Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 346
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Наблизо
Кайсийка,стискам палци на татко ти и всичко да е наред.

Прегръдка!

# 2 236
Доста работа отметнах днес,доволна съм 😎.Успях най-накрая да отида и до любимата мандра,че трудно си намираме млечни по наш вкус.И готвя,ли готвя,че вчера се поослушах със супата 😁.Но благодарение на мултикукъра всичко стана бързо.Каминката запалих,да внесе малко уют 🤭,и да разсейва погледа от разхвърляните играчки.Ама,такова е,още някоя и друга година.Та, значи супа топчета направих,грах,месото се пече от обяд,добавих му малко картофи сега,и едно гювече с картофи и сирена,да имам обяд за работа утре.И марули мих,после ще ги режа,и таратор,и ай стига толкова 😁

# 2 237
  • София
Кайс, палци и от мен!

Мързи, твоята щерка ми звучи съвсем като моята. Едно към едно са им изказванията.

Рен, ти си машина, бре! Кога смогна! Браво на теб!

# 2 238
  • София
И аз на Ренко завиждам за енергията, а и така го пише, че звучи някак лежерно. Аз едвам се наканвам да направя салата.
Днес накупих саксии, за да си пресадя кактусите. Не знам кога ще го направя, че е супер тегаво с тези бодли 🤣. Имам си и нова орхидея. Ще я снимам за Ена.

# 2 239
Панде,винаги е за сметка на почивката.Само от обедната пъдарска дрямка не се отказвам 😁. Междувременно карах и прибирах Шефа,а следобед бяхме и вън.Това си е закон при нас,стига да не вали, следобед сме навън,за поне 30-40 минути.Но от доста време за по час-два.Усеща се,че е бил на градина.Няма сили за щуротии 🤭

# 2 240
Аз искам да видя кактусите, Ре Simple Smile
Два от моите имат пъпки, както и краденото ми великденче, за което имах големи съмнения, че ще оцелее.
И аз ще трябва да пресаждам, от сега се втрисам при тая мисъл.
А орхидеите ми са полудели, отрупани са с цвят, пу-пу.

# 2 241
  • София
Бърди, като ги пресадя, ще ти ги снимам. Моето великденче, откакто го пресадих, спря да цъфти, а преди това беше отрупано. Аз уж за добро, че беше в малка саксия. Сега расте на листа, до тавана е стигнало, но от 2 години не е цъфтяло.

# 2 242
И аз чакам новини за таткото на Кайсия.
Мързи, преди месец от тукашното Пепко купих три едноцветни и една на райета рипсени памучни блузки. Не са впити, къси или с дълбоко деколте. Не се деформират от пране и сушилня.Одобриха се от девойката и бяха по 4 евро. Същата като модел и разцветка на райе, за каката размер, купих от някакъв моден тинейджърски магазин за скромните 17 евро. Какво да кажа...

# 2 243
  • тук и там
Благодаря, момичета  Heart Резултатите не стават веднага, ще са готови и ще му ги изпратят след два дни.
Каката и тя завъртяла една слаба оценка по математика.До сега е имала само "А' и "B"(тук са на букви, А е шестица), сега "Е". Нито съм говорила с нея назидателно, нито съм се карала, но се разстрои заради оценката си-може би защото е пъравата такава по математика(тя по български среща затруднения обикновено, и пак не е имала толкова ниска оценка).
Отиде да учи и преговаря, амбицирана да си поправи оценката.Щяла да кара госпожата да направела друг тест-поправка, ама можело да не се съгласи и се кахъри за това. Та това и е драмата в момента.
За мен математиката ще си остане "вечна тайна", и бях свикнала да имам предимно тройки и четворки, ама тя чак се разплака.
Моите не ходят с тънки  блузи с дълги ръкави , винаги са с къс ръкав и отгоре нещо.

# 2 244
Хортенз, Мис Каприз мрази райета - ама кви са тия чертиииии??? тва нали няма да ме караш да го нося... ненене, тва на тебе, мамо, ше ти отива повече... и майка й си налива поредната чаша... сега, по съвет на Сиси съм отворила сайта на Бенетон, пълен с хубави неща, и я чакам да благоволи да доди да хареса поне две неща...
Пандич, смятай ако ги съберем заедно, как ше направят сами да си говорим...

# 2 245
Сладурски! Имат си мнение децата, не ги укорявайте .Хубаво е да имат свой стил.Вярно,че ни коства нерви и пари, но....
    Прибрах се от работа, ММ спи.Чакам го да стане и да вечеряме. Аз дремя на дивана, още не съм гладна.
   Днес , кво сме се разбрали с колегата за смените, ама в 10ч магазинът не беше отварян.

# 2 246
Стискам палци за бащата на Кайсия!
Панди, прегръдки от мен за вас двете! Дано да няма повече проблеми с този младеж!
Аз вече се размазах.

Ометох ето тази порция с чаша вино и вече съм готова за сън.
Една измислица тип изчисти хладилник - порцеланови купички за суфле "облепих" дъното и стените с кайма, сложих гъби от консерва, кашкавал,кисела краставичка и половин сварено яйце. Отгоре покрих с кайма и пекох във фраера. Накрая ръснах отгоре още малко кашкавал за разкош и го запекох. Можеше да се сетя да го направя в металните форми за крем карамел, щеше да стане по-бързо и без обръщане, но откъде толкова акъл навреме?! На котлона сготвих останалите гъби на сос, стоплих останалите от вчера печени картофи и готово.

# 2 247
  • France
...Момиче от моя клас я тормозеха,защото била дебела,бяха и хвърлили нещата в кошчето..Психоложката не направи нищо и говореше за карма.
Тази психоложка ще е от същата школа като онази в ЕргенЯ Rolling Eyes

Направих невероятните карбонара спагети и ММ отвори хубаво вино. Жалко, че децата не престанаха да крещят, да се карат и реват. Трябваше да накажем Монсти да яде в стаята си за да имаме поне малко спокойствие. Не знам защо трябва да е толкова трудно.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 21:58 от Philomena

# 2 248
  • Пловдив
Фил, а не се ли заиграват с нещо тия щурчовци? Като беше майка ти там слушаха ли?

# 2 249
  • France
Заиграват се карайки се Tired Face и най-вече мрънкат и реват за глупости...

Общи условия

Активация на акаунт