Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 615
  • 845
  •   1
Отговори
# 225
  • Замък сред облаците
Ох, на мен ЛЛ ми каза, че от спа най често се хваща ешерихията, ама ние на спа последно ходихме 2020г…

# 226
А ако ползва човек онези спортните тампони, не е ли безопасно?

# 227
Ох и ние другия месец сме на спа, последния път бях в ц и ползвах тампони и това беше единствения път в който не хванах гъби.. този път май ще се къпя пак с тампони и ги сменях на 15-20мин, абе гадна работа..

# 228
  • Замък сред облаците
А ако ползва човек онези спортните тампони, не е ли безопасно?

Тя и в пикочните пътища може да се настани бактерията, кел файда от тампон тогава.

Анонимна, има тампони за плуване, различни са от тези за МЦ.

# 229
Това за басейните е за жалост много вярно. Аз не знам защо си мислех, че поне минералните са ок, ама реално май няма причина да са.
Аз си реших проблема, като просто не влизам в басейни. Ама и аз цъфнах с ешерихия, тъй че…
За мен до голяма степен е и въпрос на имунитет, едно време и на басейни ходех, и потна си се мотаех по един час и нищо. Сега какво стана…

# 230
  • София
аз също съм адски зле с лицето в момента, даже в сряда ще ходя на кожен... имам нещо като син мехур, спука се и уж излезе кръв отвътре, ама вместо да се оправи стана по-зле....
и на мен ми се иска едно спа да направим, ама онова голямото се носи като гръмотевичен облак и имам чувството, че само се чуди за какво да се скара с нас...

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 21:10 от shan^tall

# 231
Ох, на мен ЛЛ ми каза, че от спа най често се хваща ешерихията, ама ние на спа последно ходихме 2020г…

И аз на СПА не съм ходила от 2019 г. 😁 и пак цъфнах с нея ... така че ... Наши познати ще са там, принцип не съм голям фен на басейните, но пък и с артритните проблеми пък ми ги препоръчаха в София. Все пак не мисля да се кисна по цял ден, но пък и в крайна сметка и вкъщи да си стоя затворена с ешерихията....нищо няма да променя...

# 232
  • София
миналата година два пъти ходихме в Хисар, аз се кисна като луда, бях и в цикъл даже, не съм се прибирала с нещо, смятам, че добре поддържат чистотата на водата

# 233
миналата година два пъти ходихме в Хисар, аз се кисна като луда, бях и в цикъл даже, не съм се прибирала с нещо, смятам, че добре поддържат чистотата на водата

Надявам се, че с тази ешерихия няма да си донавредя. Но наистина искам да се махна за малко от цялото ежедневие. Явно и без минерални басейни си ги хващам бактериите...😁

# 234
Mommy, разбирам те и съчувствам. Трудно се справям. При мен е само глад и то вечер. Гледам ако ям да е домати със сирене, краставица, някакъв зеленчук. И семки. Те ме спасяват много. Grinning

И ние ходихме на Хисаря. Бяхме за рождения ми ден. Мъжът ми ходи да плува. Аз се отидох на масажи. Grinning

# 235
  • Замък сред облаците
Семките са много калории. Пакетче от 100гр е около 600-700 ккал, колкото едно пълноценно хранене през деня. Казвам го като човек дето ще изяде половин пакет от 500гр наведнъж 🤪

# 236
Ех, остави ме да си се залъгвам. Joy
По-добре 600 калории семки, отколкото толкова сладолед. Grinning

# 237
Mommy, разбирам те и съчувствам. Трудно се справям. При мен е само глад и то вечер. Гледам ако ям да е домати със сирене, краставица, някакъв зеленчук. И семки. Те ме спасяват много. Grinning

И ние ходихме на Хисаря. Бяхме за рождения ми ден. Мъжът ми ходи да плува. Аз се отидох на масажи. Grinning

Определено ще си вляза във водата, с цел да си успокоя болките в ставите... и ще посетя солната стая.... Пък дано всичко друго е наред...

# 238
Ние ходихме за една нощувка и аз си бях решила че искам масаж. Времето беше и хубаво и го използвахме за разходки. Иначе и аз обичам топлата минерална вода и солна стая.

# 239
Ех, размечтахте ме с тия басейни Grinning ние ще ходим на малка почивка другата седмица, обаче отмених всякакви минерални басейни от притеснение за бактериите. Но си има нужда да разпусне човек, то не може само да се мисли за това.

Общи условия

Активация на акаунт