Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 610
  • 845
  •   1
Отговори
# 510
Бях забравила за активен въглен, имам вкъщи. Благодаря ти, АА..
Ужасно е, скоро не ме беше стигало такова чудо...

# 511
Белийв, аз ям и много кашкавал, за него знам, че помага

# 512
Аз от тези народните илачи съм пила вода с малко брашно или с няколко зрънца суров ориз, вършеше работа при мен, но и не е било да ходя през 30мин.

# 513
Най-добре лоперамид(например Лопедиум)- 2 капсули наведнъж и после при нужда по 1, както и LactoFlor Enteric Ecol при диария х12 капсули, той съдържа и пробиотик, който е задължителен при диария, за да не се разпространят патогенни бактерии.

# 514
Хей, аз успях да ви чета набързо само тази седмица, но стискам палци и все се надявам да видя някоя добра новина, като вляза. Simple Smile

Believe, на мен ми звучи като хранително натравяне това. Препоръчвам активен въглен и електролити. Важно е да поддържаш баланса на солите в тялото, та ако нямаш електролити - сол. Храната трябва да не е мазна - сухари, някой банан и така. Да минава бързо!

Тити,  супер сладки пухкави топчици, Честити!  Simple Smile

Sunshine, не знам дали те разбрах правилно, но за резерва не се съди, когато има задържан фоликул. Успех с фонда!

2406, стискам палци за трансфера! Една снежинка ли ще върнете?

Пълнолуние, Салсера , успех!

А аз се прецаках тази сутрин и влизам в отбора на бледата черта на престо при твърде ранен тест. Днес е 13 ден след инсеминацията на спукан фоликул и по принцип понеделник ми е деня за кръвен.

Скрит текст:

Появи се в първите 5 минути. Днес ли да ходя на кръвен или да си трая до понеделник...

# 515
Ванила, не мисля, че ще е като моя с фалшивата надежда. Аз бих отишла на кръвен днес, нямаше да издържа Grinning
П.П. Стискам палци! Heart

# 516
Ванила, бягай за кръвен и те чакаме със сигурност с положителен кръвен ☺️❤️🍀
+1 за електролитите- например Хидратин Алфа. Ако пие активен въглен, поне 4 часа да не приема нищо друго. Лично аз получавам гадене от активния въглен, а лоперамидът спира диарията от раз. Понякога само с Ентерика ми минава 😁

# 517
  • Замък сред облаците
За диарията
Скрит текст:
Лопедиумът е супер също, аз взимам по 1 при остър пристъп, защото пък 2 ми бетонират положението и става от трън та на глог.
За пробиотиците при диария - точно онзи ден четох, че не всеки пробиотик е ок, трябва да има бактерии и за тънкото и за дебелото черво. Ама още не съм проучила кои щамове за къде са. При мен лично влошават положението обичайно, трябва да спре спазмолитичното ходене до вц и тогава да се вземат мерки за възстановяване на баланса. Но това е личният ми опит, може да не важи за всеки.
Принципно ако диарията не е вирусна или с хранителен произход, обичайно е с причина свръх растеж на бактерии в дебелото черво.
И последно - кашкавал и млечни принципно влошават положението, защото стимулират отделянето на слуз от лигавиците и това дразни червата още.  

Ванила, тичай за кръвен, момиче! ❤

# 518
Подкрепям АА, никакви млечни продукти!!!!
Колкото до пробиотиците, определени щамове(L. казей L. рамнозус, B. бифидум) имат доказан положителен ефект при диария чрез клинични проучвания. Това е причината да взимам точно Ентерик Екол, а друг вариант е Линекс 3-ката, който съдържа и цинк, който също помага много при диария.

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 09:14 от Kactus

# 519
  • Замък сред облаците
Да, да, трябва си да е с точното предназначение, просто човек като каже “взех пробиотик” обикновено не знае дори какви щамове има вътре, камо ли предназначението им. Или може би само аз… 😅😅😅 И после като стане по-ужасно…

Да не съм съвсем офф, моят цикъл не тръгна вчера,тази сутрин още ми зацапва. Напълно ок е, 29 ден, може би и АБ онази вечер е стресирал организма 🤣 Нямаме опити този месец, на pull out метод сме и кексихме за кеф. Втората половина на март ми предстои по-следващата О и тогава подновяваме опити.

# 520
Ванила, това си изглежда като +, ще чакаме високо ЧХГ Hug
Това кой ден ти е - 1 ден преди М?

Тити, уникални пухчовци Heart Искам да си взема едно, но няма как, дребното е алергично.

# 521
Ох аз никак не мисля, че е станало и ако днес кръвния е отрицателен, ще трябва да го правя пак в понеделник и да продължа с прогестерона до тогава, което ще ме кара да се чуствам супер тъпо....
На предното инсе пак тъпчех утрогестана въпреки, че имах зацапване 2 дни и с зацапване отидох за кръвен и се чуствах като мега идиот... Страх ме е, че пак ще ми се наложи да продължавам с терапия, въпреки, че ясно знам, че не е станало.

Не знам защо д-р Станулов чак на 15 ден го иска този кръвен. И за по-ранни дати съм чувала, но съм супер изпълнителна и не смея да нарушава препоръката му.

Момму, 1 ден пред М да.

Благодаря на всички за подкрепата и извинявайте за мрънкането.

# 522
Ванила, опитай с друг тест тогава по-късно. Belive розовите са с ниска чувствителност. А защо не мислиш, че е станало? Нямаш симптоми? Аз нямаше да мога да издържа до понеделник с този тест.

# 523
Според мен отивай и да се зарадваш, и да ти олекне. Това, че нямаш симптоми е много добър знак.❤️ Пусни и прогестерон, а в понеделник пак ще повториш.

# 524
Ванила и аз бих ти казала да ходиш за кръвен, защото се вълнуваме почти колкото теб, но най-важното е как ти самата го усещаш. Иначе с нетърпение очаквам мнооого високо ЧХГ🩷

Общи условия

Активация на акаунт