Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 536
  • 845
  •   1
Отговори
# 165
Anigo за NAC си спомням едно време margolotta, която пишеше тук, също беше писала, че е една от малкото добавки, на които е забелязала ефект и продължаваше да я пие и след приключване на опитите. Може да видиш из търсачката. По спомен и за имунитета помага, бях гледала едно видео на Andrew Huberman за настинките.

За лекарите да се оплача малко...
Скрит текст:
понякога благородно завиждам как в БГ човек може да си пуска изследвания на своя глава, да се следи при повече от 1 лекар и т.н. В Германия първото е изключено, второто почти, а например като търсих хематолози - ами те тук работят само в клиники за онкоболни. То всичко си има предимства и недостатъци, ама да си кажа Grinning

Одри, поздрави от адашчето Simple Smile
(което още не може да си каже името правилно) и хайде скоро и вие още 1 или пък 2 направо.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 22:59 от Найсна

# 166
Anigo, аз съм пила преди години NAC, сега бях директно на липозомен глутатион. Аз много добре се чувствам от приемът на алфа липоева киселина, но аз съм с ИР.

# 167
  • София
NAC приемам с опти овата аз, знаете нямаме успех за сега, но имахме хубави Я, което го отчитат за напредък.

# 168
Alison нещо ми се губи напоследък, знаете ли дали е добре?

# 169
Да, добре съм, мерси че ме мислите
Реших да не се включвам в темата
Но ви хвърлям по едно око и ви стискам силно палци на всички 🍀
Jo Di супер се зарадвах за теб още от миналата тема ❤🍀

# 170
Запис и от мен в новата тема! 🍀

Благодаря Рейв, благодаря за орисването! ❤❤❤

Вчера АГ ми каза, че лигавицата ми е леко неравна, но изглеждала добре. Вика ме пак в понеделник. Лошото е, че усещам леки бодежи в гърлото… Вече нямам търпение за часа при Калчев, не знам има ли ми има нещо, няма ли ми. Аз малко намалих сега добавките, правя си почивка около месец и мисля да пусна да проверя витамините и фолиевата. Само да попитам - къде в София правите спермограма?

# 171
А какво е мнението ви за доктор Вецев?
Съжалявам, че ще го кажа, но моето не е много добро. Отидох и аз при него преди време, заради безбройните ласкави мнения в интернет и всеки път си тръгвах от кабинета му разревана. Самия му изказ и начин на говорене беше доста безцеремонен. Не ми обясняваше почти нищо, а напротив говореше сякаш и аз съм медицинско лице и трябва да разбирам от термините. Тогава за 1 път път чувах за полип и точните му думи бяха : “Ето го  тука е и е тлъст и дебел” - естествено реших, че ще умирам след тези думи. Отделно една обикновена цитонамазка не можа да ми вземе 2 или 3 пъти като хората. Първия път пробата беше само кръв, втория път ми я направи безплатно уж заради негова грешка и пак беше с кръв, а в забележка пишеше да ми се направи профилактична колоноскопия и си казах “това беше, няма да ходя повече при него. “ Тогава за 1 път ми се случи след вземане на цитонамазка да кървя, което по негови думи било нормално, но се оказа, че е взимал пробите прекалено грубо и не е нормално да се кърви!
Моя приятелка също отиде при него заради големите хвалби и съжали. И на нея се беше изцепил с някаква диагноза, която води до стерилитет, отиде при друг лекар и се оказа, че няма нищо такова, дори роди след това живо и здраво момиченце.  Според мен се презастрахова и изстрелва някакви неща, които ти докарват много ненужен стрес.

Вярвам, че е помогнал на много жени и има безбройно много, които са му благодарни, просто аз не го усетих. Въпреки, че знам, че и Станулов насочва към него за проследяване, не бих отишла там.

# 172
За Вецев и из това съм чувала, че понякога е груб и че е много ,много зает.жената, която ми сподели това каза, че я приели с преекламсия и той я сринал психически, че не остава много нито на нея нито на детето и. Тя родила преждевременно , но си бяха добре.
А относно NAC- аз взимам директно глутатион .Две  инжекции и Айде Simple Smile

# 173
Найсна, гадно е да не можеш да се допиташ до хематолог или да пуснеш изследване. Обаче може да се консултираш онлайн с български лекари, има приложение, нали знаеш?

# 174
За Вецев и из това съм чувала, че понякога е груб и че е много ,много зает.жената, която ми сподели това каза, че я приели с преекламсия и той я сринал психически, че не остава много нито на нея нито на детето и. Тя родила преждевременно , но си бяха добре.
А относно NAC- аз взимам директно глутатион .Две  инжекции и Айде Simple Smile

А глутатиона безопасно ли е да се приема като добавка? Шанталче ти тези хубави яйцеклетки с опти ова и какво друго ги постигна?

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 09:04 от Jakito999999

# 175
Благодаря so close, знам за онлайн и е удобно за първа консултация.
Скрит текст:
аз имам назначена терапия и от АГ (което за тук си е цяло чудо, даже в 3 аптеки не знаеха за метилираната форма на фолиевата и едвам ми намериха точната доза клексан), но за следене по време на бременност ми се струва странно онлайн. Евентуално да погледне вече пуснати изследвания, но ако  назначи други, няма кой да намеря да ги пусне, понеже лабораториите работят само с лекари директно. Също понеже не е практика тук, има вероятност АГ да се направи нещо. Ако някоя от вас има представа как протича следенето от хематолог по време на бременност, ще се радвам да ми пише на лично.

# 176
Найсна, потърси Gerinnungsambulanz там където живееш. Аз намерих по една в по големите до мен градове. С направление от личната си пуснах тромбофилията след първия МА. Бах готова и самофинансирано, но от самия прахис ме казаха да си поискам направлиние.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 19:20 от Cinnamon Cookie

# 177
Здравейте! От 1 година и нещо правим опити. Август месец отидох с хормонални изследвания и други на първичен преглед при репродуктивен специалист в Надежда! Правиха ми цветна снимка , ММ спермограма и в нея имаше отклонения препоръчаха му да си вземе от техните витамини и след 3 месеца прием отиде на контролна спермограма резултатите бяха много добри след витамините. Направиха му и зона тест там излезе малко отклонение от нормата. Казаха ни да опитаме още някой месец и ако не става сме подходящи за инсеминация. Запазих час на 7 ми ден от цикъл ( 8.02) и ще опитаме този месец с инсеминация. Преди 4 години бях забременяла естествено ( с бивш партньор) но бременността завърши с мисед в 8.г.с

# 178
  • Замък сред облаците
Следенето от хематолог протича с регулярно (според индивидуалния случай) проследяване на коагулацията и действието на назначените лекарства. Коментират се данните от изследванията. Също следят и витамините, които АГ често пренебрегват и не проверяват за дефицити, а обикновените пренатални витамини, които изписват с лека ръка, са с пренебрежимо откъм форми и норми съдържание.
Минусът на следенето онлайн е дали в Германия ще признаят назначение от чужбина при бърза нужда от смяна на дозите, примерно.

# 179
Записвам се и аз в новата прекрасна! ,rave♥️

Уредих се и аз с час за Сенкова даже доста бързо, след половин месец и нямам търпение. Лошото е, че няма да имам възможност да си пусна хормоните преси часа, защото като ми се обадиха за часа, вече ми беше свършил М. Ще ходя със старите от преди година. Ще пуснем поне СГ.

Относно Вецев, на мен ми го препоръча наш приятел анестезиолог, който е учил с него и са приятели. Та на първия преглед ми каза - няма как да забременееш с тоя полип. Насрочи хистероскопията, направихме я, всичко беше точно. Направихме СГ, която беше на долните граници и един месец след това на контролния преглед ми каза ти няма да забременееш, защото полипа рецидивира и дори и да го махнем пак, няма да е нормално с тази СГ. В следващите месеци обиколих 4-ма други лекари, пак с препоръки, че са специалисти в тази област ( онкологични и доброкачествени образувания) и те казват полип няма. След това се отказах и 3 години не стъпих при гинеколог. От началото на мината година, възобновихме опитите и бях на преглед при обикновен АГ и при репродуктивен и двете казаха че няма полип. На ЦС също нищо не се видя.
И в заключение бих казала, че Вецев има изключително грубо отношение дори и като, както се казва в България "си човек на човека".

Добре дошли на новите момичета, пожелавам ви да не се задържате дълго!
Успех на всички с или без процедури! 🍀

Общи условия

Активация на акаунт