Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 87 331
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много ми е сдухано.Angry Хвърлих много труд да разработя 2 лековити мехлема. И се оказва, че рецептите съм ги запомнила единствено на една флашка. И сега флашката я няма. Disappointed Relieved

# 91
Ще излезе, Артемис! Такива неща не се губят, само сменят мястото си временно.

# 92
Къде сте всички?
Айде наздраве!
https://youtu.be/eATAF9zNpjE?feature=shared

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 23:38 от Princess Sissy

# 93
Бър,първо бях за Левски.После  местният патриотизъм надделя, развълнувах се в 4 гейм, после ме хвана яд на треньора.Заради неговата селекция не съм за местния тим.Младши е за Левски,свекър ми за Монтана.ММ просто гледа волейбол и се кефи . Свекър ми се заяжда много с детето.
   Дойде гаджето,побъбрих с нея и вече съм хоризонтал.
   Артемида,пробвай номера с ножицата.

# 94
  • София
Мале, при вас е весело, Марулче! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Изглеждам зловещо, когато се усмихна. Вече леко започна да ме отпуска упойката и съм като цапната с мокър парцал.
       Сиси, мислех си за разстоянието до градината на детето. Знаеш ли, тези 15-20 минути на прибиране пеша колко добре ще ви се отразят на общуването. Исках да кажа да не се ядосваш.
       Марулче, може би си давала рецептата за пълненото пиле с хляб. Много интересно ми звучи. Може ли да напишеш как го правиш?
      МН беше сготвил пълнени чушки с чудесен сос. Както се прибрах изгладняла като дзвер, така хубаво ги нападнах! Трябвало да ям пюрета тези дни. Да бе, да. Глааад!
       Добри, представих си те във вихъра на танца!

# 96
ДобрЕ, направо си те визуализирах!Денсинг Старс!
Добро утро!Събуждам се с болки в кръста, гадост! Ще направя бързо една пилешка каша за свекъра и отивам да си видя принцесата, че не съм я виждала две седмици .  Ама първо кафе!
  Тете,пращам на лично, да не досаждам.

# 97
  • sf
Добро утро! Малии, нова тема имало, а аз се чудя защо нямам известия. 😆
Станах рано да возя тийна и още двамка до планинските рейсове и едва гледам. Докато пия кафе изръсих 300 кинта на уизеър, ама кЕф цена нЕма. После отивам да платя сметките и да знам, че вече нямам пари. 😆 А после на работа.

# 98
За къде Донси?

# 99
  • sf
За Ница и обратно.

# 100
Тет, така е, примирих се! Тъпо е да се ядосвам за такова нещо. Свикнала бях всичко да ми е на не повече от пет минути и да не се тормозя за нищо.

Донс, супер!

Пица правя за закуска по желание на Беболина!

# 101
  • Наблизо
Добрютро..

Ще ми се смеете,но онзи ден купих пушена сьомга с изтичащ срок на годност..че само аз ям у нас.Много вкусно и…от вчера ме хванаха стомашните колики и току ходя в тоалетната.
Лакомията..и стиснатостта ми ще ме затрият.
Днес голяма програма с малкия.Първо сме на логопед,после на монтесори занималня.Аз смятам да поплувам през това време.
Бая пари ни струва,но е в голяма помощ за детето.. и е заето.
От септември мисля да го пускам на българско училище.Дотогава се надявам да е напреднало с езика,защото за момента е на доста базово ниво.
Не знам колко струва обаче,надявам се да не е бомбастично,само за дипломати нали.

Донси,и аз съм тъй ахаха пак се оглеждам за билети Heart

Сис,като почнат училище и заниманията и рязко почваш да пътуваш и обикаляш здраво.Аз чак кола прокарах.Но се свиква и прекарваш повече време в говорене с детето.

# 102
  • Пловдив
Добро!

Донси, четох в темата за Уиз на някои спрени полети. Мисля баш Ница беше..виж, ако искаш. Щерка ти там ли е или свеки беше?

# 103
  • sf
Как ще са спрени, като сега си купих билетите?
Свекито не ме грее къде е 😆 Дъщеря ми е в Марсилия, при нея ще ходя, но от Сфняма директен полет дотам, за това до Ница.

# 104
  • Пловдив
Ами така...хората купули и след време полета спрян. Може и да бъркам дестинацията, ама е Уиз.

Общи условия

Активация на акаунт