Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 77 (м. февруари)

• 34 098
  • 821
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Гущер, кой като теб. Един петел имаме в кокошата тема и си го обгрижваме.Simple Smile Но и ти се грижиш да ни доставяш интересни преживявания.

# 541
Преди много време купих какаови зърна и не ми допаднаха.
Но бях и в началото. Даже не бях запозната с натуралните шоколади.

# 542
Последен репортаж от Истанбул. Частично режимно, но несъответствието на диетите ни с МЖ ми дава възможност да обера повечето месо и да отстъпя великодушно хляб и ориз. Simple Smile

Не е нещо особено, но аз си се радвам след американската кухня.

ПП. Жена ми току що каза, че моето ядене изглеждало на снимката като дълго ако 💩 в чиния!

# 543
🤭🤭🤭🤭 Гущер, давай по-нежни имена де 🤭🤭🤭🤭я виж natka как закачливо и неусетно въведе термина бяло киви 🤭🤭🤭

е! и аз ядах днес кебапчета, ама по-къси 🤭🤭🤭

natka, какаовата паста е кафява (аз само от нета съм гледала де) и е просто смачкано какао преди да му се отделят съставните части (като маслото примерно)..Твърда в на вид, може да е като начупен шоколад.. Представи си какаовите зръца на Гущер, ама смачкани.. Та тази уж паста има мн привлекателен вид, като на мега натураен шоколад .. и съм виждала аз в магазина такава, ама като не съм знаела какво е и за какво е🤔не съм купувала😅а сега ще й посегна

# 544
Сякаш не съм влизала с месеци! Много оживено е тук напоследък.
Пуснах базови изследвания, че последните месеци пия имуностимулатори и исках да видя чернодробни показатели. С цяла единица съм свалила глюкозата спрямо лятото, кортизолът от 505 е паднал също. Нямам промяна при холестерола, все си е зле.
Вит. Д зле, ще засиля дозата.
Днес спретнах спаначено суфле.

Гръмогущер публикува големи красоти и вкусотии. 👀

# 545
Е, Нани, добре, че писа.😍
Чудех се къде се ската. Много Убави резултати, радвай се на прогреса. Дей го инсулинът, пусна ли?
С холестеролите ша са борим с тебе, това е следващата цел.
Гущерчо са го нагостили комшиите царски, те ги умеят тези работи. Само не го питах донесе ли си никарагуанско кафенце, то това какао ще има да го рупа до следващата екскурзия 😀

Бриа къде зачезна и тя.
Днес преди вечеря видях за пръв път кз 4,3.
Дано стане система, да се отърва от глюкофажа

# 546
Тайс, при теб голям напредък с КЗ. Щом ядеш и това, което не ти се нрави… Кога спираш глюкофажа? Както каза Долче, човек се адаптира и свиква с вкусовете. С авокадото и аз имам проблем, ям го само под формата на гуакамоле. Инсулин ще пусна лятото, че сега бях под голям стрес и имах други грижи. Мислех, че даже и КЗ ще удари тавана, кортизолът също, а то…

# 547
  • на острова на мечтите
Nani, добре завърнала се между нас. Я виж какви сладкодумни сме станали. Браво за резултатите 👏
Гущер, много вкусни манджи. Туй са снимки за показване. Женати не е права с подобни сравнения. Да си хрупа тестените храни. От Америка само пейзажите стават. И завижд за какаовите зърна.
Долче, 👍
При мен нищо ново. Препрочитам първата страница. И гледам видеата.

# 548
Нани, и в моите резултати е шарено, но аз гледам само хубавите такива, достатъчно ми беше, че пх ми се е вдигнало, кз паднала и инсулин 5,3, за да ударя г@зо в тавана. 🥳.
Докторката ми каза, ако искам, да го спирам, на моя отговорност. Според нея може " сезонно" да се пие. Шест месеца пиеш, после, 6 не пиеш. Лятото бил благоприятен сезон за по- добър хранителен и двигателен режим. Още се чудя аз. Скоро ще станат 5 месеца, но кз сутрин ми варира между 5,2 и 5,9.
Най-много се изненадах, че в деня на изследването, у нас беше 5,9. В лаборатория 5,3.
То щото, нали, капилярна, венозна.

# 549
Колумбийско и никарагуанско кафе взех. В Коста Рика беше бая скъпо. Почваше от 20 лева 300 грама. Хубаво, но скъпо. Във всички хотели дупки, където сме спали се предлагаше безплатно кафе на рецепциите и всичкото  беше по-добро от капсулите ми Долче густо и Лаваца. Не знам италианците какви смеси използват, но подозирам, че са бая евтини.

# 550
Благодаря, Дани! Винаги е и полезно, и уютно да се завърнеш в тази тема.
Тайс, и при мен така се получиха нещата сега, но приятно се изненадах. 3 пъти се разкарвах до лабораторията, защото лаборантката ту беше болна, ту в почивка, ту до тоалетна. Накрая започнах да тропам по вратата и я върнах от WC, сепнах я 😁 Сега ще дойде пролетта и започват излетите по Витоша. 😜 Още визуализирам софрата ви от миналото лято и хубавата снимка, макар и в гръб, как крачите гордо из баирите. ☺
 Много ми помагат съветите и мненията ви и като залитна влизам да чета първата страница. 😁 Започнах да правя два пъти седмично фаст 36-44 часа. Ям повече зелении макар и извън сезона.

# 551
Гущерчо, нашото кафе е смотано. На много малко места може да се намери качествено кафе.
Чиста арабика само на две места в София има.
В останалите лъжат, че е чиста. Мешат с робуста.
А за капсулите не ми се почва, това са боклуци.
На работа отказах кафето, че е капсула. Много рядко пия там вече.

# 552
Колумбийско и никарагуанско кафе взех. В Коста Рика беше бая скъпо. Почваше от 20 лева 300 грама. Хубаво, но скъпо. Във всички хотели дупки, където сме спали се предлагаше безплатно кафе на рецепциите и всичкото  беше по-добро от капсулите ми Долче густо и Лаваца. Не знам италианците какви смеси използват, но подозирам, че са бая евтини.
Е че Лаваца поначало си е от ниските класове, то няма много какво да очакваш там. Просто е популярна, ама то и няма как да не е, за момента не знам но дълги години ги внасяше КокаКола. После взеха да внасят Коста и виждате как то стана известно преди някоя година.
Трудна работа с кафетата, аз гледам из групите и специално незнамсикакви пък марки гарантирано без плесени и прочие, ако почна и това да диря не знам какво кафе ще пия... сигурно на чай ще мина Grinning

# 553
  • на острова на мечтите
Ааааааа, Гущер, ний италианците не пием Лаваца.

# 554
А какво пиете?

Общи условия

Активация на акаунт