Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 341
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Наблизо
Вкусотии сте правили..Ние бяхме на Доминос.Преядохме подобаващо.

Кайсийка,случват се такива работи.Да претръпне,но и да не се отказва детето.Ще поправи оценката.

Фил,беше много неприятна персона,чужденка от Сесесере.Идеята й беше ,че тия дето мъчат сега,ще им се върне.Откачалка.

Да се оплача..имам цял месец до изследванията ми,а хич не съм добре.В някаква апатия съм с пик на панико-гнявострес..и ме избива на хиперфагия.

# 2 251
  • France
Да, много вкусно беше. Въпреки, че соевата гнус, която сложих вместо сметана имаше много особен вид. Да похваля безглутеновите спагети на Барила. Съвсем го докарват. Даже ходих да гледам, да не съм объркала кутията.

# 2 252
  • София
Кайс, съчувствам й на девойката ти! Ще го преживее.

Мързи , вЕрно, представяш ли си! Викам да ги съберем и да ги оставим да си говорят в техен стил, а ние с теб тихичко да се оттеглим с по една чаша вино, може и бутилка. На баткото ще дадем шоколад и таблет. Таткото ще командироваме на село.

Бюти, гуш!

Още 5 минути и край на работния ден. Как ми се спи само!

# 2 253
  • София
Роботът нещо е нефелен. Спира и остава на място посред чистене, днес му оставаха 80 процента батерия, но не искаше да тръгне. Носих го на зарядна станция. Отделно бързо му се изразходва батерията. Утре ще го отваряме да гледаме дали има контактен проблем, ако не - май е за батерия. Или аз не знам за какво е. Мрънкам.

# 2 254
Бър, ресетни го, изтрий и преинсталирай приложението на телефона. Натрупват се грешки и изпадат в “депресия” машинките.

# 2 255
  • Mediterraneo
Аз прочетох "ритни" го и викам ха! и аз така бих направила Simple Smile

# 2 256
  • София
За ритане си е, ще го ритна и чак след това рисетна. Утре ще дам задача на щерката. Ич не знам как ще го свържа пак с телефона, ако го преинсталирам. Динозавър съм.

# 2 257
Идвам с тихичко благодаря за рамото и добрите помисли ❤️

# 2 258
Сири!!! 🤗🤗🤗

Бър, ресет и нова карта му задай. Дано не е нищо по- сериозно, че е неприятно.

# 2 259
Добро утро!
Сири Heart

# 2 260
Добро утро! Вече пия кафе, н терасата, слушам птичките и петела.Една пералня чака за простиране, ще заредя друга, докато съм на бач.Днес няма да дете гледам, ама ще замествам на другите обекти.
    Моите в училище никога не са се ядосвали за оценки. Все тая им беше, справяха се много добре,до отлично. Но в уни е друга работа. Особено Младши- една 5 от сесията още не може да я преживее.
    Дорч, казвай как сте,вълнение,емоции,тоалети???
   ДобрЕ, аз си чакам разказът и локациите за Неапол-хотел,с кво се движите от летището , кво видяхте, ареШа ли ти? На Горинич ареШа ли му?
   Сири, радвам се,че се показа!

# 2 261
  • София
Добро утро.
Сиросче❤️
В университета пък съвсем за оценки няма смисъл.

# 2 262
  • Пловдив
Добро!

Искам да е петък...

# 2 263
В университета има смисъл, когато гониш стипендия за успех.

# 2 264
Добро утро!
Сири Heart
Мисте, аз пия берберин за КЗ , но не знам дали има ефект. Обаче аз тъпо и упорито го купувам, за да не пия хапчета, но ако младежът има завишена КЗ, може да опита.При ИР и предиабет, често има хормонално акне.

Общи условия

Активация на акаунт