Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 652
  • 845
  •   1
Отговори
# 390
И ние се кексаме всеки ден (той ММ и без това е много на зор), особено тая БТ ми дава доста надежди, според мен и ти си я мери😄

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 00:42 от Tity_B

# 391
Тити, аз не следя БТ и не мога да кажа, но няма ли да ти е по-лесно да ползваш приложение? То ще ти дава предположения на база на въведените данни.

Момичета, при мен първите дни след О симптомите от прогестерона са много и след това намаляват и дори изчезват към 5-6 ден, докато не дойде М. Това нормално ли е и на какво се дължи? Не се оплаквам, ама ме кара да си мисля, че няма Б, пък е много рано и едва ли има значение.

# 392
Mommy, Не съм се замисляла за приложението,аз усещам и бодежи в яйчниците и един път проверено наистина съм била в ову, но е добра идея, ще ме улеснява още повече😄

# 393
Mommy, и при мен като изчезнат симптомите на покачен прогестерон и си казвам, че не е станало. Мисля, че ако стане, например болката в гърдите ще се задържи.
Но да не би прогестеронът в ранна бременност да може да е по- нисък от пика му след О?

Тити, аз не следя БТ и не мога да кажа, но няма ли да ти е по-лесно да ползваш приложение? То ще ти дава предположения на база на въведените данни.

Момичета, при мен първите дни след О симптомите от прогестерона са много и след това намаляват и дори изчезват към 5-6 ден, докато не дойде М. Това нормално ли е и на какво се дължи? Не се оплаквам, ама ме кара да си мисля, че няма Б, пък е много рано и едва ли има значение.

# 394
Аз следя БТ, защото ми е много по-лесно да знам кога ову е минала. Ама това е за хора с режим, които лягат и стават по едно и също време, спят нормално и т.н. Един ден да си легна по-късно и веднага имам отклонение.
Иначе се води, че 3 последователни дни с повишение значи, че ову е минала. Обикновено мисля, че е денят преди повишението. Също така денят, когато падне обратно на ниски нива, е денят на Ц.

# 395
Нахлувам пак с лаически въпроси.
Така или иначе ще звънна пак до болницата, но преди цветна снимка само микробиология ли се искаше?

# 396
  • София
Така или иначе ще звънна пак до болницата, но преди цветна снимка само микробиология ли се искаше?

дори и да не ти искат от болницата е хубаво да се направи

# 397
Пълна кръвна картина с утайка. А на мен микробиология не са ми искали

# 398
  • София

те от Щерев и на мен нищо не ми искаха, но АГ-то каза без микробиология и уре и микоплазма да не я правя, защото ако има нещо ще се разнесе.

# 399
А нормално ли е днес (15ти ден) още да имам болка като за О в десния яйчник и да не се е спукал? И още един въпрос днес ММ е на ямр на коляно (и това ни застигна) има ли проблем относно опитите?

# 400
  • Замък сред облаците
Ако е локално ЯМР (само колянна става) няма проблем. Ако цялото тяло е в машината пропуснете месеца.

# 401
Благодаря АА! ❤

# 402

те от Щерев и на мен нищо не ми искаха, но АГ-то каза без микробиология и уре и микоплазма да не я правя, защото ако има нещо ще се разнесе.
Надявам се да не е имало нещо , малко преди снимката лекувах кандида и стафилококи с полижинакс

# 403
Аз съм аут Disappointed Pensive
Всичко беше като по учебник този цикъл + проследяване на О, топ прогестерон, но уви.... М дойде току що.

# 404
snowflake, съжалявам Sad нов месец, нов късмет. Действаш си с прегледите, не бездействаш.

И аз подозирам, че ще съм аут, въпреки “усилията” ни този месец. Още е рано, ама както казах всички симптоми ми изчезнаха, което не го приемам за добър знак. Успокоявам се с това, че този месец като дойде съм при Калчев и ще пусна изследвания преди това.
Искам да попитам за тромбофилията къде е най-евтино да отида в София?

Ванила, аз знам, че на 7 ден след О има пик на хормона, ама по симптомите не го усещам така. Предположението ми е, че тялото свиква и симптомите са само в началото от рязкото покачване, ама може да бъркам, затова попитах.

Общи условия

Активация на акаунт