа ме, сега отложим ваксините, докато се поправя.

# 2 052
  • Варна
Аз съм 120-130 днеска.
За лекаря, разбрах. Ще ходя.

Ох, Бюти, страшно си звучи, съчувствам ти.

Трини, разпускай, заслужила си отвсякъде!

Бърд, ще ида да потърся в гугъл за дантелата, че ми стана интерсно.

Уинд, аз също поглеждам в свекървенската. Малко мазохистично от моя страна Wink

Ре, стискам всички палци да се оправиш бързо, ама много бързо!

# 2 053
  • France
Дорч, радвам се, че се разписа
Чакам новини от Сири

# 2 054
Чироз пише в политическата тема,освен да доде с танка,ко чакате? Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт