Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 598
  • 845
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Виж хормоните и тогава го мисли 🤗 поне ще концентрираш мисленето в конкретни усилия и може да ти помогне да решиш Simple Smile

тази седмица ще пусна котрола на щитовидните и ще те помоля за консултация Simple Smile

иначе се коригирам 7 кетото се е появила в Ремедиум Grinning

# 211
shantall, аз на твое място може би бих пила добавки още един цикъл преди следваща пункция. Права си - никога не се знае дали ще има реално ефект от тях, ама така поне ще знаеш, че си направила каквото зависи от теб.

# 212
  • София
shantall, аз на твое място може би бих пила добавки още един цикъл преди следваща пункция. Права си - никога не се знае дали ще има реално ефект от тях, ама така поне ще знаеш, че си направила каквото зависи от теб.

много клоня към това решение, още повече, като видях, че и кетото я има налична пак..... може би няма да е лошо д амина и през Сенкова профилактично да се видим....но както каза АА, ще пусна щитовидните и ще видя какво е положението там, пък после ще го мислим.
Благодаря за мнението 2402!

# 213
Какво е това кето, шантал? За диетата ли става въпрос?

# 214
  • София

това имам предвид

# 215

това имам предвид

Аз преди време мислех да я пия, но прочетох, че без лекарско предписание не е ок да се пие и ги подарих на едно момиче. При теб лекаря ли ги изписа

# 216
  • София
Жаки, не. Сенкова каза, че е със смесено чувство за добавката, но ък аз седнах и четох четох и стигнах до извода, че точно този вариант не се преобразува в хормон и го пих на своя глава.

# 217
Шантал, това последната пункция по фонда ли ще ви е?
Обмисляла ли си да пробваш и физиотерапия? Аз наскоро писах, но пак да кажа, че в Салус предлагат 10 дневен курс от началото на цикъла с цел подобряване на виталността на зреещата яйцеклетка (и средата в матката).

# 218
  • София
Ванила две имаме още. Аз съм на Боуен в момента, което изключва други намеси по тялото.

# 219
Ясно, стискам палци всичко което правиш да даде страхотен резултат! 🍀❤

Ванила две имаме още. Аз съм на Боуен в момента, което изключва други намеси по тялото.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 18:43 от ВаНиЛа

# 220
Включвам се и аз да помрънкам, че яко ме тресат хормоните този месец и ми избива на умора, глад и пъпки. Пъпките не ме дразнят, аз нямам акне, за умората пия повече кафе, но през 2 часа съм гладна последните 3 дни. Вие как се справяте с глада през лутеалната фаза? Аз гледам да ям нормална храна и протеин, ама пак съм си гладна.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 19:46 от mommy22

# 221
Аз вече съм доволна, ММ се нави за СГ и има вече час, който е 4 дни преди часа при Сенкова!
Тъкмо ще видим дали има резултат от 1 година пиене на добавки, включително и Фертилейд. Даааноо има някакво подобрение.
Така като имам план се чувствам много по-добре.

# 222
Monita576, пожелавам плувците да имат голямо подобрение и да се включиш с хубави новини след часа при Сенкова. ☺️
Моmmy, хапвай ядки, повече течности. ❤️

# 223
Mommy22, ей така съм и аз тези дни. И пъпки къде ли не ми излязоха. И косата ми е ужасна... Иначе с гладът трудно се справям, но си налагам да не се тъпча с вредни неща. Старая се да не държа никакви запаси, за да не се изкушавам. Купувам си оризовки като ми пригладнее. Правя си вкусни смутита с плодове и слагам протеин, мака и подобни. Също от месеци спрях да купувам бисквити и подобни работи. Намирам си разни рецепти за уж здравословни десерти и така хем се залисвам с приготвянето им за известно време, хем не се тъпча с боклуци.

# 224
Малко извън темата.... запазих по-следващия уикенд почивка за 2 нощувки на Хисаря на СПА хотел ... Определено имам нужда да се махна и малко да отморя психически и физически... края на седмицата очаквам Ц и се надявам да е горе долу навреме ... хем мъжо ще си дойде другата неделя, хем за почивката да съм в кондиция и да чакам 28-и за часа при Сенкова...
P.S. Вчера ми беше последното хапче АБ, след 10 дни почивка почвам Уро Ваксома.

Общи условия

Активация на акаунт