Февруари вино и бонбони, а ноември - биберони.~бебеправене 429~

• 31 613
  • 845
  •   1
Отговори
# 495
Момичета влизам леко притеснена. Току що ми започна течене на кръв от носа, леко. Не съм вярвала, че мога да питам подобно нещо, ама възможно ли е да симптом на ранна бременност? Питам защото на мен никога не ми кърви носа, освен един единствен път и то точно седмицата когато разбрах, че съм бременна, но тогава беше някъде 6 г.с., а сега съм около дните на имплантация. Знам че е невъзможно да имам симптоми толкова рано, то и нямам като цяло, но все пак, нито съм си пипала, духала или наранявала носа, че да кърви. Както лежах, просто потече. Какво мислите?

# 496
S.G.C, не мога да помогна много и не намерих еднозначен отговор, но много, много стискам палци да е симптом на Б при теб!

Salsera, на теб само ЦС ли ти остана преди трансфер? пънолуние, радвам се, че засега няма индикации за отлагане на трансфера. Дано успеете да го направите този цикъл. Стиснати палци и за двете ви!

sisi, ноември '22г имах киста на жълтото тяло (5см), резорбира се сама, но си наболяваше докато се свие. Януари '23г имах ЗФ, пак 5см, тогава пих противозачатъчни, та от тях се резорбира за около 2месеца, но не ми бяха назначени заради нея. Дано на следващия преглед се е свила значително кистата при теб!

# 497
  • Замък сред облаците
От сухия зимен въздух също кърви носа. Иначе ако са дните подходящи за имплантация няма логика.

Също ако пиеш омега може да е добре да видиш коагулацията как е - аптт и протромбиново само.

# 498
Благодаря ви за разума. Знаех си, че като помисля малко ще осъзная що за тъпотия съм сътворила, Grinning ама се стреснах, защото наистина последния път в който ми тече кръв от носа беше деня в който разбрах че съм бременна. Може би просто ме удари на сантимент. Иначе аз съм си вкъщи и през деня работя от вкъщи и не излизам, та по-скоро е някаква случайност.

# 499
  • Ст Загора
Sgc, %ьтест ще покаже едва ли някой може да каже за  кръв от носа

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:39 от nasito8988

# 500
Последната половин година имах два пъти. Резорбираха се сами като ми дойде.

Здравейте, аз сега се върнах от АГ - задържан фоликул, съмнение за киста на жълтото тяло. До сега не съм се сблъсквала с този проблем. Болката я яйчника продължава. Поне не съм паднала духом. От тук нататък какво следва според вас, АГ иска да ме види на 6ти ден от Ц за да провери дали се е изчистило.

# 501
Момичета ,
Инозитолът спира ли се по време на стимулация?

# 502
На мен док ми каза нищо да не спирам , но аз ще съм на лека стимулация .

# 503
2402, да, само ЦС остана Simple Smile
S.G.C ,пожелавам ти да е заради Б, но толкова рано едва ли може да стане, то ако е имплантация после трябва време да се качи ЧХГ. Съвет от мен, провери си кръвното, при високо понякога може да тече кръв от носа. На мен ми тече като се духам по-силно, защото са ми слаби капилярите, но винаги проверявам и кръвното.

# 504
Благодаря, Salsera. Помислих си го, макар че съм с ниско и си го измерих, ама си беше 108 на 66. Ще се следя следващите дни, ако продължава ще търся причина, дано не е здравословен проблем, а просто случайност.

# 505
При + тест, някъде между 9 и 12г.с. трябва да направя ОГТТ, според това как се чувствам. С предната бременност го правих пак в този период.

Да и аз така, някъде 10 гс беше.
Дими, стискам палци, нека да е успешно. Напоследък си спомних, как верно е чудо и как верно е късмет, не само с мислите, а и с чувствата си спомних Simple Smile

Момичета, при изключен мъжки фактор (поради перфектна спермограма) и липса на инфекции от микробиология при мен, нормална ЦН, нормални нива на ЩХ, витамин Д, Б12, нормално телесно тегло, редовен цикъл с овулация, без полипи, миоми и други физиологични изменения по матката и яйчниците, и, най-вече, при наличие на преходни бременности, откъде да започна да търся причина за липса на бременност?
Ясно, че и възрастта има значение (32г) и ако само това остане като фактор, явно ще се насочвам сиг към асистирана репродукция, но искам да съм сигурна, че съм направила всички възможни изследвания преди това.
Започнах да се отчайвам днес и да кроя планове за след М. Сякаш не ми се иска да продължа с още 3 безцелни опита.
Според мен, ако опитвате от към година поне, насочи се към репродуктивен доктор, те знаят какво да изследват. Посещението при репродуктивен, не е равно на инвитро. Кажи, че не бързате, но трябва да сте ясни, защото мнооооого хора дето са стигнали при репродуктивен, вече мнооого бързат и изследванията ги дразнят. Ако имаш доказателства за това, че се случва овулация, там амбулаторни листа или каквото, носи ги, защото на думи няма да повярва и ще те следи поне 1 месец. Със сигурност ще назначи цветна снимка. Ако тя е ок, може имунологични изследвания. Успех пожелавам.
Нищо ти няма на възрастта Purple Heart

# 506
S.G.C., имаш ли повече напрежение напоследък? На мен също изключително рядко ми тече кръв от носа, но ясно си спомням един период преди около година, когато имах огромно напрежение и кръвта просто рукваше от носа ми както се стоях. Иначе от сърце ти желая да е това, което искаш, дори и това да не в признак ❤️

2402 и на другите момичета - успех, стискам палци! 🍀

# 507
Успех на всички момичета🩷
S.G.S, това ме подсети как аз се досетих, че съм бременна и двата пъти- Пръстът на безименния (където ми е пръстена) се поду и стана раничка- с БХ ми мина още щом ми дойде, с миседа ми мина веднага след като се прибрах от болницата. Какво ще да е това и аз не знам😅🤷🏻‍♀️

# 508
Момичета - помощ... тая нощ съм със страшна диария... давайте съвети какво да правя... пих пробиотик, пих 1 ентерол, лимон с вода .... но не е работа, през 30 мин съм в тоалетната 🤦‍♀️ отдавна не ми се е случвало такова чудо....

# 509
  • Замък сред облаците
Най-обикновен активен въглен от аптеката. Пробиотик само след спиране на диарията, иначе бактериите от него допълнително дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт