Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 532
  • 845
  •   1
Отговори
# 585
Ванила, стискам палци за лека и спокойна бременност! ❤
Наистина действа много позитивно, като има такива новини! Пожелавам ни поне още 5 позитивни теста до края на темата 😇
Аз пък от вчера имам стерилна урина (нали и аз с Ешерихия бях), на микробиологията ми излезе цитолиза, ама предвид че очаквах или гъбички, или някоя друга бактерия да се е разраснала, направо съм доволна.

# 586
Ванила, страхотна новина. Много се радвам. Успешна и безпроблемна бременост, със здраво и пухкаво бебе на финала.
Успех на всички останали, които няма да чакат цикъл този месец.

# 587
Привет и от мен🌹
Не съм писала отдавна,чета ви редовно и ви стискам палци.
Честито Ванила лека и успешна бременност,на всички момичета очакващи + тестове,успех🍀
Бях ви поръсила със синичко,ноо моето синичко се оказа розовичко😁

# 588
Честито Ванила и до успешен финал!

Момичета - аз посрещнах вече нашия син и минавам да оставя тези сладки крачета тук.

Скрит текст:

Роди се нормално в началото на месеца, около 20 дни преди предполагаемия термин - така и не разбрахме каква е била  тази овулация и кога ще му е точно термина - но вече е при нас. Човечето не ме измъчи нито при износване нито с раждането и сега спи блажено у дома!

Надявам се да ви вдъхна  вяра, че чудесата се случват и да пожелая на всяка чифт такива!

# 589
Честито, Ванила! Всичко ще е наред Simple Smile
А тези сладки крачета на предишната снимка искам да им изям пръстчетата, ам-ам !

# 590
Lygia  Честито ти малко съкровище. Да ти е жив и здрав и много много да Ви радва. Бързо  възстановяване и прекрасни моменти ❤

# 591
Lygia, щастие!!! ❤️ Да е здрав, жив, много щастлив и да върви с радост, късмет и любов по пътя на живота! ❤️

# 592
  • Замък сред облаците
Честито, Лигия! Жив и здрав младежа, а на теб бързо възстановяване!

# 593
Лигия, честита рожба! Да расте здрав и безгрижен. На теб бързо възстановяване 🫶☺️🍀
IvGG, понякога стават такива изненади 🩷

# 594
Ligia честита рожба. Да расте силен и здрав и много да ви радва !
Ivgg и синичка и розовичко приемаме 😝

# 595
Lygia, да ви е живо и здраво момчето! Heart

# 596
Lygia, вчера точно си помислих за теб. Да ви е живо и здраво момчето! Hug

# 597
Здрав и силен да расте малкия юнак, а на теб, Lygia, бързо възстановяване!

# 598
Ух, че сладки краченца! Да ти е жив и здрав бебокът, Lygia, и да расте обичан, весел и умен! На теб бързо възстановяване! 🥰

# 599
Благодаря, Lygia, честито н теб! Да е живо,здраво и все така да не ти създава притеснения момчето. 🍀🎉🐣

Общи условия

Активация на акаунт