Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 603
  • 845
  •   1
Отговори
# 525
Да, имам симптоми на паднал прогестерон (спряха да ме болят гърдите). Трябваше да запазя сутрешната урина за друг тест....

# 526
ванила, стискам палци да си е реална чертичка!

1 ембрионче ще върнем при мен, да. Даже вчера го отбелязаха специално, но като ми звъннат ембриолозите пак ще си кажа.

# 527
Ванила, успех! Стискам палци да ти се е получило чудото. Не мисли за наличието или липсата на симптоми, а отивай за кръвен ❤️

# 528
Ванила, вижда се чертичката, бягай на кръвен! Стискам ти много палци! ❤️

# 529
Ванила, прекалено е рано за симптоми.  Отивай си спокойна на кръвен, пикливия изглежда супер като за начало. Стискам палци за хубаво ЧХГ.🍀🍀🍀
Аз също съм фен по рано да знам има или няма имплантация, че да зтам дали да продължавам прогестерона.

Извинете лиричното отклонение, обаче дали тук дали в проблемното забременявяня, много ми "бърка" в здравето това " тъпчене" с нужните медикаменти.  Ние не сме коледни пуйки, че да се тъпчем, правим го доброволно за да имаме дете. Не сме длъжни да взимаме каквото и да било за подпомогнем евентуална бременност. Нашо решение си е, и докторите не ни задължават, те предлагат терапия ние се съгласявяме.

# 530
Ванила, стискам палци и аз! Heart

Аз съм болна... и по закона на гадостта всичко се развива през уикенда, та ще мога да посетя ЛЛ чак в понеделник. Confused

# 531
Ванила, подкрепям момичетата да направиш кръвен. В твоя случай си е съвсем реално да излезе положителен, чертичката е там. И не мисля, че Д-р Станулов ще има проблем че си направила 1 или 2 дни по-рано тест. Когато се знае точно деня на овулацията, кръвното тестване е много по-достоверно. При моето инвитро при Станулов аз също направих кръвен тест по-рано и като беше 0.7 примерно на него му беше ясно че за 1-2 дни нищо няма да се промени предвид че от овулация до имплантация науката си казва че има един определен период и няма как по-късно, така че днес ще ти е достоверен теста. Хайде стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

# 532
Забравих да спомена за диарията. От народните средства помага и чай от листа на мушмула, ако случайно могат да се намерят. Тук ненадейно попаднах на мушмулено дърво и си го набелязах за такива цели 😁

# 533
Благодаря за отговорите и стиснатите пали на всички. Убедите ме. А и се сетих, защо си позволих да направя домашен тест по-рано - за да направя кръвен и да знам по-рано, ако е станало и да не се мъча да чакам. А ако не е станало, ще стискам зъби и ако трябва ще повтарям в понеделник.

# 534
Ванила стискам палци за положителен тест Heart момичета какво мислите за ползването на пробиотик при трансфер? Дали е ок? На този който ползвам не пише дали се препоръчва при бременност

# 535
  • София
Ванила моят блед престо тест направен на 19.1.14г два дена преди цикъл сега е един тефтер с бисери обикалящ наоколо .. стискам палци за хубав резултат.

# 536
На мен два Лопедиума ми действат точно както АА е казала - от трън та на глог. Разтварям си малко оцет в малко вода и до сега при мен е действал безотказно за спиране на диария.
Ванила, стиснати палци и от мен. Heart

# 537
ванила стискам всички палци, успех! 🍀

2402 Успех,♥️

Аз като че ли се успокоих този месец, след като ми потвърдиха часа при Сенкова и правихме опит само веднъж, даже не знам дали е бил навреме, та нищо такова не чакам.  Спрях всички добавки, да мога да пусна една контрола, имам 10 дни до часа. Другия петък ще пуснем и СГ.

Tity страхотни са бебоците, пожелавам ви да има намерите най-прекрасните семейства и да растат здрави и обичани. Ние имаме 1 котка и 4 кучета ( 2 вътре и 2 на двора). Обожаваме животните.

# 538
Ванила, вижда се чертичката 😊 Отивай на кръвен! Дали ще е днес или в понеделник, няма значение, щом ти е 13ти ден от Инсе. Стискам палци 💚

2402 успех! 💚

# 539
Аз имам чувството, че М ще ме изненада утре. Имам от 2 дни някакви леки болки корема и кръста. Мислех, че са минали 10 дни след овулация, ама може да се окаже, че са 13. Имам колебания кога точно е била този месец. Правих тест, ама е отрицателен, така че не са от бременност болките. Опитвам се да не се отчайвам и се разсейвам с приятни неща. Ако няма Б дано дойде по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт