Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 567
  • 845
  •   1
Отговори
# 570
И аз съм му набрала 😄
Този доктор Станулов имам чувството, че само мен не забремени, ще го приема лично! Joy

# 571
Честито Ванила, лека и безпроблемна бременност ти пожавам!:blush:

# 572
Ванила Тихичко честито! 💚
Резултатът е супер за 1-2 дни преди Ц. Дано в понеделник да е до небесата!
Много положително ми действаш в момента, че има и успешни инсета 😊

# 573
Точно така в урината се насища по-бавно от в кръвта, просто не съобразих, но все пак доста бледа ми се вижда, дори ако в урината е 20 примерно.  Както и да е, важното е че момичето е бремененно. Този доктор Станулов имам чувството, че само мен не забремени, ще го приема лично! Joy

И аз такова чувство имам, че само мен няма да забремени, ама да видим хаха

# 574
  • Замък сред облаците
Браво, Ванила, идеален резултат!

На другите момичета палчета ❤

# 575
Ванила, много се радвам за теб! Нека всичко да бъде наред!

# 576
Честито, Ванила! 😍 Стискам палци и чакаме добри новини и в понеделник!

# 577
Ванила, знаех си!!! ❤️ Да ти расте ЧХГ точно както трябва и да е много лека и успешна бременността ти! И браво, че си успяла да си овладееш емоцията и да кажеш на ТМ по специален начин ❤️

Найсна, благодаря! 🤗 Първа бременност ми е и съм голям филм,  снощи до 3ч. четох за всевъзможни неща и планирах тестове и прегледи... 😄

# 578
Браво Ванила чудесен резултат! Наистина вдъхващ надежда с положителна инсеминация! Няма да пускаме палците, само напред и нагоре!

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 19:50 от Monita576

# 579
Честито Ванила, безпроблемна бременност и пухкав финал! Hug

# 580
Благодаря за пожеланията и дано всички да ви повлека. 🍀
А д-р Станулов наистина ме изуми как и на двете ми инсета супер точно нацели момента. И изобщо, че ме убеди да правим инсеминации, защото аз отидох при него със заявка за инвитро, сигурна че няма смисъл от нищо друго. Дано скоро да забремени всичките си клиенти! 🤞🍀

# 581
Всичко да е наред при теб, Ванила! Честито, да повлечеш крак!

# 582
Честито, Ванила, и до успешен финал! Страхотни новини 🥰

# 583
Честито, Ванила! 🎉 Лека бременност ти желая и успешен финал!

Хайде, дано този прословут Станулов и мен забремени 😅 още месец и ми идва часа. Броя дните вече...

# 584
ВаНиЛа Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverGreen HeartGreen HeartGreen Heart

Между другото съм много негативно впечатлена от престо. При ЧХГ 55 да даде толкова бледа черта... Имам чувството че ги правят с чувствителност 100 а не 25 и нещо яко лъжат.

S.G.S това ми е теста от деня между двата кръвни от 520 и 1100 (от 2021 год), пак добре че е показал нещо
Скрит текст:

Найсна и малчо е с конюнктивит, но мед сестрата в яслата го хвана супер рано и освен ден с малко гурели и още три с леко зачервени очички нищо му няма, ма вкъщи седи и капем капки с писъци Sad

Общи условия

Активация на акаунт