Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 568
  • 845
  •   1
Отговори
# 555
Честито Ванила! Страхотна новина 🫶🍀🌹

# 556
Ааа, Ванила,чудесна новинааа😍 стискам палци всичко да е по мед и масло, много се зарадвах. Значи престото все пак не винаги показва грешна втора чертичка

# 557
Ванила, знаех си!!!!! Тихичко честито, всичко ще бъде наред ☺️🫶❤️

# 558
Момичета, бяхте прави. Явно Престо не винаги лъже. 🙂
Скрит текст:
Писах си с доктора и ми вдигна дозата на утрогестана от 2х2 на 3х2. В понеделник ще повтарям всичко.
Не смея да се зарадвам аз, но успях да кажа на ММ по-романтични начин и той реагира много сладко. 😊

Ванила честито. Стискам палци всичко да е наред и браво на доктор Станулов

# 559
Честито, Ванила и до щастлив финал! Hug

# 560
Честито, Ванила. Лека, спокойна и успешна бременност до финал. Дано всичко е наред ❤

# 561
Ванила, хайде само да расте ЧХГ и всичко да е наред! Hug

# 562
Честито, Ванила❤️ всичко ще бъде наред! Да е лека и безпроблемна бременността ти до финал!
На 2402,Пълнолуние и Салсера успешни трансфери пожелавам!
Кактусче,  каквото и да правите 🤞чакам да се похвалиш!

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 17:54 от Mila101

# 563
Мила, благодаря ти ❤️🫶☺️
И аз чакам добри новини от теб! ❤️

# 564
Честито, Ванила Simple Smile пожелавам ти пухкав финал Simple Smile хайде да повлечеш крак и да има много плюсчета Simple Smile

# 565
Хе хе, Ванила, знаех си! Официално честито вече и живи и здрави те чакаме на термин да ни замяраш с памперси. Лека бременност. Hug
Между другото съм много негативно впечатлена от престо. При ЧХГ 55 да даде толкова бледа черта... Имам чувството че ги правят с чувствителност 100 а не 25 и нещо яко лъжат.

# 566
Тихичко честито, ванила! Лека и безпроблемна бременност до успешен финал ти желая Heart

# 567
S.G.C. мисля, че ЧХГ в кръвта е различно от това в урината. Дано не казах някоя глупост😅   
Някъде имам спомен, че се коментираше .

# 568
Точно така в урината се насища по-бавно от в кръвта, просто не съобразих, но все пак доста бледа ми се вижда, дори ако в урината е 20 примерно.  Както и да е, важното е че момичето е бремененно. Този доктор Станулов имам чувството, че само мен не забремени, ще го приема лично! Joy

# 569
Честито, Ванила, всичко да е наред до финал Heart

Стискам палци за още много плюсчета този месец, понеже сте много за трансфери и нечакащи, няма да казвам поименно да не пропусна някоя (четох ви с половин око (буквално) напоследък, че прехванах конюнктивита на малката - дежаву от предния път, имунната система явно доста намалява работа). Flowers Four Leaf Clover

Moonlit в ранните седмици е така, но и аз виждам каквото където трябва.

Общи условия

Активация на акаунт