Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 352
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 220
  • France
Панди, радвам се, че в сегашно време взимат на сериозно тези случаи. По мое беше съвсем различно. Е, голяма работа - деца, детски истории, ще им мине...

# 2 221
  • Пловдив
Някой да има впечатления от добавката Берберин?

# 2 222
  • София
Фил, в днешно време също има възрастни, които не биха го приели сериозно. Не знам дали във всяко училище ще подходят така отговорно. Както казах, имаме късмет, че в училището на Пантата педагог. съветник е много читава и взима всичко присърце. Другаде може би биха ме отсвирили. Както се опита да направи и майката на момчето. За нея е най-обикновена игра. Може и да е така, но според мен играта свършва, когато някой отказва да я играе и в една игра не следва да има елемент на принуда.

Както и да е. Още веднъж благодаря на всички ви за подкрепата. Бяхте ми голяма опора вчера. Purple Heart Не бях на себе си, особено след като видях детето ми колко беше разстроено. Вашите коментари ми помогнаха да се "събера" .

Мисте, съжалявам, но не мога да съм полезна!

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 09:29 от Pandachina

# 2 223
  • София
Аз го ползвам като подправка, идва от Африка е супер люто.

# 2 224
Мисти, знам, че спомага много за инсулиновата чувствителност. Ползвала съм, но тук не ми правят такива изследвания и не мога да кажа дали наистина помага. Иначе се чувствам добре с него.

# 2 225
  • Пловдив
Уф...мерси. Чета пак заради акнето. Било полезно. Уж. Май ще пробвам коприва табл....най-безобидно ли изглежда.

# 2 226
Хай.
Отзад - напред ви почвам, па после шса оплаквам.
Берберин - ММ го пиеше за висока кръвна захар. Беше доволен. За акне - нямаме впечатления...
Панди, добър край на историята засега, дано не се стресира малката.
Който не е спал, да се наспи; който не е спокоен - да пийне чашка винце...

Малката /моята/ днес с четворка по физическо, моля ви се... и толкова разстроена, щото нали тва е любимият й предмет и е почти по всички активности много добра и бяга най-бързо от целия клас заради леката атлетика, която тренираше... а четворката е щото не могла да направи кълбо напред, било я страх Smile как да се не разхили човек...
Кло, със закъснение, аз се оплаквах от липсата на избор на тънки блузи с дълъг ръкав. Знам, че Лидв и Кауфланд пускат, ама Мис Каприз като набърчи гнусливо нос и каже - мамо, аз това няма да го нося - ми идва да я запухам с блузата... днес например изръшках един от моловете - ми все са къси и тесни. Тя и такива не ще... оооффф. Един клин от Уайкики й взех, имитация на дънков, бил като за баба й...Worried

# 2 227
Мързи, има вкус детето, не му се карай. Дънкови клинове вярно вече носят само баби и то кичозни!
В Бенетон има хубави блузки в различни цветове. Качествени са и издържат на пране. Адидас, Найк, също имат тънки памучни блузки с дълги ръкави.

Панди, дано проблемите на Пандичката с това момче спрат до тук, макар че според мен това е подход за в детска градина, а не в пред тийн възраст. За съжаление детската престъпност, булинг и хулиганство процъфтяват в цял свят. Винаги е имало такива деца, но сега наистина е страшно най-вече заради криворазбрано gentle parenting !

Аз съм с цистит от вчера! Почти не съм спала от болки и не само, че не отидох на лекар, ами ходих и на работа 😕!

Харесах си подарък за рождения ден ( 🫣 който е след месец) и сега се чудя как да внуша на ММ да ми купи точно това 😂

# 2 228
Изчетох ви на обяд още, ама сега смогвам.
   Панде, радвам се ,че детето е спокойно.Като се има предвид,че с този хулиганчо са в един клас. Само че, аз лично не мисля,че подходът на съветника е съвсем правилен.Да ги извика в междучасието , да го накара той да се извини.И какво от това? Ако утре реши,че е порта?/ съжалявам, изобщо не искам да звуча черногледо, но знаем колко отмъстителни могат да децата в тази възраст./ .  Но всичко е добре, когато свършва добре , в крайна сметка!
 Една от причините да преместя щерката в 5 клас беше нейн съученик. Палеше им косите в час, режеше с макетно ножче връхните дрехи, което момиче се оплаче го заключваше в тоалетната. Моята се беше сбила с него, но едно от заключваните деца беше започнало да се напикава. И ме викаха мен, да ми трият сол на главата,че тя е момиче и се е сбила с него. Питам А какво да направи,той й пали косата. Ми да иде в лафката ,да купи бонбони, да го почерпи и да му покаже, че го приема такъв , какъвто е . Сори, но този отговор Ич не ми хареса.
   Сис, ревеш за тояга и ти !Марш на доктор!

# 2 229
  • Наблизо
Така...Като бях в гимназията,беше малко след 90тте,но пак трябваше да си силен.Иначе те изяждаха.Момиче от моя клас я тормозеха,защото била дебела,бяха и хвърлили нещата в кошчето..Психоложката не направи нищо и говореше за карма.

Мистик,за акнето на мен препоръчаха Цинк.Аз имам хормонално акне,заради хормони много зле и цинкът наистина помага.Не знам дали сте пробвали.

# 2 230
Питам А какво да направи,той й пали косата. Ми да иде в лафката ,да купи бонбони, да го почерпи и да му покаже, че го приема такъв , какъвто е . Сори, но този отговор Ич не ми хареса.

Вбесяващ отговор!

Панде, стискам палци нещата да се укротят и да няма повече такива прояви.

Редакция, за да се допълня.
Мисти, пропуснала съм ако си казвала преди, но пускани ли са кръвни изследвания? Също, понеже те гледам, че търсиш някакви натурални добавки, може би консултация с Аюрведа специалист?

# 2 231
  • Пловдив
Лав, май само при такъв не сме били...
Кръвни сме пускали, да. Нищо освен леко повишена кр.захар и тестостетон.

Цинк мисля съм давала, да.

Благодаря пак за мненията.

# 2 232
  • София
Мисте, освен акнето, има ли други кожни проблеми или болки в ставите или костите?

# 2 233
Кайсийка, има ли новини?

Напрегнато ми е днес, МУ случайно да не остане по-назад, активно се включва и внася още повече напрежение и нерви.

# 2 234
  • София
Кайсия, и аз го мисля татко ти. Нали знаеш, че открит на време, е лечим този рак. Стискам палци всичко да е наред с твърдоглавия ти татко.

Общи условия

Активация на акаунт