Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 617
  • 845
  •   1
Отговори
# 240
Имам малко да наваксвам, че не ми остана време да пиша структурирано уикенда и днес.

Добре дошли на новите момичета! Желая ви бързо да се местните в отчетни!

Това,което ме притесни е ,че се оказах с "обърната,нагъната матка" и леко нагънати тръби, което според АГ извършила манипулацията не е особен проблем.
След месец ни е часа при репродуктивния и ще обсъждаме стимулация.
mikmarr, аз не съм експерт по разчитане на ЦС,  но в приложения резултат аз не виждам нищо, което да говори за нагъната матка. А за тръбите - щом пропускат и нямат хисросалпингс, наистина не би трябвало да е проблем, че са нагънати.

minnie, браво на намаляването на никотина! Аз преди много години бях запален пушач (да се разбира кутия до две на ден тежки цигари) и все казвах, че ще ги спра, като реша, че ще забременявам. Спрях ги от раз много преди да реша да имам деца, защото се хванах на бас с тогавашното ми гадже. Кратка връзка беше, но все пак излезе нещо хубаво от нея, щом се отказах от пушенето. И разбира се отнесох сумати бъзици от приятели да не би да съм бременна... Ама заради моя опит вярвам, че човек ако наистина реши да спре цигарите може да го направи - дали плавно, дали от раз, няма значение. Трудното наистина е после да не се върнем към навика, ама на теб ти пожелавам да си бременна скоро и хич да не мислиш за никотин!

monita, стискам палци за добри резултати от СГ!

На всички в овулация, след овулация или в процедури - успех!

И малко за моите настроения тези дни:
Скрит текст:
Преди седмица-две писах, че се чувствам спокойна за предстоящия трансфер. Ама сега хич не съм спокойна.
Не знам какво се счупи в мен, ама трети ден се ме тресе тревожност. Нон-стоп си мисля някакви неща, които даже мислех да споделя тук, ама не ми се струва редно, защото все пак не сме в тема 'подкрепа след загуба'. Отмени ми се срещата с психолога миналата седмица и имам чувството, че се е събрала една буца от страхове в мен.
Също така едни близки приятели имаха инсеминация миналата седмица, говорим си открито кой кога е в процедура, което е супер по принцип. Ама сега ме тормози и това, че ще разберат резултата точно около моя трансфер и някак си притеснявам, да не сме с различни резултати (при тях да стане, а при нас - не или обратно).
Каша ми е в главата накратко. Освен това съм супер изнервена и сама не се търпя. Надявам се след прегледа в петък да се успокоя малко, но ще питам и какво успокоително мога да взимам след трансфер, защото усещам, че ще имам нужда (не само заради чакането след самия трансфер)

# 241
Имам малко да наваксвам, че не ми остана време да пиша структурирано уикенда и днес.

Добре дошли на новите момичета! Желая ви бързо да се местните в отчетни!

Това,което ме притесни е ,че се оказах с "обърната,нагъната матка" и леко нагънати тръби, което според АГ извършила манипулацията не е особен проблем.
След месец ни е часа при репродуктивния и ще обсъждаме стимулация.
mikmarr, аз не съм експерт по разчитане на ЦС,  но в приложения резултат аз не виждам нищо, което да говори за нагъната матка. А за тръбите - щом пропускат и нямат хисросалпингс, наистина не би трябвало да е проблем, че са нагънати.

minnie, браво на намаляването на никотина! Аз преди много години бях запален пушач (да се разбира кутия до две на ден тежки цигари) и все казвах, че ще ги спра, като реша, че ще забременявам. Спрях ги от раз много преди да реша да имам деца, защото се хванах на бас с тогавашното ми гадже. Кратка връзка беше, но все пак излезе нещо хубаво от нея, щом се отказах от пушенето. И разбира се отнесох сумати бъзици от приятели да не би да съм бременна... Ама заради моя опит вярвам, че човек ако наистина реши да спре цигарите може да го направи - дали плавно, дали от раз, няма значение. Трудното наистина е после да не се върнем към навика, ама на теб ти пожелавам да си бременна скоро и хич да не мислиш за никотин!

monita, стискам палци за добри резултати от СГ!

На всички в овулация, след овулация или в процедури - успех!

И малко за моите настроения тези дни:
Скрит текст:
Преди седмица-две писах, че се чувствам спокойна за предстоящия трансфер. Ама сега хич не съм спокойна.
Не знам какво се счупи в мен, ама трети ден се ме тресе тревожност. Нон-стоп си мисля някакви неща, които даже мислех да споделя тук, ама не ми се струва редно, защото все пак не сме в тема 'подкрепа след загуба'. Отмени ми се срещата с психолога миналата седмица и имам чувството, че се е събрала една буца от страхове в мен.
Също така едни близки приятели имаха инсеминация миналата седмица, говорим си открито кой кога е в процедура, което е супер по принцип. Ама сега ме тормози и това, че ще разберат резултата точно около моя трансфер и някак си притеснявам, да не сме с различни резултати (при тях да стане, а при нас - не или обратно).
Каша ми е в главата накратко. Освен това съм супер изнервена и сама не се търпя. Надявам се след прегледа в петък да се успокоя малко, но ще питам и какво успокоително мога да взимам след трансфер, защото усещам, че ще имам нужда (не само заради чакането след самия трансфер)
След трансфер 2-те седмици са най-големият филм. При мене беше по ковид и беше още по-трудно, защото си бях вкъщи по цял ден. Всеки ден- як рев. Запазих си час с психоложка, с която говорих преди и след първия неуспешен трансфер, което ми подейства много добре. Гледах забавни сериали през цялото време и дълги разходки с кучето. Вечер, по време на сън- задължително медитация.
Трябва да откриеш, какво работи за теб, и да си ангажирана постоянно. Ако ходиш на работа ще мине по-бързо. Пожелавам ти успех с цялото си сърце.
А аз, май нямам О тоя месец. Не че се сетих да тествам на време- вчера за първи път, с някви тестове изтекли през 2021 😂😂 втората черта беше леко забележима. Днес ми пристигнаха новите и бяха напълно отрицателни. Изобщо няма да се напъвам този път, каквото стане.

# 242
Благодаря ти, julianna! А това, че не си хванала О с тестове нищо не значи. Даже последните две плюсчета в темата бяха от "отписани" месеци. Пожелавам ти и ти да се/да ни изненадаш приятно този месец!

А за моята нервност след бъдещия трансфер ще сложа в скрит текст:
Скрит текст:
това ще ми е 3-ти трансфер. След първия бях супер спокойна. От него имам близнаци - един щур 2-годишен юнак и едно мъртвородено момче. След втория трансфер бях пак сравнително спокойна, макар по-песимистично настроена. Той завърши с операция, заради извънматочна бременност.
И вече съм твърде обременена и знам, че един положителен тест ще донесе много различни емоции, не всички положителни. За отрицателния е ясно. За капак, очаквам трансфера ми да съвпадне с изследвания на майка ми, след които имам подозрения, че ще бъде насочена към операция...

# 243
2402, с теб сме всички! Потърси нещото, което те успокоява - явно е, че ти е напрегнат период, но в такива моменти може би най-много помага да се “изключиш” и да обърнеш внимание на това, което имаш - дете, семейство, близки, приятели, работа, ако щеш. Предложената от Джулияна медитация е може би начин да се фокусираш върху хубавите неща в живота си и върху тези, за които си благодарна. Сигурна съм, че всяка от нас забравя за тях покрай желанието по-бързо да ни се случат И още хубави неща.

# 244
  • Ст Загора
2402 успех! Разбирам ти тревогите! Ти си смела жена

# 245
  • Замък сред облаците
Дими, липсата на контрол е най-ужасната тревога. Вярвам, че независимо от резултатите сега нещата ще се наредят. Стиснати палчета имаш!

# 246
Благодаря ти, julianna! А това, че не си хванала О с тестове нищо не значи. Даже последните две плюсчета в темата бяха от "отписани" месеци. Пожелавам ти и ти да се/да ни изненадаш приятно този месец!

Скрит текст:
това ще ми е 3-ти трансфер. След първия бях супер спокойна. От него имам близнаци - един щур 2-годишен юнак и едно мъртвородено момче. След втория трансфер бях пак сравнително спокойна, макар по-песимистично настроена. Той завърши с операция, заради извънматочна бременност.
И вече съм твърде обременена и знам, че един положителен тест ще донесе много различни емоции, не всички положителни. За отрицателния е ясно. За капак, очаквам трансфера ми да съвпадне с изследвания на майка ми, след които имам подозрения, че ще бъде насочена към операция...
Оо, нямаш нужда от съвети в такъв случай, ти вече си минала и знаеш, как е. Мисля, че става все по-трудно, заради предишни неуспехи и трудности. Много съжалявам за момченцето ти, много. Колко е голямо другото ти бубенце?
Ние имаме още една яйцеклетка, но не ми се минава през това пак. Ако тръгна да го правя, ще трябва да се изследвам, да използвам лепило, ще искам и надраскване- общо взето нещата, които направих предишния път, и мисля, че те помогнаха. Освен това нямаме и възможност, защото тук един трансфер и е колкото едно инвитро. Малката е на 2.8м и ходи на ясла, няма да ви обяснявам, какви са таксите. В Англия сме…
А за моята О, ми преди ми беше редовна и всеки месец- без пропуск. Но тогава бях на 34-35г 😂 сега вече съм стара чанта, но лачена.

# 247
2402 успех! ❤️
Изживей си притесненията доколкото можеш и смело напред. Подкрепям и аз за медитацията. Преди гледах с лека насмешка и беше невъзможно да се фокусирам в тях, но сега много ми помагат точно в такива моменти, където съм изпуснала контрола. Или някаква дихателна практика. Много често толкова сме се стиснали в притеснения, мисли, задачи, че забравяме просто да поспрем за малко и да дишаме.

Каквото ти помага на теб. Ние сме с теб и ти стискаме палци!

# 248
2402, успех и много стиснати палчета!❤️
Julianna и аз мислех,че съм хванала ову с тестове (овю) и че даже вече е минала, ама ей ми на.. днес бях при АГ, имам фоликули и на двата яйчника, ама нито един спукан😁🤷🏻‍♀️ та смятам да не взимам вече от тях

# 249

Скрит текст:

Скрит текст:
Стискам ти палци. И при мен ще е трети трансфер. Може да взимаш капките на доктор Бах. На мен много ми помагат в тревожни състояния. Ако имаш време за йога също помага Heart
Аз пък вчера посетих репродуктивния, след пункцията не се бяхме виждали. Той е категоричен, че не иска да върнем два ембриона, аз пък искам два, защото с предните по един нямах имплантация. Та сме в спор, да видим кой ще надделее. Знам, че той е доктор, ама..

И ако някой може да обясни как се слага скрит текст?

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 07:20 от Jakito999999

# 250
  • Замък сред облаците
И аз се записвам в отбор “гадна подкожна пъпка пред МЦ” и ми изби и херпес на устната вчера. Бъзиках се с ММ, че добре че нямахме опити иначе щях да отърча за тест. Не знам хормони ли, спад на имунната ли, но колкото пъти забременея ми избива херпес преди закъснение. Аз си имам орален херпес симплекс, винаги зимно време ми избива поне 2 пъти, ама с успешната Б ми изби 7 пъти за първите 5 месеца. И се премести след това от устната в носа, та близо 2г на устната не бе избивал.

Жаки, пишеш[ spoiler] в началото и [ /spoiler] след края на текста. Само махаш спейса след всяка от първите скоби, за да се задейтва кодировката.

PS. Не трябва да има спейсове дефакто и “ограждаш” само текста, който искаш да скриеш. Като дадеш редактиране на поста си може да видиш в цитирания чужд текст как са поставени скобите също.

Последна редакция: вт, 06 фев 2024, 06:54 от АА

# 251
2402, желая ти успех! Всяко нещо идва при нас с цел да ни направи по-силни! Имай вяра, че всичко ще е наред! Стискам палци! 🍀🥰

# 252
И аз се записвам в отбор “гадна подкожна пъпка пред МЦ” и ми изби и херпес на устната вчера. Бъзиках се с ММ, че добре че нямахме опити иначе щях да отърча за тест. Не знам хормони ли, спад на имунната ли, но колкото пъти забременея ми избива херпес преди закъснение. Аз си имам орален херпес симплекс, винаги зимно време ми избива поне 2 пъти, ама с успешната Б ми изби 7 пъти за първите 5 месеца. И се премести след това от устната в носа, та близо 2г на устната не бе избивал.

Жаки, пишеш[ spoiler] в началото и [ /spoiler] след края на текста. Само махаш спейса след всяка от първите скоби, за да се задейтва кодировката.

PS. Не трябва да има спейсове дефакто и “ограждаш” само текста, който искаш да скриеш. Като дадеш редактиране на поста си може да видиш в цитирания чужд текст как са поставени скобите също.

Успях хаха

# 253
  • София
2402, разбирам напълно притесненията ти, но вярвам, че 3 е прекрасно число и ще завърши с положителен резултат!

# 254
2404 стискам палци три да ви е на късмет. 🍀

Общи условия

Активация на акаунт