Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 596
  • 845
  •   1
Отговори
# 540
На мен О ми беше между 05.02 и 07.02, обаче пак се налага да ходя на рентген, ама се чудя дали не е прекалено опасно за бебето и дали няма да му навреди по някакъв начин. Някой ходил ли е на рентген 10 дни преди предполагаема Б

# 541
  • Замък сред облаците
То няма бебе на такъв етап.

# 542
Така де, грубо казано😅

# 543
  • Замък сред облаците
Ами трябва да се коментира с лекарите. Къде е рентгена, колко пъти е правен скоро, може ли да се отложи…. Така наслуки никой не може да каже.

# 544
Tity_B винаги преди рентген те питат за предполагаема бременност и не правят снимка в такива случаи. Само в животозастрасяващи ситуации е приемливо да се направи снимка с твое изришно съгласие. Не може ли да почака?
Успех на всички момичета този уикенд Simple Smile много стиснати палчета и дано да последват много плюсчета Simple Smile

# 545
Имам въпрос за овулацията, че сега пресмятам и се чудя кога е по-вероятно да ми дойде. На 13 ден бях при Ковачев и той ми каза, че има доминантен фоликул, ама е малък и още няма да има овулация. Аз мисля, че О беше или на 16 ден или на 19 ден. Кога е по-вероятно да е била? За 3 дни може ли да порасне достатъчно фоликулът и да има овулация? Изобщо не ми е казвал колко е голям и тн… питах дали ще има О и той каза, че след 3 дни може да ми каже, ако отида.

# 546
Гери, аз отдавна го отлагам, тъкмо се реша и пак отлагам, а изпитвам дискомфорт и болка на гръбнака между лопатките(плешката), когато го докосвам или се навеждам. Имам една позната, която си счупи 2 прешлена и сега не може да пътува дълго време седнала, а и са й казали, че ще й е трудно през бременността, та сещаш се.. филми +

# 547
Tity, да не е някоя невралгия? Защо не пробваш с милгама N или нещо с Б комплекс? А пък ако не си бременна ще отидеш за снимка. Казвам го от личен опит, постоянно ме боли я гръб, врат, ребра и като си пия магнезия с Б комплекс или милгамата съм ок, при мен си е невралгия, а понякога се обажда плексита. Отделно и като занемеря движението също се получава.

# 548
Tity, аз съм била в същата ситуация, ама с ЯМР и докторите казаха, да изчакам все пак. Ако имаш болка и при натиск, може ли да е нещо мускулно? Може да попиташ също, дали магнит няма да е по-добре, защото могат да огледат и мускулните влакна на мястото.

# 549
Аниго, ще пробвам, благодаря ти🩷
theDoodle, всъщност повече ме боли при натиск,да. Понякога пък има 2-3дни, в които изобщо не ме боли и изведнъж започва болка при някакво нареждане или определени движения. Ще изчакам май, благодаря и на теб🫶🏻

# 550
От това което ти е казал доктора по-скоро ми звучи на 19 ден да е била.

Имам въпрос за овулацията, че сега пресмятам и се чудя кога е по-вероятно да ми дойде. На 13 ден бях при Ковачев и той ми каза, че има доминантен фоликул, ама е малък и още няма да има овулация. Аз мисля, че О беше или на 16 ден или на 19 ден. Кога е по-вероятно да е била? За 3 дни може ли да порасне достатъчно фоликулът и да има овулация? Изобщо не ми е казвал колко е голям и тн… питах дали ще има О и той каза, че след 3 дни може да ми каже, ако отида.

# 551
Не ми стига диарията ами за капак реши и Ц да дойде днес следобед.. просто идилията е пълна... 🤦‍♀️

# 552
Believe но шпа може би ще помогне.
Tity а позволено ли е да ходиш на масажи? Или на апаратни масажи физиотерапия и тн?

# 553
  • Замък сред облаците
Believe, диарията е от простагландините и МЦ. Ще мине.

# 554
Момичета, бяхте прави. Явно Престо не винаги лъже. 🙂
Скрит текст:
Писах си с доктора и ми вдигна дозата на утрогестана от 2х2 на 3х2. В понеделник ще повтарям всичко.
Не смея да се зарадвам аз, но успях да кажа на ММ по-романтични начин и той реагира много сладко. 😊

Общи условия

Активация на акаунт