Искам да кажа...(215) през Февруари 2024

• 39 936
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Ам, Ети, отворих си едни допълнителни 10 кг, да си имам място 😆
Спомняте ли си дъвките Love is...?
Aли, твоето е любов!

# 121
Але, бебче ли ще чакаме?
Извинявам се, че любопитствам, ама така го разбрах с допълнителните 10 килограма.

# 122
  • София
съни, страхотни снимки! Възхищавам ти се как организираш прекрасни пътувания!
ети, аз миналата година си купих от пазарчето на Банско. От малиновото ме сцепи главата...ако е оттам, бъди внимателна. Иначе вкусът и на двете вина е уау!

# 123
  • при моите деца .....
Добро утро!
Радвам се, че днес е ваканция.
Ще ходя на мамограф.
Не съм правила такова изследване, а след 40 е задължително...
Стиснете палци всичко да е наред.
Имам перални, съдове, Митето домашни....
Хубав ден!

# 124
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Бъни, от пазара в Банско досега не съм купувала, не знам защо. Имаме точно до нас в София фермерски пазар и една колежка ми го похвали. Днес съм си ок. Значи е читаво Simple Smile
Благодаря ти, значи от там няма да взимам.
Реших да започна лазерна епилация, утре сме двете с щерката, дано не боли много.
Хубав ден и седмица ви желая!

# 125
Добро утро.
Ети, ако не боли, значи ви обработват на по- ниска степен. Съответно няма да е толкова качествено. Та, трай бабо за хубост.
Боби, стискам палци.
Хубав ден!

# 126
Добро утро!

Але, бебче ли ще чакаме?
Извинявам се, че любопитствам, ама така го разбрах с допълнителните 10 килограма.

Пази боже,  просто съм дебела 😆

Снощи много хубаво изкарахме у мама, а днес даже имам желание да ида в офиса. Знам, че ще ми мине,  ама ще се възползвам от мотивацията 😆

Спокойна седмица, банда!

# 127
  • на Мелмак
Добро утро.
Ети, ако не боли, значи ви обработват на по- ниска степен. Съответно няма да е толкова качествено. Та, трай бабо за хубост.
Боби, стискам палци.
Хубав ден!
Мари, да разбирам, че ако те боли глава е хубаво, ако не - лошо. Нещо ми убягва Simple Smile
Или трябва да те боли, защото е сладко?
Обясни ми, моля те Hug

# 128
Ети, за лазера говора аз. Не за виното. И ще те боли там, където обработват, а не главата. Simple Smile Понякога козметичките обработват на по- ниска степен. Клиентите са доволни, защото "нищо не ме боли и пак ще се върна при нея", но крайният резултат няма да е толкова добър. Моето скромно мнение е, че трябва да знаеш на коя степен те минават (за всяка зона от тялото степента на търпимост е различна) и да искаш при следващата процедура да я вдигнат. Дори и днес, ако не те боли, кажи им да усилват. 

# 129
  • София
Добро утро!
Напомнихте ми, че аз имам едно черешово вино, което не съм тествала още.
Ние днес имаме да водим щерките по зъболекари и зъбни снимки.
А от утре ще се налага да ставаме към 5:30, за да водим каката поне до метрото. Confused

# 130
  • на Мелмак
Ааааа, лазера Joy
Ще сме при позната лекарка, не ми обеща, че няма да ни боли. Просто каза, че трябва за себе си да преценим болката. Първата процедура е безплатна, ако си ок, после плащаш за последващи процедури. Имали в момента такава опция. И аз реших да се възползвам. В събота излизахме заедно и едва ме нави Grinning

# 131
Добро утро. Правила съм лазер преди 20 години. И не пораснаха отново след бременността и менопаузата. Ама си болеше. Даваха един крем, обезболяващ, но и с него болеше. Помня, бях ходила в Мексико и след това на лазер, Ами станах като петниста хиена.
Имаме едно малиново вино, била съм 7 годишна като го правиха нашите. За всички тези години е станало като коняк...бяхме открили с брат ми 2 бутилки.
Днес трябва да отскоча до НАП, за един пин. Не мога да платя данъците си онлайн за Варна, не става със служебния ми подпис, а личния изтече.
Докато Калин снима си говоря с гримьорите, та ми вкараха едни мисли за косата и сега търся масло от семена на диня. Оказа се че имало и такива. А и трябва да попълнят свършите етерични масла.

# 132
Добро утро.
Бъни, благодаря ти.  Аз съм доволна от екскурзиите,  а и другите,  ако водим някого, са много доволни.
Днес ще отскочим до Монако.
Хубав да е денят ви.

# 133
  • Бургас
Добро утро!
Съни,разкошно снимки! Весело да ви е!
Ем,апетитен макарон!
Пила съм малиново вино,но за мен е много сладко.

# 134
  • Germany
Добро утро!
Много хубав ден имах вчера, не ми се искаше да свършва. През нощта кучето се разлая по неясни причини ни събуди всички в 1,00 и аз се въртях после 1 час, та отпочвам седмицата недоспала. Натоварена ще ми е тази седмица, дано успея всичко да си свърша. В сряда ще ми трябват палците ви, че ще ходим с големият на ендокринолог.
Хубава седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт